FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
έχε χάρη που δεν πήρε γραμμή την φάση το ΠΑΜΕ τύπε
έχε χάρη που δεν πήρε γραμμή την φάση το ΠΑΜΕ τύπε
Προσπαθω να τον κανει να λεει μονο τα δικά του επιχειρήματα και όχι να αρχιζει τα δικολαβιστηκα.Δηλαδή τύπε κάποτε είχες διαφωνία με τον Alex σε κάποιο θέμα οπότε τώρα ακόμα και αν συμφωνείς θα διαφωνήσεις για να μη συμφωνήσεις μαζί του.
τυπε οι κομμουνιστες σαν προοδευτικοι ανθρωποι που ειναι,ειναι κατα του πληρωμενου ερωτα :Sέχε χάρη που δεν πήρε γραμμή την φάση το ΠΑΜΕ τύπε
Έτσι!εισαι κατα των διαδηλωσεων τυπε?
μονο με λαικους αγωνες πεφτουν οι νομοι
Μην λεμε πολλά.Προσπαθω να τον κανει να λεει μονο τα δικά του επιχειρήματα και όχι να αρχιζει τα δικολαβιστηκα.
Στο συγκεκριμένο θεμα θυμάμαι από παντα να ζητάνε ταυτότητα όταν ειναι να χρησιμοποιήσεις δωμάτιο ξενοδοχείου κανονικού. Στα ημιπαραμονής παρανομούσαν για χάρη του πελάτη και δεν ζητάγαν.
Τωρα κάνουμε τις παρθενοπιπιτσες και ενοχλούμαστε επειδή φοβόμαστε να ξενοπηδήξουμε; Έλεος!
Υπαρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα να μας ενοχλησουν.
Όπως ειπε και άλλος θέλετε γαμιστρώνα; Νοικιάστε με ένα φιλαράκι γκαρσονιέρα να σας έρχεται και φτηνότερα.
Άι σιχτήρ με τις ανστολές σας!
Αυτά ειναι για τους παραξω τύπε!τυπε οι κομμουνιστες σαν προοδευτικοι ανθρωποι που ειναι,ειναι κατα του πληρωμενου ερωτα :S
Εσύ ξεκόλλα και συμβιβάσου με τη νομιμότητα!Μην λεμε πολλά.
Δωσε μου εναν λογο να μην προτιμησω αυτον που ΔΕΝ ζηταει ταυτοτητα.
Ξεκολλα.
Έτσι και τις μπάλες!Και εγω σήμερα επισκέφτηκα τον συγκεκριμένο οίκο, μου ζήτησαν ταυτότητα και με ενημέρωσαν οτι δεν επιτρέπονται τα "εκδιδομενα κορίτσια"....και βεβαια με ρωτησαν ποιον περιμένω να έρθει μια και αν καταλάβουν οτι ειναι πορνη θα την διώξουν . Ετσι και εγινε Οταν ήρθε το κορίτσι το έδιωξαν με πήραν τηλ . Στο δωμάτιο με κάλεσαν να φύγω μου έδωσαν τα λεφτά πίσω και....τέλος. Στο πάρκινγκ (πίσω απο το χοτελ) μου είπε ο τύπος οτι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού ήταν στο αυτόφωρο απο χτες.....
τυπε εχει αρχισει να εχει αναρχικες ιδεες ο αλεξ :SΕσύ ξεκόλλα και συμβιβάσου με τη νομιμότητα!
Επειδη παρανομει.Μην λεμε πολλά.
Δωσε μου εναν λογο να μην προτιμησω αυτον που ΔΕΝ ζηταει ταυτοτητα.
Ξεκολλα.
Άστα να πάνε, δεν τον αναγνωρίζω! :oτυπε εχει αρχισει να εχει αναρχικες ιδεες ο αλεξ :S
Πλακα κανεις, ετσι?Επειδη παρανομει.
Ειναι να μη πάρεις τον κακό το δρόμο, δεν έχει επιστροφή... :SΠλακα κανεις, ετσι?
Γιατι, η κοπελα την οποια παω να γαμησω στο δωματιο, ειναι νομιμη???????????????
Ρε πας καλα?
Παω με μια παρανομη βιζιτού (ολες παρανομες ειναι) και πρεπει να προβληματιστω για τον παρανομο ξενοδοχο?
Και εγω σήμερα επισκέφτηκα τον συγκεκριμένο οίκο, μου ζήτησαν ταυτότητα και με ενημέρωσαν οτι δεν επιτρέπονται τα "εκδιδομενα κορίτσια"....και βεβαια με ρωτησαν ποιον περιμένω να έρθει μια και αν καταλάβουν οτι ειναι πορνη θα την διώξουν . Ετσι και εγινε Οταν ήρθε το κορίτσι το έδιωξαν με πήραν τηλ . Στο δωμάτιο με κάλεσαν να φύγω μου έδωσαν τα λεφτά πίσω και....τέλος. Στο πάρκινγκ (πίσω απο το χοτελ) μου είπε ο τύπος οτι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού ήταν στο αυτόφωρο απο χτες.....
Αποδειξη φανταζομαι δεν δινει ε.Πλακα κανεις, ετσι?
Γιατι, η κοπελα την οποια παω να γαμησω στο δωματιο, ειναι νομιμη???????????????
Ρε πας καλα?
Παω με μια παρανομη βιζιτού (ολες παρανομες ειναι) και πρεπει να προβληματιστω για τον παρανομο ξενοδοχο?
Ρε σαχλαμαρίδη, το cg που θα με περιμενει πανω, ειναι νομιμο?Εσύ ξεκόλλα και συμβιβάσου με τη νομιμότητα!
Ειναι να μη πάρεις τον κακό το δρόμο, δεν έχει επιστροφή... :S