Επισκέπτης
τυπε μπορει να του αρεσει η συγχρονη τεχνολογια στους δονητες του τυπου :S :S :S
Τυπε μαλλον κατι τετοιο ψαχνει ο "συλλεκτης"...
τυπε μπορει να του αρεσει η συγχρονη τεχνολογια στους δονητες του τυπου :S :S :S
παρε και την παροχη σου τωρα τυπε :S :S :Sψηφισα
τυπε,1 μήνα έλειπες. Όλα οκ?Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες, γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.
Χαχα το καλύτερο σου ποστ βανακια
τυπε μπορει να το ανοιξε μετα τα πρωτα 30 ποστ το μαγαζι ο τυπος :S :S :S
παρε και την παροχη σου τωρα τυπε :S :S :S
Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες, γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.
Σου εστειλε τα στρατιωτακια ο αλλος ή τσαμπα πηγε η ψηφος ρε τραβελολαγνε;
παρε και την παροχη σου τωρα τυπε :S :S :S
Φαντασου για τι κοπροσκυλο-βλακα μιλαμε που πιστεψε οτι ο αλλος θα του στειλει στρατιωτακια και μπηκε και ψηφισε.... :S :S :S
Μπορεί να είχε τους αξιωματικούς και να του έλειπαν οι στρατιώτες τύπε :S :S :S
Μετά απο 2 χρόνια ρε μαλακα ακόμα το διακοσμείς το μαγαζί;Του πούστη!!!Ούτε ο Σπύρος Σούλης να το διακοσμούσεΖητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες, γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.
[size=15pt]Ζητώ όπως μου γαμησουν το κωλοτρυπιδι τραβελια,γεια σου Δαναη εισαι Θεα,με μακρυ καυλι οχι εγχειρισμενα και να κανω σοβαρη σχεση με ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ γυναικα.[/size]