Νέα

Ζήτησαν ταυτότητα κοπέλας (cg) στον Πρίαμο/απαράδεκτη συμπεριφορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα akis5496
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 563
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
α οποτε δεν εχουν θεμα γενικα ταυτοτητας αλλα ειδικα σε θεματα παρανομης πορνειας. μαλιστα.
Απλως εφαγε λιγο κωλοδαχτυλακι ο ιδιοκτητης με αυτοφωρο και θα το παιξει νομοταγης κανενα μηνα.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Πλακα κανεις, ετσι?
Γιατι, η κοπελα την οποια παω να γαμησω στο δωματιο, ειναι νομιμη???????????????
Ρε πας καλα?
Παω με μια παρανομη βιζιτού (ολες παρανομες ειναι) και πρεπει να προβληματιστω για τον παρανομο ξενοδοχο?
Εεε...από κάπου πρέπει να γίνει η αρχή τύπε... :grin: :grin:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Πάω να κάνω ενα μπανάκι να επανέλθω πιο χαλαρός, μη μου το χαλάσετε!  :grin:

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
Και εγω σήμερα επισκέφτηκα τον συγκεκριμένο οίκο, μου ζήτησαν ταυτότητα και με ενημέρωσαν οτι δεν επιτρέπονται τα "εκδιδομενα κορίτσια"....και βεβαια με ρωτησαν ποιον περιμένω να έρθει μια και αν καταλάβουν οτι ειναι πορνη θα την διώξουν . Ετσι και εγινε Οταν ήρθε το κορίτσι το έδιωξαν με πήραν  τηλ . Στο δωμάτιο με κάλεσαν να φύγω μου έδωσαν τα λεφτά πίσω και....τέλος. Στο πάρκινγκ (πίσω απο το χοτελ) μου είπε ο τύπος οτι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού ήταν στο αυτόφωρο απο χτες.....

πως το καταλαβαν.....ρωτησαν την γυναικα αν είναι πόρνη και αυτή απαντησε ναι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μπα, όσοι τηρούν τη νομιμότητα ειναι σαχλαμάρες ενω οσοι παρανομούν μέγκες, ε;
Α, ρε Ελληναρά μου!
Μπαλίτσα εξεδρα?
Ξαναρωτω.
Η ευαισθησια σου για τη νομιμοτητα περιοριζεται στον ξενοδοχο? Γιατι δεν επεκτεινεται και στην παρανομη βιζιτου?
Εκτος αν μου πεις οτι πας μονο με αδειοδοτημενες ιεροδουλες, οπότε παω πασο.
Τοτε θα αντιληφθω οτι μιλαω με εναν νομοταγή κολοσσό.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
πως το καταλαβαν.....ρωτησαν την γυναικα αν είναι πόρνη και αυτή απαντησε ναι?
Ε φαινεται οταν μπηκε και πηγαινε προς το ασανσερ, της φωναξανε "πού πας μωρή πουτάνα" και εκεινη θα γυρισε, οπότε την καταλαβανε  :2funny:

torredo

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ε φαινεται οταν μπηκε και πηγαινε προς το ασανσερ, της φωναξανε "πού πας μωρή πουτάνα" και εκεινη θα γυρισε, οπότε την καταλαβανε  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μπορουν να ρωτήσουν ονομα τον τυπα που παει η  κοπελα . ετσι κανουν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μπορουν να ρωτήσουν ονομα τον τυπα που παει η  κοπελα . ετσι κανουν
Ρε ειμαστε σοβαροι?
Εγω εχει τυχει να συναντησω κοπελα σε ξενοδοχειο (οχι ιεροδουλη) η οποια δεν ηξερε το επωνυμο μου. Ούτε εγω ηξερα το δικο της. Θα τρελαθουμε?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρε ειμαστε σοβαροι?
Εγω εχει τυχει να συναντησω κοπελα σε ξενοδοχειο (οχι ιεροδουλη) η οποια δεν ηξερε το επωνυμο μου. Ούτε εγω ηξερα το δικο της. Θα τρελαθουμε?
την νιμερτις λες ή την σεξουλα;

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Εσύ ξεκόλλα και συμβιβάσου με τη νομιμότητα!  :s&m_3:

Μπα απλά υποκριτής είσαι κατά το νόμιμο είναι ηθικό. Το νόμιμο, τύπε, μια χαρά ανήθικο μπορεί να είναι.

Εγκαλείς και ζητάς να είναι ο ξενοδόχος του γαμιστρώνα τύποις νόμιμος και σε εμάς προτείνεις να νοικιάσουμε γκαρσονιέρα για να μη δίνουμε ταυτότητα. Υποκριτής μεν με τη νομιμότητα στο χέρι δε.

Το αν θέλω να ξενοπηδηξω ή όχι δεν αφορά κανένα και πολύ περισσότερο το κράτος και τον οποιοδήποτε δημόσιο υπάλληλο ή και ιδιώτη.  Τόσο απλά.

Το ότι θυμήθηκαν τον Πρίαμο δεν έχει να κάνει με τη νομιμότητα αλλά μάλλον με καθυστέρηση/μη συνεργασία στην απόδοση προστασιόσημου.  

Έχω κλείσει σε πεντάστερο όπου οποιοσδήποτε μπαίνει περνάει από reception, αρχίδια ταυτότητα ζήτησαν από την κοπέλα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
Ρε ειμαστε σοβαροι?

Υπήρχε λόγος. Η "κοπέλα" ήταν τρανσφόρμερ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom