apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γιατι ρε τυπε?καλα κανουνΓιατί καπνίζετε όλοι...? Αφού αυξήθηκαν και οι τιμές στα τσιγάρα...
ασε τους ανθρωπους να καπνισουν
γιατι ρε τυπε?καλα κανουνΓιατί καπνίζετε όλοι...? Αφού αυξήθηκαν και οι τιμές στα τσιγάρα...
πως κανεις ετσι;δωσε μια ψευτικη
ενταξει βρε παιδια! Ζήτησαν ταυτότητα και τι εγινε?
ο γειτονας μου καιει κατι επιπλα στο τζακι ,κατι μελαμινες κλπΓιατί καπνίζετε όλοι...? Αφού αυξήθηκαν οι τιμές στα τσιγάρα...
Ρε παιδιά ο Πρίαμος δεν ειναι στη Βαρυμπόμπη με ενα καράφλα στη ρεσεψιόν?
Αν ειναι αυτό το ξενοδοχείο φυσικό να ζήτησε ταυτότητα, ειναι πολυ μαλάκας ο καραφλός.
Καλά... Α,από τα πολλά τσιγάρα δηλαδή έχουμε την αιθαλομίχλη...γιατι ρε τυπε?καλα κανουν
ασε τους ανθρωπους να καπνισουν
εσυ απο την εφηβεια εχεις ταυτοτητα ; εξαλλου εγω δειχνω επαγγελματικηντρέπεται να δώσει ταυτότητα γιατί έχει φώτο από την εφηβεία που είχε μουστάκι ;)
δικο τους ειναι το μαγαζι οτι θελουν ζητανε....αυριο μπορει να ζητανε και ΑΜΚΑρε τωρα σοβαρα απο που και ως που ζητανε ταυτοτητα; παρεχουν η δεν παρεχουν υπηρεσιες δωματιου; εγω μπορει στο δωματιο να θελω να γραψω να κανω ραντευου να γαμηθω να καλεσω κλοουν να μου κανουν παρασταση. αν πληρωνω και δεν ενοχλω τελος. εσεις φταιτε που τους αφηνετε
Αυτό είναι άλλου είδους τσιγάρο...ο γειτονας μου καιει κατι επιπλα στο τζακι ,κατι μελαμινες κλπ
Ρε τυπε, αναρωτιεμαι γιατι δεν καταλαβαινουν τι τους λεμε.Κοίτα στη τελική μπορεί και να μη τρέχει τίποτα αλλά το γαμήσι όπως και να το κάνουμε είναι προσωπική υπόθεση.
Για να το πω απλά, θέλουν ταυτότητα από εμένα ή την κοπέλα, απλά δε θα ξαναπατήσω.
Γιατί στην επαγγελματική έχεις άλλο...........όνομα?εσυ απο την εφηβεια εχεις ταυτοτητα ; εξαλλου εγω δειχνω επαγγελματικη
Αν ρωτας εμενα, εχω απαντησει πολλές φορες.
Δεν τιθεται ζητημα αν ειμαι ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ της απαγορευσης.
Σε καφετερια που δεν επιτρεπει το τσιγαρο, ΔΕΝ παταω. Πόσο πιο απλα?
Δεν ειπα οτι θα κανω εκστρατεια να αρθεί η απαγορευση.
καλά μπορει να ζητήσουν να δουν και το βρακι μου. Απλα αν δεν υπαρχει νομος και πιστευω οτι δεν υπαρχει, (θα το ελεγξω) τοτε αν αρνηθουν υπηρεσιες χωρις λογο οσο και να το πεις εχω και γω καποια δικαιωματα .δικο τους ειναι το μαγαζι οτι θελουν ζητανε....αυριο μπορει να ζητανε και ΑΜΚΑ
καλά μπορει να ζητήσουν να δουν και το βρακι μου.
Ρε τυπε, αναρωτιεμαι γιατι δεν καταλαβαινουν τι τους λεμε.
Τους λεμε οτι δεν μας ενδιαφερει αν προβλεπεται και απλως δεν θα ξαναπατησουμε.
Και μας απαντανε οτι ετσι λεει ο νομος.
Παμε παλι λοιπον.
Ναι ρε τύποι, το λεει. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. Προβλημα του ξενοδοχου. Θα παω σε αυτον που ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ.
Τι στον πουτσο δεν καταλαβαινετε πια?
Ρε τρελαμενε,τι συγκριση ειναι αυτη που κανεις; :S
Εχεις κερδισει καμια δικη,χωρις μαλακιες τωρα.
Καντην copia να την εχουμε για πασπαρτουεγω παντως θα εδινα οποιο εγγραφο μου ζητουσαν τα παιδια χωρις περιστροφες...ακομα και την ειδικη ταυτοτητα μοντ στο μπου
Μπα πιο πολύ για την ηλικία σε κόφτει όπως κάτι θειτσες γιατρίνες που δεν ηθελαν να γράφεται το αμκα στις συνταγες ως ταχα μου προσωπικό δεδομένο και κατέφυγαν στο στεγια σκεψου ρε ανθρωπε να παω σε ξενοδοχειο να με περιμενει το γκομενακι και να μου πουν ταυτοτητα.; εγω προσωπικα θα τους πω παω να γαμηθω σορρυ δεν θελω να πω το ονομα μου να δω τι θα μου πουν ,ε μα.