House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Την έπιασαν οι ντροπές!
Την έπιασαν οι ντροπές!
Την έπιασαν οι ντροπές!
και λαθραιαεμ ....
.... που πιθανοτατα θα ηταν αλλοδαπη ....
και λαθραια
Που ειναι ο πορνοπαπος να διαμαρτυρηθει που εχασε η κοπελα το γαμησοκαματο.
Παίζει καρτέλ τύπε; :Sκαλα και αλλες λαθραιες πηγαινουν βιζιτες .....
ισως ο πριαμος πλεον να δουλευει με συγκεκριμενες κοπελες ..... μιας και ειναι πολλα χρονια στο κουρμπετι!
Kι εγώ έχω φίλη πρώην πρωταθλήτρια στο στίβο με σοβαρό πρόβλημα σε εγχειρισμένο πνεύμονα που κάτι τομάρια σαν τον Αλεξ που παριστάνουν τον δικηγόρο υπερασπιστή του νόμου, την έχουν ουκ ολίγες φορές να φτύνει αίμα όταν δεν γίνεται αλλιώς.Πάντως και εμένα μου έχει τύχει σε κάποια ξενοδοχεία,να μου ζητήσουν ταυτότητα,για την απόδειξη που έκοψαν...Δεν με ενόχλησε...Και πολύ καλό φίλο που έχω και έχει ξενοδοχείο,το ίδιο κάνει...
Απεναντίας με ενοχλεί απίστευτα το τσιγάρο,μιας που αναφέρθηκε...Δεν έχω καπνίσει ποτέ στην ζωή μου (και ούτε πρόκειται γιατί έχω κάνει εγχείρηση στον πνεύμονα),και δεν μπορώ με τίποτα να αναπνέω τον καπνό του καθενός...Μπαίνεις κάπου και μετά που φεύγεις,τα ρούχα σου βρωμάνε τσιγαρίλα...
Αυτοί που καπνίζουν δεν πρόκειται ποτέ να το καταλάβουν αυτό...δεν τους νοιάζει κιόλας...
Ξεφτυλισμένη γυναίκα.
Μια κυρία θα τον έκλεινε.
Αν η κοπέλα είναι ασυνόδευτη από άνδρα καί ανέβει εκ των υστέρων ΠΑΝΤΑ ζητάνε ταυτότητα. Εάν είναι κατά την άφιξη στο ξενοδοχείο μαζύ με συνοδό, ΟΧΙ. Πάντως είναι στην κρίση του - της receptionist. Σε ξενοδοχεία που πηγαίνετε ,κάπως , συχνά δεν ζητάνε τίποτα. SERAPIS.
Όπως λέει και ο Vaglis παραπάνω,διόλου απίθανο...Παίζει να είχαν ξεκινήσει τα όργανα κι απ' αυτό;
Κοίτα να δεις. Σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου βρίσκονται δύο άγνωστοι πολλά μπορεί να συμβούν.Όπως λέει και ο Vaglis παραπάνω,διόλου απίθανο...
Κάτι "χοντρό" πρέπει να έγινε εκείνη τη μέρα...
Είναι σαν να λέμε δηλαδή,"μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα"...Κοίτα να δεις. Σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου βρίσκονται δύο άγνωστοι πολλά μπορεί να συμβούν.
Οπότε υπάρχει λόγος για να ζητάνε ταυτότητα.
Από την άλλη, στον αγοραίο έρωτα και στο ξενοπήδημα το κυριότερο πράγμα είναι η εχεμύθεια.
Οπότε...
Μπρος λαιμός και πίσω σβέρκος τύπε!Είναι σαν να λέμε δηλαδή,"μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα"...