Νέα

Ζήτησαν ταυτότητα κοπέλας (cg) στον Πρίαμο/απαράδεκτη συμπεριφορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα akis5496
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 563
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μονο με τον λιλα να μην ησουν γιατι θα σου παρω την ΑΕΚτζιδικη ταυτοτητα.
Ρε τυπε ειναι φοβερο. 106 ατομα παρακολουθουν. Μαλλον ενδιαφερει πολλους το θεμα.

Ποιον Λιλα ρε? Εσυ δεν επρεπε να με ρωτας.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε τυπε ειναι φοβερο. 106 ατομα παρακολουθουν. Μαλλον ενδιαφερει πολλους το θεμα.

Ποιον Λιλα ρε? Εσυ δεν επρεπε να με ρωτας.
Ειναι οι ξενοδοχοι ρε,κοιταζουν να δουν τι αποφαση θα παρετε για να πραξουν καταλληλα. :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ειναι οι ξενοδοχοι ρε,κοιταζουν να δουν τι αποφαση θα παρετε για να πραξουν καταλληλα. :grin:
Τοτε παντως, δεν μας ζητησανε τιποτα. Ισως ομως να επαιξε ρολο οτι μπηκαμε μαζι γιατι ειχαμε δωσει ραντεβου απ'εξω.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τοτε παντως, δεν μας ζητησανε τιποτα. Ισως ομως να επαιξε ρολο οτι μπηκαμε μαζι γιατι ειχαμε δωσει ραντεβου απ'εξω.
Κανα ξενοδοχειο της πλακας θα ηταν.Σε σοβαρα ξενοδοχεια δεν μου εχει τυχει ποτε να μην μου ζητησουν ταυτοτητα.
Η αληθεια ειναι οτι κλεινω για αρκετες μερες,δεν ξερω τι γινεται για μια μερα μονο η για λιγες ωρες.

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.521
Πόντοι
1.706
Υπάρχει ενα σαιτ συνοδών που πλέον δεν λειτουργεί ...αυτό ίσως να λέει πολλά

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Μπαλίτσα εξεδρα?
Ξαναρωτω.
Η ευαισθησια σου για τη νομιμοτητα περιοριζεται στον ξενοδοχο? Γιατι δεν επεκτεινεται και στην παρανομη βιζιτου?
Εκτος αν μου πεις οτι πας μονο με αδειοδοτημενες ιεροδουλες, οπότε παω πασο.
Τοτε θα αντιληφθω οτι μιλαω με εναν νομοταγή κολοσσό.
Καμία μπαλίτσα στην εξέδρα, ούτε λέω ότι ειμαι σε όλα νόμιμος.
Όταν παρανομώ το κάνω με σεμνοτητα και ταπεινότητα όπως έλεγα μια ψυχή και για να σε προλάβω δεν παρανομώ εν κρυπτώ για να παριστάνω τον νόμιμο μετά. Αλλά όταν παρανομώ δεν βγαίνω να το διατυμπανίσω και να το διαφημίσω ότι θα το επαναλάβω και μάλιστα ότι θα πηγαίνω εκει που γενικεύεται η παρανομία προτρέποντας και τους άλλους να παρανομήσουν.
Ως προς το δεύτερο, ναι δυστυχως παρανομω καθότι δεν παω στα ελάχιστα αδειοδοτημένα μπουρδέλα ούτε παίρνω απόδειξη. Επισης μην ξεχνάμε τη στάση των υπηρεσιών στο θέμα που δεν επιτρέπει την ασφάλιση ιερόδουλης ακόμη και αν αυτή ειναι νόμιμη οπότε δεν εχει πολλούς λόγους να "δηλωθεί".
Αλλά το "θέμα" εσαι εσύ που προτρέπεις τη παρανομία και  πετάς εσύ τη μπαλα στην εξέδρα. Παρόλαυτά θα σου απαντήσω: προσπαθώ να παρανομήσω όσο γίνεται λιγότερο, δηλ να βρίσκω περιπτώσεις που δεν "φωνάζουν" προβληματικές καταστάσεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Κανα ξενοδοχειο της πλακας θα ηταν.Σε σοβαρα ξενοδοχεια δεν μου εχει τυχει ποτε να μην μου ζητησουν ταυτοτητα.
Σιγα μην πηγαιναμε σε σοβαρο ξενοδοχειο ρε τύπε.

Επισκέπτης
Αν θελησω να ρισκαρω, θα παω για σαφαρι στην Αφρικη ή θα πονταρω τρια χιλιαρικα στην ισοπαλια στο Ολυμπιακος-Βεροια.
Οταν γαμαω δεν θελω ρισκα.

Άλεξ ... αγορίνα ...
Εσύ τι πρόβλημα έχεις να δώσεις ταυτότητα ;;;;;;;

ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ;;;;;;;

Εγώ αν δεν ήμουν παντρεμένος, στα αρχίδια μου η ταυτότητα.
Θα έδινα και να μη μου ζητούσαν.
Θα έδεινα και κάρτες στη ρεσεψιονίστ αν ήταν καλό μουνί.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Χώρια που περισσότερο ρίσκο εχει να πας στη Πάτρα με τ'αυτοκίνητο παρά να πας σε σαφάρι!  :grin:

Επισκέπτης
Ρε ειμαστε σοβαροι?
Εγω εχει τυχει να συναντησω κοπελα σε ξενοδοχειο (οχι ιεροδουλη) η οποια δεν ηξερε το επωνυμο μου. Ούτε εγω ηξερα το δικο της. Θα τρελαθουμε?

Μπαγασάκο ........ γαμάς πριν μάθεις το όνομά τους ;;;;;;

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
1- Ρωτας τον λογο που εγινε αυτο.

2-Δεν ξαναπατας σε αυτους τους καργιοληδες αν σου κανουν τετοιες μαλακιες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom