Νέα

Ζήτησαν ταυτότητα κοπέλας (cg) στον Πρίαμο/απαράδεκτη συμπεριφορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα akis5496
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 563
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
Μα πόσο μαλάκες είναι.

Μάλλον θα βγάλει καμιά εγκύκλιο ο Στουρνάρας, θα τις δούμε να έρχονται με φορητή ταμειακή και όλα εντάξει.

τελευταια νεα, ο στουρναρας σκεπτεται να βαλει μετρητη στα πουλια μας για να φορολογησει τον αγοραιο ερωτα  :S

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Στον δρομο ρε φιλε,οχι σε ξενοδοχειο,που ειναι ιδιοκτησια καποιου.Και μην πεις οτι δεν εχουν συμβει,εχουν συμβει πολλες φορες.Τι θα πουν στην αστυνομια οταν θα κανει ερευνα;Οτι δεν εγραψαν τα στοιχεια του επισκεπτη;Θα τους πανε γαμωντας.
ναι τυπε ειναι πολυ συνηθισμενο να σφαζονται σε ξενοδοχεια :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Στον δρομο ρε φιλε,οχι σε ξενοδοχειο,που ειναι ιδιοκτησια καποιου.Και μην πεις οτι δεν εχουν συμβει,εχουν συμβει πολλες φορες.Τι θα πουν στην αστυνομια οταν θα κανει ερευνα;Οτι δεν εγραψαν τα στοιχεια του επισκεπτη;Θα τους πανε γαμωντας.

Αρα.......θα  κρατανε  αρχειο..........Και για ποσο καιρο???
Θα παιρνουν backup????   Θα βγαζουνε στατιστικα???

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Αρα.......θα  κρατανε  αρχειο..........Και για ποσο καιρο???
Θα παιρνουν backup????   Θα βγαζουνε στατιστικα???
Ναι θα βγάζουν στατιστικά και στο τέλος του μήνα θα βραβεύουν,αυτόν που έχει ρίξει τα πιο πολλά... :zfuck:  :grin: :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
H Ερι τασσεται στο πλευρο μου.
Μπορω να πεθανω πλεον.

για σκεψου ρε ανθρωπε να παω σε ξενοδοχειο να με περιμενει το γκομενακι και να μου πουν ταυτοτητα.; εγω προσωπικα θα τους πω παω να γαμηθω σορρυ δεν θελω να πω το ονομα μου να δω τι θα μου πουν ,ε μα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
για σκεψου ρε ανθρωπε να παω σε ξενοδοχειο να με περιμενει το γκομενακι και να μου πουν ταυτοτητα.; εγω προσωπικα θα τους πω παω να γαμηθω σορρυ δεν θελω να πω το ονομα μου να δω τι θα μου πουν ,ε μα.
Τα ειπες ολα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πως κανεις ετσι;δωσε μια ψευτικη

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

Τύπε βλέπεις πολλές τηλεοπτικές σειρές, η τηλεόραση δε κάνει καλό.

Όχι τύπε, δεν έχουν συμβεί πολλές φορές.  Στα ξενοδοχεία γαμάς, δε δίνεις ραντεβού με τον Jason από το Παρασκευή και 13.

Όλα είναι ιδιοκτησία κάποιου και ο δρόμος ιδιοκτησία του δήμου είναι και το κατάστημα που έγραψε ο Alex ιδιοκτησία κάποιου είναι, άμα με σφάξουν στα αρχίδια μου σε ποιανού ιδιοκτησία με έσφαξαν.  

Στη τελική ενήλικας είμαι και με ελεύθερη βούληση αποφασίζω ποιον θα συναντήσω. Αν θελήσω να το μάθει το σύμπαν θα βγάλω πληρωμένη διαφήμιση έως τότε να πάνε να γαμηθούν, δεν ενδιαφέρει κανένα ποια/ες (τρίο είναι καλύτερα) γαμάω.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Πάντως και εμένα μου έχει τύχει σε κάποια ξενοδοχεία,να μου ζητήσουν ταυτότητα,για την απόδειξη που έκοψαν...Δεν με ενόχλησε...Και πολύ καλό φίλο που έχω και έχει ξενοδοχείο,το ίδιο κάνει...

Απεναντίας με ενοχλεί απίστευτα το τσιγάρο,μιας που αναφέρθηκε...Δεν έχω καπνίσει ποτέ στην ζωή μου (και ούτε πρόκειται γιατί έχω κάνει εγχείρηση στον πνεύμονα),και δεν μπορώ με τίποτα να αναπνέω τον καπνό του καθενός...Μπαίνεις κάπου και μετά που φεύγεις,τα ρούχα σου βρωμάνε τσιγαρίλα...

Αυτοί που καπνίζουν δεν πρόκειται ποτέ να το καταλάβουν αυτό...δεν τους νοιάζει κιόλας...

torredo

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ενταξει βρε παιδια! Ζήτησαν ταυτότητα και τι εγινε?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πάντως και εμένα μου έχει τύχει σε κάποια ξενοδοχεία,να μου ζητήσουν ταυτότητα,για την απόδειξη που έκοψαν...Δεν με ενόχλησε...Και πολύ καλό φίλο που έχω και έχει ξενοδοχείο,το ίδιο κάνει...

Απεναντίας με ενοχλεί απίστευτα το τσιγάρο,μιας που αναφέρθηκε...Δεν έχω καπνίσει ποτέ στην ζωή μου (και ούτε πρόκειται γιατί έχω κάνει εγχείρηση στον πνεύμονα),και δεν μπορώ με τίποτα να αναπνέω τον καπνό του καθενός...Μπαίνεις κάπου και μετά που φεύγεις,τα ρούχα σου βρωμάνε τσιγαρίλα...

Αυτοί που καπνίζουν δεν πρόκειται ποτέ να το καταλάβουν αυτό...δεν τους νοιάζει κιόλας...
φετος καπνιζουμε ολοι ελεω στουρναρα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Όχι τύπε, δεν έχουν συμβεί πολλές φορές.  Στα ξενοδοχεία γαμάς, δε δίνεις ραντεβού με τον Jason από το Παρασκευή και 13.

Όλα είναι ιδιοκτησία κάποιου και ο δρόμος ιδιοκτησία του δήμου είναι και το κατάστημα που έγραψε ο Alex ιδιοκτησία κάποιου είναι, άμα με σφάξουν στα αρχίδια μου σε ποιανού ιδιοκτησία με έσφαξαν.  

Στη τελική ενήλικας είμαι και με ελεύθερη βούληση αποφασίζω ποιον θα συναντήσω. Αν θελήσω να το μάθει το σύμπαν θα βγάλω πληρωμένη διαφήμιση έως τότε να πάνε να γαμηθούν, δεν ενδιαφέρει κανένα ποια/ες (τρίο είναι καλύτερα) γαμάω.
Ρε δικε μου το θεμα δεν ειναι τι θες εσυ και εγω,το θεμα ειναι τι λεει ο νομος.Δεν σου κρατανε τα στοιχεια εσενα και του επισκεπτη για να διαλαλησουν ποιον γαμας,αλλα τα κρατανε για λογους ασφαλειας.Επειδη τους υποχρεωνει ο νομος.
Τοσο απλο και δεν μπορεις να το καταλαβεις.

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16

ρε τυπε τι ψαχνεις να βρεις ακρη με τον master21 τωρα?γνωστο τρολ..θα σου παει κοντρα απλως για σπασιμο,εστω κ αν εσυ λες το αυτονοητο κ..πες του οκ εχεις    δικιο,να χαρει :grin: οσοι ειναι θαμωνες μπουρδελοξενοχειων τοσα χρονια ξερουν αν σου ζητανε ταυτοτητα ή οχι..

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ρε δικε μου το θεμα δεν ειναι τι θες εσυ και εγω,το θεμα ειναι τι λεει ο νομος.Δεν σου κρατανε τα στοιχεια εσενα και του επισκεπτη για να διαλαλησουν ποιον γαμας,αλλα τα κρατανε για λογους ασφαλειας.Επειδη τους υποχρεωνει ο νομος.
Τοσο απλο και δεν μπορεις να το καταλαβεις.
Ταυτοτητα  δινω μονο σε αστυνομικο.........Στον ξενοδοχο δινω τ αρχιδια μου
Δεν το συζητω καν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom