Νέα

Ζήτησαν ταυτότητα κοπέλας (cg) στον Πρίαμο/απαράδεκτη συμπεριφορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα akis5496
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 563
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
και λαθραια  :grin:
Που ειναι ο πορνοπαπος να διαμαρτυρηθει που εχασε η κοπελα το γαμησοκαματο. :grin:

καλα και αλλες λαθραιες πηγαινουν βιζιτες .....

ισως ο πριαμος πλεον να δουλευει με συγκεκριμενες κοπελες ..... μιας και ειναι πολλα χρονια στο κουρμπετι!

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
καλα και αλλες λαθραιες πηγαινουν βιζιτες .....

ισως ο πριαμος πλεον να δουλευει με συγκεκριμενες κοπελες ..... μιας και ειναι πολλα χρονια στο κουρμπετι!
Παίζει καρτέλ τύπε;  :S

shamanshaolin

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
:thumbsup:
Πάντως και εμένα μου έχει τύχει σε κάποια ξενοδοχεία,να μου ζητήσουν ταυτότητα,για την απόδειξη που έκοψαν...Δεν με ενόχλησε...Και πολύ καλό φίλο που έχω και έχει ξενοδοχείο,το ίδιο κάνει...

Απεναντίας με ενοχλεί απίστευτα το τσιγάρο,μιας που αναφέρθηκε...Δεν έχω καπνίσει ποτέ στην ζωή μου (και ούτε πρόκειται γιατί έχω κάνει εγχείρηση στον πνεύμονα),και δεν μπορώ με τίποτα να αναπνέω τον καπνό του καθενός...Μπαίνεις κάπου και μετά που φεύγεις,τα ρούχα σου βρωμάνε τσιγαρίλα...

Αυτοί που καπνίζουν δεν πρόκειται ποτέ να το καταλάβουν αυτό...δεν τους νοιάζει κιόλας...
:thumbsup: Kι εγώ έχω φίλη πρώην πρωταθλήτρια στο στίβο με σοβαρό πρόβλημα σε εγχειρισμένο πνεύμονα που κάτι τομάρια σαν τον Αλεξ που παριστάνουν τον δικηγόρο υπερασπιστή του νόμου, την έχουν ουκ ολίγες φορές να φτύνει αίμα όταν δεν γίνεται αλλιώς.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Ξεφτυλισμένη γυναίκα.
Μια κυρία θα τον έκλεινε.

Σωστά. Δεν κάνεις μαλακίες να τον δώσεις τον αλλον αμέσως. Μαζεύεις στοιχεία και τον ξεφτιλίζεις οταν πρέπει.Η ψυχραιμία είναι αρετη.  :tooth:

Darksoul899

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
81
Πόντοι
0
Είναι πουστιά του Στουρνάρα όλο αυτό. Να μην μπορούμε να πάρουμε call girls, να μας μένουν λεφτά στη τσέπη να τα δίνουμε σ'αυτόν.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Η μαλακία πάει σύννεφο. Μπήκαν στο thread όλοι οι άσχετοι επαγγελματίες του site που ανάθεμα κι αν εχουν γαμησει ποτέ πουτανα και γράφουν ό,τι μαλακία τους κατέβει. Από κοντά και οι καρβουνιασμένες.

Απο τους δε μεγαλογαμιάδες κανείς δεν έχει πάει σε γαμοξενοδοχείο την τελευταία βδομάδα να ξέρει ότι έχει γίνει θέμα με τους μπάτσους και ότι σε lacoba πρίαμο απ όσο ξέρω -πιθανά και αλλού- ζητάνε στοιχεία;

O Κώστας π.χ. από ΣΚ και μετά σε παραπέμπει στο γνωστό ξενοδοχείο που τις παρκάρει στην Γλυφάδα και δεν στέλνει όπου θέλεις.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Αν ειναι ξεκινήσει η επανάσταση με αυτή την αφορμή χαλάλι!
Ο γαλλικός Μάης του '68 πυροδοτηθηκε από την απαγόρευση εισόδου αντρων στους γυναικείους φοιτητικούς κοιτώνες!

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
για ποιο λογο ομως γινεται ολο αυτο με τις ταυτοτητες δεν καταλαβαινω :think: ετσι ξαφνικα τους τη βαρεσε των μπατσων? :think:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Διόλου απίθανο...

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Αν η κοπέλα είναι ασυνόδευτη από άνδρα καί ανέβει εκ των υστέρων ΠΑΝΤΑ ζητάνε ταυτότητα. Εάν είναι κατά την άφιξη στο ξενοδοχείο μαζύ με συνοδό, ΟΧΙ. Πάντως είναι στην κρίση του - της receptionist. Σε ξενοδοχεία που πηγαίνετε ,κάπως , συχνά δεν ζητάνε τίποτα. SERAPIS.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Αν η κοπέλα είναι ασυνόδευτη από άνδρα καί ανέβει εκ των υστέρων ΠΑΝΤΑ ζητάνε ταυτότητα. Εάν είναι κατά την άφιξη στο ξενοδοχείο μαζύ με συνοδό, ΟΧΙ. Πάντως είναι στην κρίση του - της receptionist. Σε ξενοδοχεία που πηγαίνετε ,κάπως , συχνά δεν ζητάνε τίποτα. SERAPIS.

Δεν είναι έτσι τύπε. Έχω πάει πολλές φορές σε ξενοδοχεία και πάντα περιμένω επάνω, ποτέ δεν έχει τύχει να ζητήσουν ταυτότητα, ποτέ. Εξαιρούνται 2 φορές: Η μία που είχε ανέβει πρώτα η κυρία και όταν μπήκα με ρώτησαν σε ποιό δωμάτιο πηγαίνω και κάτι κοίταξαν στα χαρτιά τους (πιθανότατα ότι το δωμάτιο δεν ήταν άδειο άρα δεν έλεγα μαλακίες) σε ξενοδοχείο της Αθήνας - το έχω γράψει και στην κριτική μου. Η δεύτερη σε κανονικό ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη κοντά στον σταθμό που όταν ήρθε η φίλη μου με πήραν τηλέφωνο και με ρώτησαν αν περιμένω την τάδε (αναφέροντας επίθετο). Αλλά ακόμα και σ' αυτές τις 2 περιπτώσεις, ΔΕΝ ζήτησαν ταυτότητα.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
17
Πόντοι
1
Μου εχει τυχει δυο φορες σε ξενοδοχειο του Μοσχατου, μολισ μπενεις απο παλια παραλιακη δεξια.
Φυσικα το εκοψα και δεν ξαναπατησα μετα την δευτερη φορα.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Όπως λέει και ο Vaglis παραπάνω,διόλου απίθανο...

Κάτι "χοντρό" πρέπει να έγινε εκείνη τη μέρα... :think:
Κοίτα να δεις. Σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου βρίσκονται δύο άγνωστοι πολλά μπορεί να συμβούν.
Οπότε υπάρχει λόγος για να ζητάνε ταυτότητα.
Από την άλλη, στον αγοραίο έρωτα και στο ξενοπήδημα το κυριότερο πράγμα είναι η εχεμύθεια.
Οπότε...

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
:pipa3:
Κοίτα να δεις. Σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου βρίσκονται δύο άγνωστοι πολλά μπορεί να συμβούν.
Οπότε υπάρχει λόγος για να ζητάνε ταυτότητα.
Από την άλλη, στον αγοραίο έρωτα και στο ξενοπήδημα το κυριότερο πράγμα είναι η εχεμύθεια.
Οπότε...
Είναι σαν να λέμε δηλαδή,"μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα"... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom