Νέα

Ζήτησαν ταυτότητα κοπέλας (cg) στον Πρίαμο/απαράδεκτη συμπεριφορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα akis5496
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 563
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
πως κανεις ετσι;δωσε μια ψευτικη

ρε τωρα σοβαρα απο που και ως που ζητανε ταυτοτητα; παρεχουν η δεν παρεχουν υπηρεσιες δωματιου; εγω μπορει στο δωματιο να θελω να γραψω να κανω ραντευου να γαμηθω να καλεσω κλοουν να μου κανουν παρασταση. αν πληρωνω και δεν ενοχλω τελος. εσεις φταιτε που τους αφηνετε

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
ενταξει βρε παιδια! Ζήτησαν ταυτότητα και τι εγινε?

Κοίτα στη τελική μπορεί και να μη τρέχει τίποτα αλλά το γαμήσι όπως και να το κάνουμε είναι προσωπική υπόθεση.

Για να το πω απλά, θέλουν ταυτότητα από εμένα ή την κοπέλα, απλά δε θα ξαναπατήσω.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Ρε παιδιά ο Πρίαμος δεν ειναι στη Βαρυμπόμπη με ενα καράφλα στη ρεσεψιόν?
Αν ειναι αυτό το ξενοδοχείο φυσικό να ζήτησε ταυτότητα, ειναι πολυ μαλάκας ο καραφλός.

Όχι ρε. Priamos έχει δύο, ένα στο Παγκράτι δίπλα στο Καλλιμάρμαρο και ένα κάτω στη Ποσειδώνος.

Το σκηνικό με την ταυτότητα έγινε σε αυτό στο Παγκράτι αλλά κάποιοι είδαν σκηνικά με αστυνομία στο της Ποσειδώνος. Καλά δεν τα λέω;

Εννοείται μαλακία να ζητάνε ταυτότητα αλλά πάει στο διάολο, κλείνεις δωμάτιο άντε να δώσεις και τα στοιχεία σου. Αλλά να ζητάνε και από την κοπέλα αυτό και αν είναι μαλακία.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε τωρα σοβαρα απο που και ως που ζητανε ταυτοτητα; παρεχουν η δεν παρεχουν υπηρεσιες δωματιου; εγω μπορει στο δωματιο να θελω να γραψω να κανω ραντευου να γαμηθω να καλεσω κλοουν να μου κανουν παρασταση. αν πληρωνω και δεν ενοχλω τελος. εσεις φταιτε που τους αφηνετε
δικο τους ειναι το μαγαζι οτι θελουν ζητανε....αυριο μπορει να ζητανε και ΑΜΚΑ

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Το γεγονός ότι ήδη μας καταγράφουνε σε κλειστό κύκλωμα θέλουν να μας πούνε πως δεν είναι αρκετό και πρέπει να δίνουμε και ταυτότητα  :tickedoff:

Μού θύμισες πριν 2 σ-κ που πήγα στην NiNi(shi) ct ,το ασανσέρ δούλευε με κάρτα  οπότε όπως μπαίνω στο χοτέλ κατευθύνομαι προς το κλιμακοστάσιο,με σταματάει ένας χοντρός,φαλακρός γέρος και μου ζητάει το λόγο,του λέω πηγαίνω σε μια φίλη μου,δεν απαγορεύονται οι επισκέπτες πόσο μάλλον από τη στιγμή που έχει κλείσει δωμάτιο για double use.
Λέει όχι κύριε,απαγορεύεται να ανεβείτε στο δωμάτιο,να καλέσουμε το δωμάτιο να κατέβει η φίλη σας κάτω στο lobby να τα πείτε  :headbang:
Δεν πάνε καλά  :idiot: Μου ζητάνε όνομα,δίνω ένα κούτρα,ταυτότητα δε ζήτησαν  :grin: Με ρωτάνε το όνομα της κοπέλας,του λέω ένα random μου απαντάνε μα δεν υπάρχει καταχωρημένο τέτοιο όνομα,τους λέω ναι είναι το χαϊδευτικό της ξέρετε  :2funny:

Περίμενα κανα 5λεπτό στο λόμπι,έκανα πως έβλεπα έναν αγώνα με κάτι τύπους και όταν είδα πως δε φαινότανε ο χοντρός,την έκανα για πάνω ώσπου μέχρι να ανέβω και να μου ανοίξει η κοπέλα βλέπω πίσω μου έρχεται ένας άλλος τύπος που καθόταν μπάστακας στην είσοδο του ξενοδοχείου νωρίτερα. Μπήκα μέσα και δεν ενόχλησε.

Αϊ σιχτίρ..τόσα χιλιόμετρα έκανα,δε θα με σταματούσε κανένας καράφλας παππούς από το να   :fuck1:

Όποιος συναινεί να δώσει ταυτότητα,αληθινά στοιχεία τι να πώ..από μένα πάντως μάυρο σε όλα τα γκεσταποξενοδοχεία  :cussing:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Κοίτα στη τελική μπορεί και να μη τρέχει τίποτα αλλά το γαμήσι όπως και να το κάνουμε είναι προσωπική υπόθεση.

Για να το πω απλά, θέλουν ταυτότητα από εμένα ή την κοπέλα, απλά δε θα ξαναπατήσω.
Ρε τυπε, αναρωτιεμαι γιατι δεν καταλαβαινουν τι τους λεμε.
Τους λεμε οτι δεν μας ενδιαφερει αν προβλεπεται και απλως δεν θα ξαναπατησουμε.
Και μας απαντανε οτι ετσι λεει ο νομος.
Παμε παλι λοιπον.
Ναι ρε τύποι, το λεει. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. Προβλημα του ξενοδοχου. Θα παω σε αυτον που ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ.
Τι στον πουτσο δεν καταλαβαινετε πια?

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Αν ρωτας εμενα, εχω απαντησει πολλές φορες.
Δεν τιθεται ζητημα αν ειμαι ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ της απαγορευσης.
Σε καφετερια που δεν επιτρεπει το τσιγαρο, ΔΕΝ παταω. Πόσο πιο απλα?
Δεν ειπα οτι θα κανω εκστρατεια να αρθεί η απαγορευση.

οκ ας υπάρχουν κάποιες που να επιτρέπεται αλλά κατα βάση καλό είναι να απαγορεύεται...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
δικο τους ειναι το μαγαζι οτι θελουν ζητανε....αυριο μπορει να ζητανε και ΑΜΚΑ
καλά μπορει να ζητήσουν να δουν και το βρακι μου. Απλα αν δεν υπαρχει νομος και πιστευω οτι δεν υπαρχει, (θα το ελεγξω) τοτε αν αρνηθουν υπηρεσιες χωρις λογο οσο και να το πεις εχω και γω καποια δικαιωματα .  :grin:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ρε τυπε, αναρωτιεμαι γιατι δεν καταλαβαινουν τι τους λεμε.
Τους λεμε οτι δεν μας ενδιαφερει αν προβλεπεται και απλως δεν θα ξαναπατησουμε.
Και μας απαντανε οτι ετσι λεει ο νομος.
Παμε παλι λοιπον.
Ναι ρε τύποι, το λεει. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. Προβλημα του ξενοδοχου. Θα παω σε αυτον που ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ.
Τι στον πουτσο δεν καταλαβαινετε πια?

Ακριβώς τύπε. Και τα κάνουν όλα (και πάντα) σύμφωνα με το γράμμα του νόμου...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγω παντως θα εδινα οποιο εγγραφο μου ζητουσαν τα παιδια χωρις περιστροφες...ακομα και την ειδικη ταυτοτητα μοντ στο μπου :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
εγω παντως θα εδινα οποιο εγγραφο μου ζητουσαν τα παιδια χωρις περιστροφες...ακομα και την ειδικη ταυτοτητα μοντ στο μπου :grin:
Καντην copia  να την εχουμε για πασπαρτου  :grin: :grin:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
για σκεψου ρε ανθρωπε να παω σε ξενοδοχειο να με περιμενει το γκομενακι και να μου πουν ταυτοτητα.; εγω προσωπικα θα τους πω παω να γαμηθω σορρυ δεν θελω να πω το ονομα μου να δω τι θα μου πουν ,ε μα.
Μπα πιο πολύ για την ηλικία σε κόφτει όπως κάτι θειτσες γιατρίνες που δεν ηθελαν να γράφεται το αμκα στις συνταγες ως ταχα μου προσωπικό δεδομένο και κατέφυγαν στο στε :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom