Νέα

ζητειται να μου χαρισουν παλια παιχνιδια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.789
Πόντοι
3.656
Ποστ Νο57 του τυπου....

Καλησπέρα σας , ψάχνω να βρώ παντρέμενη γυναίκα που να τα κάνει όλα , περιοχές Ξάνθης -
-Καβάλας- Δράμας .
ΥΓ. ΑΠΟ 18-50 ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ

τυπε εγραψε και αλλου ειδους ποστ εκτος απο τα παλια παιχνιδια ο τυπος;    :S :S :S

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
depositphotos_49574611-stock-photo-knight-with-gay-rainbow-flag.jpg

johny cunt

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2014
Κριτικές
15
Like
1.033
Πόντοι
1.016
τυπε δεν φτανει που ο hell δεν του χαριζει παλια παιχνιδια του τυπου,τον απαξιωνει και απο πανω    :S :S :S
τυπε πρεπει να διορθωθει  αμεσα η αγγελια

ΖΗΤΗΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ...

Επισκέπτης
τυπε εγραψε και αλλου ειδους ποστ εκτος απο τα παλια παιχνιδια ο τυπος;    :S :S :S

Ναι τυπε μπηκα να δω στα 100 τοσα ποστ που εχει κανει αν εχει γραψει και τιποτα αλλο...στα πρωτα 30 ψαχνει μανιωδως τραβελια με καυλια και τσοντες και στα υπολοιπα ανακαλυπτει οτι εχει μαγαζι με βιτρινα και θελει να του χαρισουν πραγματα να το διακοσμησει.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.789
Πόντοι
3.656
Ναι τυπε μπηκα να δω στα 100 τοσα ποστ που εχει κανει αν εχει γραψει και τιποτα αλλο...στα πρωτα 30 ψαχνει μανιωδως τραβελια με καυλια και τσοντες και στα υπολοιπα ανακαλυπτει οτι εχει μαγαζι με βιτρινα και θελει να του χαρισουν πραγματα να το διακοσμησει.

τυπε μπορει να το ανοιξε μετα τα πρωτα 30 ποστ το μαγαζι ο τυπος    :S :S :S

Επισκέπτης
τυπε μπορει να το ανοιξε μετα τα πρωτα 30 ποστ το μαγαζι ο τυπος    :S :S :S

Τυπε του ειχα στειλει προσφορα να του χαρισω εναν αρχαιο δονητη αλλα δεν εδειξε κανενα ενδιαφερον ο τραβελ...ο συλλεκτης.

Επισκέπτης
τυπε πρεπει να διορθωθει  αμεσα η αγγελια

ΖΗΤΗΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ...

Τυπε του τη διορθωσα εγω για να μην κουραζεται...

Ζητώ όπως μου γαμησουν το κωλοτρυπιδι τραβελια,γεια σου Δαναη εισαι Θεα,με μακρυ καυλι οχι εγχειρισμενα και να κανω σοβαρη σχεση με ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ γυναικα.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.789
Πόντοι
3.656
Τυπε του ειχα στειλει προσφορα να του χαρισω εναν αρχαιο δονητη αλλα δεν εδειξε κανενα ενδιαφερον ο τραβελ...ο συλλεκτης.

τυπε μπορει να του αρεσει η συγχρονη τεχνολογια στους δονητες του τυπου   :S :S :S

6-Complete.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom