Νέα

Ζήτησαν ταυτότητα κοπέλας (cg) στον Πρίαμο/απαράδεκτη συμπεριφορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα akis5496
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 563
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
key loggers είναι φίλε και θέλει τρομερή προσοχή...

έχω βάλει για φίλη μου στο laptop και στο κινητό του άντρα της και τον τσίμπησε...
δεν είναι επιστημονική φαντασία, γίνεται,λίγο αν ψαχτεί η γκόμενα/γυναίκα ή ρωτήσει κάποιον που ξέρει,την πάτησε ο "πονηρός"...

καλο καθικι εισαι και εσυ ... δεν τον λυπηθηκες ρε τον αντρα της ? η σου τα ανοιξε για ανταλλαγμα η τυπισσα ?

adaldizmi

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
23
Πόντοι
1
καλο καθικι εισαι και εσυ ... δεν τον λυπηθηκες ρε τον αντρα της ? η σου τα ανοιξε για ανταλλαγμα η τυπισσα ?

αν διάβαζες προσεκτικά θα έβλεπες το φίλη μου...
στα @@ μου ο άντρας της.
εσύ όταν βοηθάς τους φίλους σου το κάνεις μόνο με ανταλλάγματα???
νούμερο...

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

έχω βάλει για φίλη μου στο laptop και στο κινητό του άντρα της και τον τσίμπησε...
δεν είναι επιστημονική φαντασία, γίνεται,λίγο αν ψαχτεί η γκόμενα/γυναίκα ή ρωτήσει κάποιον που ξέρει,την πάτησε ο "πονηρός"...

Γι' αυτό ποτέ λογαριασμός χωρίς password, σύζυγος μηδενική πρόσβαση, αν δε γίνεται, ξεχωριστός λογαριασμός με δικαιώματα user (στη σύζυγο). Ρύθμιση browser να σβήνει ιστορικό, cookies κτλ με το κλείσιμο ή (ακόμα καλύτερα) χρήση προγράμματος τύπου ccleaner μετά από περιήγηση για σβήνουν τα πάντα (tmp και λοιπές μαλακίες).  Αν κάποιος θέλει να είναι hardcore στήνει virtual machine σε δίσκο ή partition που είναι αόρατο (υπάρχουν ένα κάρο προγράμματα που κάνουν αυτή τη δουλειά) και σερφάρει από εκεί.  Αν θέλεις τώρα να πιάσεις κορυφή στο βαθμό παράνοιας, κρυπτογράφησέ το με truecrypt ή pgp (δεν είναι δωρεάν) και ας το στείλουν μετά στην nsa να το ψάξει. Φυσικά πάντα εγκατεστημένο καλό αντιικό (όχι φυσικά τα δωρεάν περιορισμένων δυνατοτήτων) και ακόμα σημαντικότερο πολύ καλό firewall (με μια καλή σουίτα από επώνυμο κατασκευαστή καθαρίζεις).

Αλήθεια στο κινητό τι έβαλες, τι λειτουργικό είχε το κινητό και πως ακριβώς έστελνε και που ότι έστελνε; Εδώ έχω άγνοια στο θέμα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
στα @@ μου ο άντρας της.
νούμερο...
εσενα να σε εχουμε απο κονδα.. :grin:

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
στα @@ μου ο άντρας της.
νούμερο...

τους ξερω κατι καληνυχτακηδες αγαπητηκους σαν και σενα γλυστερε μην πας να βγεις κι απο πανω

FIDEL Sk

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
59
Like
7.753
Πόντοι
12.056
Πρέπει να έχει παιχτεί κάτι με τον Πρίαμο γενικότερα...πριν απο κανα 2 μέρες πέρασα απο αυτό του Μοσχάτου και είδα κοριτσάκια με "βραχιολάκια" να κάθονται μέσα σε ασφαλίτικο αυτοκίνητο ακριβώς απέξω...έχει πλάκα να αρχίζουν να χτυπάνε και τις πόρτες τώρα... :headbang:
Ρε μπας κ θελουν οι μπατσοι να γαμησουν τσαμπα?
Τελικα την παρασκευη στον πριαμο μαζεψανε κ τα κοριτσα κ τους πελατες ή μονο τις σουμπρετες?

FIDEL Sk

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
59
Like
7.753
Πόντοι
12.056

Την ρουφιανια πολλοι αγαπησαν
Τον ρουφιανο κανεις!!

Επισκέπτης
ρε σεις οκ να την δινεις για ταυτοποιηση στοιχειων, αλλα μπορουν και να στην κρατανε απ τη στιγμη που ειναι επισημο εγγραφο και δεν ειναι η ιδια καποια κρατικη αρχη??? αλλα ακομα και κρατικες αρχες περα απο μπατσους δεν σου κρατανε τη ταυτοτητα...

μπορει καποιος να ενημερωσει γιατι εχω τσακωθει πολλες φορες για τετοιεςπεριπτωσεις
παλιοτερα την κρατουσαν για να σιγουρεψουν και καλα την πληρωμη αλλα τα τελευταια χρονια εχει σταματησει γιατι απαγορευεται να παρακρατας την ταυτοτοτητα καποιου που δεν σε πληρωνει αρα είναι αχρηστη (στα περισσοτερα ζητουν προπληρωμή η πιστωτικη καρτα). Την παιρνουν γραφουν τα στοιχεια και στην επιστρφουν επι τοπου. Σε τιποτα ξεχασμενους δεν χρειαζεται να τσακωθείς απλα να πεις ότι χρειαζεσαι την ταυτοτητα σου.

deflight

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2012
Like
477
Πόντοι
21
Γι' αυτό ποτέ λογαριασμός χωρίς password, σύζυγος μηδενική πρόσβαση, αν δε γίνεται, ξεχωριστός λογαριασμός με δικαιώματα user (στη σύζυγο). Ρύθμιση browser να σβήνει ιστορικό, cookies κτλ με το κλείσιμο ή (ακόμα καλύτερα) χρήση προγράμματος τύπου ccleaner μετά από περιήγηση για σβήνουν τα πάντα (tmp και λοιπές μαλακίες).  Αν κάποιος θέλει να είναι hardcore στήνει virtual machine σε δίσκο ή partition που είναι αόρατο (υπάρχουν ένα κάρο προγράμματα που κάνουν αυτή τη δουλειά) και σερφάρει από εκεί.  Αν θέλεις τώρα να πιάσεις κορυφή στο βαθμό παράνοιας, κρυπτογράφησέ το με truecrypt ή pgp (δεν είναι δωρεάν) και ας το στείλουν μετά στην nsa να το ψάξει. Φυσικά πάντα εγκατεστημένο καλό αντιικό (όχι φυσικά τα δωρεάν περιορισμένων δυνατοτήτων) και ακόμα σημαντικότερο πολύ καλό firewall (με μια καλή σουίτα από επώνυμο κατασκευαστή καθαρίζεις).

Τίποτα απ' αυτά δεν είναι απαραίτητο, απλά ανοίγεις τον firefox και πατάς ctrl+shift+P για να ανοίξει ένα private window/tab που μόλις θα το κλείσεις δεν θα φαίνεται κανένα ίχνος πουθενά.

tampalouka

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
1
να συμπληρωσω ότι στο ασανσέρ του πριαμου αναγραφεται ότι δε συνεργάζονται με εκδιδόμενες κοπελες  και δε συμφωνουν με τετοιου είδους ενεργειες...κι από μενα ζητησαν ταυτοτητα προσφατα..

RAMBO11

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2013
Κριτικές
17
Like
51
Πόντοι
11
Απο τα κορίτσια ζητάνε ταυτότητες γιατί εάν είναι ανηλικες παει αυτόφωρο και η recemption.... και το λέω αυτό γιατί έγινε μπροστά στα ματιά μου στο λακομπα......

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Παίδες,

Η αστυνομία (το κράτος) έχει την ισχύ να επιβάλλει τους κανόνες του σε επιχειρήσεις όπως τα ξενοδοχεία.
Σε παλιότερες εποχές στα ξενοδοχεία (και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια) συμπληρώνανε κάθε μέρα "Δελτίο Αφιξαναχωρήσεως Επισκέπτου" (διπλότυπο, με καρμπόν) και κάθε μέρα τα φύλλα τα στέλνανε στο "σταθμό χωροφυλακής της περιοχής", κι αν δεν το έκαναν, τους πήδαγαν.
Ήταν οι εποχή που το κράτος (υπό τον Βασιλέα ανώτατο άρχοντα) κυνήγαγε "τους κομμουνιστές".
Επίσης κατά τη δικτατορία του 1967-74 Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ήταν υποχρεωμένος, αν φιλοξενούσε στο σπίτι του κάποιον που δεν ήταν μέλος της οικογένειας, να πάει να το δηλώσει στην αστυνομία.

Μπορεί η πρακτική αυτή να σταμάτησε να εφαρμόζεται, η νομοθεσία παρέμεινε όμως.
Τώρα τα πράματα έχουν αλλάξει, αλλά το κράτος άρχισε πάλι να κυνηγάει κάποιους (όχι κομμουνιστές πια): 1) "Τρομοκράτες", 2) Φοροφυγάδες.
Δεν το έχουν τίποτα να αρχίσουν να απαιτούν από τα ξενοδοχεία να δηλώνουν ποιός πέρασε από εκεί. Ο νόμος υπάρχει, και με βάση αυτόν το κάνουν. Για κάποιο λόγο τους εξυπηρετεί.
Τώρα: Αν αυτό γίνεται λόγω Ξηρού, λόγω Παπακώστα, λόγω πρέσου που τρώει η κυβέρνηση από τη διεθνή αμνηστία για να σταματήσει/περιορίσει το trafficing ανηλίκων, ή ποιος λόγος ακριβώς είναι, δεν μπορούμε να το μάθουμε. Κάποια στιγμή ο λόγος θα διαρρεύσει πιστεύω, αλλά όχι επειδή ρώτάμε εμείς εδώ. Επειδή ήρθε η ώρα του να διαρρεύσει.
Το βέβαιον είναι ότι έχει πέσει "σύρμα" στα ξενοδοχεία (από τα κονέ που έχουν με την αστυνομία - γιατί σίγουρα έχουν) που λέει:
"Κρατάτε τυπικά αρχείο των ατόμων που μπαινοβγαίνουν, γιατί αν μπουκάρουν οι δικοί μας και σας βρούν με αδήλωτους, θα την φάτε".
Τι να κάνουν τα ξενοδοχεία, άρχισαν να το εφαρμόζουν.

Αυτό είναι όλο.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Είναι κοντά ο καιρός που θα συμπληρωνουμεκ Ε69. Γιατις εερωτικές επαφές που χουμε με αμοιβή!!

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
να συμπληρωσω ότι στο ασανσέρ του πριαμου αναγραφεται ότι δε συνεργάζονται με εκδιδόμενες κοπελες  και δε συμφωνουν με τετοιου είδους ενεργειες...κι από μενα ζητησαν ταυτοτητα προσφατα..

:2funny: :2funny: οταν πριν χρονια συνεργαζονταν με την ευα κ τις φιλες της για να κανουν τα ραντεβου τους σε δωματιο του πριαμου καλα ητανε :grin:..το ιδιο φανταζομαι θα κανανε κ με αλλες..τωρα γινανε νομοταγεις :grin: τεσπα,φαινεται για καποιο λογο τους βαλανε χερι..στη τελικη,τα ιδια τα ξενοδοχεια θα χασουν αμα συνεχισουν αυτο το τροπαριο..

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Επειδή παρατράβηξε το θέμα με τις ταυτότητες καί πλάκωσαν εδώ μέσα κάποια ξουράφια καί έγραψαν καί γράφουν ακόμα διάφορα. Είχα ήδη απαντήσει στον " pgp74 " σχετικά . Λοιπόν ξέρετε ότι υπάρχει από το υπερπέραν του χρόνου νόμος που τον ονομάζουν " διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας " , ο οποίος ισχύει ακόμα και σήμερα ? ? Αλλο αν δεν εφαρμόζεται ούτε από τους receptionistes  ούτε καί από τους αστυνομικούς. Ο νόμος αυτός υποχρεώνει τον Ξενοδόχο να ζητά ταυτότητες - βέρες - πιστοποιητικό γάμου (στεφανοχάρτι) καί παντός άλλου είδους μαλακίες . Εαν πήγαινε (παλιά) ένα ζευγάρι σε ένα ξενοδοχείο, έδινε ταυτότητες δεν ήταν "νόμιμο" καί έπαιρνε δύο δωμάτια , ένα ο καθένας , καί μετά πήγαιναν στο ένα δωμ. καί πηδιόντουσαν ο νόμος ήταν ανενεργός . Δεν έτρεχε τίποτα. Αυτό το σπουδαίο κράτος  έχουμε SERAPIS>

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
707
Πόντοι
3.995
Μετά τις τελευταίες πληροφορίες περι υποχρεωτικής προσκόμισης ταυτότητας για ημιδιαμονη στο γνωστό σεξοξενοδοχειο του κέντρου έκανα προφανώς το λάθος να ζητήσω διευκρινήσεις απο την υπηρεσία.
Η απίστευτα αγενεστατη ρεσεπτιονιστ θίχτηκε απο τις προφανείς ερωτήσεις σχετικά με το πως ξαφνικά άρχισαν αν κάνουν "φακέλωμα" των πελατών. Πριν μου το κλείσει κατάμουτρα μου δήλωσε οτι δεν ειναι ρουφιάνοι και απλα ακολουθούν αυτα που ζητά η Αστυνομία. Και οτι οποίος ειναι παράνομος και κρύβεται απο τη γυναίκα του καλύτερα να μη πατήσει στο ξενοδοχείο.
Προφανώς κονομάνε γερά για να εχουν´ τέτοια αναίδεια, αλλιώς δεν εξηγείται.
Το να πας σε ενα δωμάτιο με μια γυναίκα για να περάσεις μια 1-3 ωρες κάθε αλλο παρά παράνομο ειναι και δε βλεπω γιατι πρεπει να δώσω ταυτότητα.
Το μονο σίγουρο ειναι οτι τα στοιχεία αυτα θα ελεγχθούν απο κάποιους για να δουν πως το τάδε άτομο εχει παει πολλές φορές με διαφορετικα άτομα και τότε θα μπει στο στόχαστρο και ως κατηγορούμενο για πορνεια. Εχει κάνεις αμφιβολία για το ποσο μπορει να ξεφύγει το θέμα και να σε καλέσουν σε κανά τμήμα για εξηγήσεις?
ΜΑΚΡΙΑ συναγωνιστές απο τέτοια.... ΜΑΥΡΟ στο Πριαμο! Υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιές.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Μπο'ι'κοταζ στα πολυτελη μπουρδελα τους,ενισχυστε τα ξενοδοχεια του κεντρου :rockon: :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom