FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Στην Ελλάδα είναι πάρα πολλοί που δεν εφαρμόζουν τους νόμους...τι ψάχνεις τώρα,έχουν άλλη λογική...Ακριβώς τύπε. Και τα κάνουν όλα (και πάντα) σύμφωνα με το γράμμα του νόμου...
Στην Ελλάδα είναι πάρα πολλοί που δεν εφαρμόζουν τους νόμους...τι ψάχνεις τώρα,έχουν άλλη λογική...Ακριβώς τύπε. Και τα κάνουν όλα (και πάντα) σύμφωνα με το γράμμα του νόμου...
Ούτε σε τράπεζα ή σε αγορές με πιστωτική;Ταυτοτητα δινω μονο σε αστυνομικο.........Στον ξενοδοχο δινω τ αρχιδια μου
Δεν το συζητω καν
σε λιγο θα μας ζητανε και εμας ταυτοτητα....
Αφού ρε τύπε έτσι απαντάς κι εσύ όταν δεν έχεις επιχειρήματα, τι δεν καταλαβαίνεις;Ρε τυπε, αναρωτιεμαι γιατι δεν καταλαβαινουν τι τους λεμε.
Τους λεμε οτι δεν μας ενδιαφερει αν προβλεπεται και απλως δεν θα ξαναπατησουμε.
Και μας απαντανε οτι ετσι λεει ο νομος.
Παμε παλι λοιπον.
Ναι ρε τύποι, το λεει. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. Προβλημα του ξενοδοχου. Θα παω σε αυτον που ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ.
Τι στον πουτσο δεν καταλαβαινετε πια?
Μπα πιο πολύ για την ηλικία σε κόφτει όπως κάτι θειτσες γιατρίνες που δεν ηθελαν να γράφεται το αμκα στις συνταγες ως ταχα μου προσωπικό δεδομένο και κατέφυγαν στο στε
Εγιναν όλα τα ξενοδοχεια καλά τυπε!οπως ξερω σε ολα καλα ξενοδοχεια πχ HILTON , Intercontinental για να μπεις ζητανε ταυτοτητα! τορα φενετε ισχει αυτο για ολα τα ξενοδοχεια.
αν μπεις να επισκευτεις καποιον ζητανε ταυτοτητα;οπως ξερω σε ολα καλα ξενοδοχεια πχ HILTON , Intercontinental για να μπεις ζητανε ταυτοτητα! τορα φενετε ισχει αυτο για ολα τα ξενοδοχεια.
Αφού ρε τύπε έτσι απαντάς κι εσύ όταν δεν έχεις επιχειρήματα, τι δεν καταλαβαίνεις;
Κινήσου προβλεπόμενα να καταρρίψεις το νόμο ή κάνε διαδήλωση να καταργηθεί!
Πότε ειπα εγω οτι θα κανω διαδηλωση για να καταργηθει?Αφού ρε τύπε έτσι απαντάς κι εσύ όταν δεν έχεις επιχειρήματα, τι δεν καταλαβαίνεις;
Κινήσου προβλεπόμενα να καταρρίψεις το νόμο ή κάνε διαδήλωση να καταργηθεί!
Όλοι στο συλλαλητήριο για τη κατάργηση του χουντονόμου που θέλει ταυτότητα στο ξενοδοχείο!Παίδες, μαύρο μποϋκοτάζ στο σκατόξενοδοχείο να μάθει.
Δεν το λες , εγώ το λέω ως νόμιμο τρόπο να εκδηλώσεις την αντιθεσή σου σε κάτι αντι να παρανομεις.Πότε ειπα εγω οτι θα κανω διαδηλωση για να καταργηθει?
αν μπεις να επισκευτεις καποιον ζητανε ταυτοτητα;
εισαι κατα των διαδηλωσεων τυπε?Πότε ειπα εγω οτι θα κανω διαδηλωση για να καταργηθει?
εισαι κατα των διαδηλωσεων τυπε?
μονο με λαικους αγωνες πεφτουν οι νομοι
Όλοι στο συλλαλητήριο για τη κατάργηση του χουντονόμου που θέλει ταυτότητα στο ξενοδοχείο!