Νέα

Ζήτησαν ταυτότητα κοπέλας (cg) στον Πρίαμο/απαράδεκτη συμπεριφορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα akis5496
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 563
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Δηλαδή τύπε κάποτε είχες διαφωνία με τον Alex σε κάποιο θέμα οπότε τώρα ακόμα και αν συμφωνείς θα διαφωνήσεις για να μη συμφωνήσεις μαζί του.
Προσπαθω να τον κανει να λεει μονο τα δικά του επιχειρήματα και όχι να αρχιζει τα δικολαβιστηκα.
Στο συγκεκριμένο θεμα θυμάμαι από παντα να ζητάνε ταυτότητα όταν ειναι να χρησιμοποιήσεις δωμάτιο ξενοδοχείου κανονικού. Στα ημιπαραμονής παρανομούσαν για χάρη του πελάτη και  δεν ζητάγαν.
Τωρα κάνουμε τις παρθενοπιπιτσες και ενοχλούμαστε επειδή φοβόμαστε να ξενοπηδήξουμε; Έλεος!
Υπαρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα να μας ενοχλησουν.
Όπως ειπε και άλλος θέλετε γαμιστρώνα; Νοικιάστε με ένα φιλαράκι γκαρσονιέρα να σας έρχεται και φτηνότερα.
Άι σιχτήρ με τις ανστολές σας!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Προσπαθω να τον κανει να λεει μονο τα δικά του επιχειρήματα και όχι να αρχιζει τα δικολαβιστηκα.
Στο συγκεκριμένο θεμα θυμάμαι από παντα να ζητάνε ταυτότητα όταν ειναι να χρησιμοποιήσεις δωμάτιο ξενοδοχείου κανονικού. Στα ημιπαραμονής παρανομούσαν για χάρη του πελάτη και  δεν ζητάγαν.
Τωρα κάνουμε τις παρθενοπιπιτσες και ενοχλούμαστε επειδή φοβόμαστε να ξενοπηδήξουμε; Έλεος!
Υπαρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα να μας ενοχλησουν.
Όπως ειπε και άλλος θέλετε γαμιστρώνα; Νοικιάστε με ένα φιλαράκι γκαρσονιέρα να σας έρχεται και φτηνότερα.
Άι σιχτήρ με τις ανστολές σας!
Μην λεμε πολλά.
Δωσε μου εναν λογο να μην προτιμησω αυτον που ΔΕΝ ζηταει ταυτοτητα.
Ξεκολλα.

Geopasas

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2011
Κριτικές
20
Like
164
Πόντοι
11
Και εγω σήμερα επισκέφτηκα τον συγκεκριμένο οίκο, μου ζήτησαν ταυτότητα και με ενημέρωσαν οτι δεν επιτρέπονται τα "εκδιδομενα κορίτσια"....και βεβαια με ρωτησαν ποιον περιμένω να έρθει μια και αν καταλάβουν οτι ειναι πορνη θα την διώξουν . Ετσι και εγινε Οταν ήρθε το κορίτσι το έδιωξαν με πήραν  τηλ . Στο δωμάτιο με κάλεσαν να φύγω μου έδωσαν τα λεφτά πίσω και....τέλος. Στο πάρκινγκ (πίσω απο το χοτελ) μου είπε ο τύπος οτι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού ήταν στο αυτόφωρο απο χτες.....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Έτσι!  :rockon: :rockon: :rockon:
Να το θέσει και ο Σαμπετάι!  :rockon:
999758_572611859451727_1357598034_n.jpg

savvas-mixail.jpg

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Και εγω σήμερα επισκέφτηκα τον συγκεκριμένο οίκο, μου ζήτησαν ταυτότητα και με ενημέρωσαν οτι δεν επιτρέπονται τα "εκδιδομενα κορίτσια"....και βεβαια με ρωτησαν ποιον περιμένω να έρθει μια και αν καταλάβουν οτι ειναι πορνη θα την διώξουν . Ετσι και εγινε Οταν ήρθε το κορίτσι το έδιωξαν με πήραν  τηλ . Στο δωμάτιο με κάλεσαν να φύγω μου έδωσαν τα λεφτά πίσω και....τέλος. Στο πάρκινγκ (πίσω απο το χοτελ) μου είπε ο τύπος οτι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού ήταν στο αυτόφωρο απο χτες.....
Έτσι και τις μπάλες!  :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Επειδη παρανομει.
Πλακα κανεις, ετσι?
Γιατι, η κοπελα την οποια παω να γαμησω στο δωματιο, ειναι νομιμη???????????????
Ρε πας καλα?
Παω με μια παρανομη βιζιτού (ολες παρανομες ειναι) και πρεπει να προβληματιστω για τον παρανομο ξενοδοχο?

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Να δειτε που θα αρχίσουν να "δέχονται εχέμυθα στο χώρο τους" όλο και περισσότερες οπότε θα μειωθεί και το "χαράτσι" του ξενοδοχείου!  :grin:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Πλακα κανεις, ετσι?
Γιατι, η κοπελα την οποια παω να γαμησω στο δωματιο, ειναι νομιμη???????????????
Ρε πας καλα?
Παω με μια παρανομη βιζιτού (ολες παρανομες ειναι) και πρεπει να προβληματιστω για τον παρανομο ξενοδοχο?
Ειναι να μη πάρεις τον κακό το δρόμο, δεν έχει επιστροφή...  :S

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

α οποτε δεν εχουν θεμα γενικα ταυτοτητας αλλα ειδικα σε θεματα παρανομης πορνειας. μαλιστα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πλακα κανεις, ετσι?
Ρε πας καλα?
Αποδειξη φανταζομαι δεν δινει ε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom