Νέα

ζητειται να μου χαρισουν παλια παιχνιδια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τυπε μπορει να του αρεσει η συγχρονη τεχνολογια στους δονητες του τυπου   :S :S :S

6-Complete.jpg

Τυπε μαλλον κατι τετοιο ψαχνει ο "συλλεκτης"...

shemale3-1341190736.jpg

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.234
Πόντοι
2.646
Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες,  γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.  ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.
τυπε,1 μήνα έλειπες. Όλα οκ?

OP
OP
H

hardoul1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες,  γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.  ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.

Επισκέπτης

Σου εστειλε τα στρατιωτακια ο αλλος ή τσαμπα πηγε η ψηφος ρε τραβελολαγνε;

PetranGTi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2017
Κριτικές
10
Like
595
Πόντοι
291
Επικό θέμα!

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
736
Πόντοι
316
Σου εστειλε τα στρατιωτακια ο αλλος ή τσαμπα πηγε η ψηφος ρε τραβελολαγνε;

Κατά δήλωση σκληρού χύστη του μπου ο τύπος ανταμοίφθηκε καλά  :S :S :S

παρε και την παροχη σου τωρα τυπε :S :S :S

Επισκέπτης
Φαντασου για τι κοπροσκυλο-βλακα μιλαμε που πιστεψε οτι ο αλλος θα του στειλει στρατιωτακια και μπηκε και ψηφισε.... :S :S :S

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
736
Πόντοι
316
Φαντασου για τι κοπροσκυλο-βλακα μιλαμε που πιστεψε οτι ο αλλος θα του στειλει στρατιωτακια και μπηκε και ψηφισε.... :S :S :S

Μπορεί να είχε τους αξιωματικούς και να του έλειπαν οι στρατιώτες τύπε  :S :S :S

Επισκέπτης
Μαλλον τη μπαλαρινα με το πολυβολο εψαχνε τυπε που ποσταρα πριν... :S :S :S

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μετά απο 2 χρόνια ρε μαλακα ακόμα το διακοσμείς το μαγαζί;Του πούστη!!!Ούτε ο Σπύρος Σούλης να το διακοσμούσε
!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom