midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.243
- Πόντοι
- 3.656
Nai. Κορυφαιος μουναροςΤην δικιά σου?
Nai. Κορυφαιος μουναροςΤην δικιά σου?
Για δωσε λεπτομέρειεςNai. Κορυφαιος μουναρος
Μελαχρινη κωλαρα φατσαρα 1.70 στα 28.πρωι αργομισθεια καπου κ απι μεσημερι κ μετα ααχολειται μονο με την μουναρα της, κομωτηρια πιλατες και νυχια ρουχα λαδια κλπΓια δωσε λεπτομέρειες
Φαντάζομαι ποσα χυσια της έχεις αφιερώσει... καμία φώτο παίζει?Μελαχρινη κωλαρα φατσαρα 1.70 στα 28.πρωι αργομισθεια καπου κ απι μεσημερι κ μετα ααχολειται μονο με την μουναρα της, κομωτηρια πιλατες και νυχια ρουχα λαδια κλπ
Οταν δε,
χορεύει κ κουναει την κωλαρα σπανε τα κοντερ. Ντυσιμο, εκτος δουλειας μονο σεξυ.. Φουστες κολαν τακουνια πέδιλα. Αθλητικα (ευτυχως) ποτε
Παροτι γυμναζεται αρκετα. Γενικως χυσε με. Καβλοφατσα σαν ρωσιδα μελαχρινη.καλοκαιρι μπανια μς στρινγκ κορδονι μονο εννοείται Αυτα τα
.. Ολιγα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φατε ματια ψαρια που λεν...
Αδερφε παιζει κ φωτο και βιντεο με χορους με μινι φουδτα μεχρι το μουνι, αλλα σορρυ, δεν εζω ορεξη να μου κλεισω το σπίτι για καποια που δεν υπάρχει περίπτωση να γινει κατι στα μουλωχτα... Ασε πουχει κ καμμια 500 πυρφορους στα σοσιαλ, που αν σκασει φωτο της κάπου σε μηδέν χρόνο θα την ενημερωσουν για να πουλησουν εκδουλευσηΦαντάζομαι ποσα χυσια της έχεις αφιερώσει... καμία φώτο παίζει?
Έτσι όπως το θέτεις ναι έχεις δίκιο αλλά μιλάμε χωρίς πρόσωπο φώτοΑδερφε παιζει κ φωτο και βιντεο με χορους με μινι φουδτα μεχρι το μουνι, αλλα σορρυ, δεν εζω ορεξη να μου κλεισω το σπίτι για καποια που δεν υπάρχει περίπτωση να γινει κατι στα μουλωχτα... Ασε πουχει κ καμμια 500 πυρφορους στα σοσιαλ, που αν σκασει φωτο της κάπου σε μηδέν χρόνο θα την ενημερωσουν για να πουλησουν εκδουλευση
Τουλάχιστον μας βλέπουν οι λάθρο και καταλαβαίνουν ότι δεν είναι στο σπίτι τους ...από το να είσαι μελαμψός καλύτερα ανοιχτόχρωμος και στην ελλαδα
Ο ιδιος φοβος υπάρχει....Έτσι όπως το θέτεις ναι έχεις δίκιο αλλά μιλάμε χωρίς πρόσωπο φώτο
Ναι αλλά όταν έρχονται εδώ κάτι μουνάρες "λάθρο" ξέρεις να τις γαμάς. Εντάξει , δεν εννοώ την Σαρακοστή. Εννοώ εάν δεν παίζει νηστείαΤουλάχιστον μας βλέπουν οι λάθρο και καταλαβαίνουν ότι δεν είναι στο σπίτι τους ...
Τα κορίτσια μας έχουν διαβατήρια ....βέβαια υπάρχουν περιπτώσεις όπου τους τα κρατάνε...αλλά οι πιο πολλές είναι καθαρές περιπτώσεις.Αποδειξη ότι πάνε τακτικά στις πατρίδες τους ,κάτι που δεν θα γινόταν χωρίς χαρτιά.Ναι αλλά όταν έρχονται εδώ κάτι μουνάρες "λάθρο" ξέρεις να τις γαμάς. Εντάξει , δεν εννοώ την Σαρακοστή. Εννοώ εάν δεν παίζει νηστεία
Γαμησε την κουνιάδα και φύγε σφαίρα για Καναδά...Ανοιγω το θεματακι,γιατι σε ωρες μοναξιας σκεφτομαι τρεις περιπτωσεις που γουσταρω τρελα,αλλα ξερω οτι δεν θα γαμησω ποτε!Γειτονισα καυλα,μολις την δω τρεχω να τον παιξω,το προφιλ της στο fb το εχω ξεσκισει,την αδελφη της γυναικας,αλλες τρελες μαλακιες εκει,και μανα φιλου που πηγε παλιοτερα να γινει καποιο παιχνιδι,αλλα εφυγαν Καναδακι εμεινα παλι με το πουλι στο χερι!Επισης σκεφτομαι για ποσες εχω ριξει σπερμα,και καταλαβαινω οτι οσο καλπαζει η φαντασια,τοσο θα πληρωνω πουτανες.Για πεσιματα και γκομενες και δεν με περνει,και δε γουσταρω να χαλασω το γαμο μου.
Για το κρεβάτι πως το γνωρίζεις?3 μπορώ να σκεφτώ :
1. Υπάλληλο του πατέρα μου πριν πολλά χρόνια... Έφηβος εγώ... 25 παντρεμένη αυτή... Την κςυλαντιζα χρόνια αλλά τελικά δεν την γαμησα... Κόντεψα γιατί μάλλον γούσταρε... Αλλά δεν ήξερα πως να κινηθώ...
Μελαχρινή σούπερ μουναρα τότε. Τώρα δεν βλέπετε η δόλια.
Συμφοιτητρια... Το πιο ωραίο και κλασσατο μουνι του έτους... Πάλι κόντεψα αλλά δεν τόλμησα....
Αριστοκρατικη γυναίκα ακόμα και σήμερα.
Μετά από αυτά τα απωθημένα δεν μου ξέφυγε γκομενα...χρόνια τώρα γαμαω όσο θέλω ότι θέλω και σχεδόν οδό θέλω....
3. Συνάδελφο στην δουλειά. Παντρεμένη με 3 παιδιά. Μου έχει καρφωθεί πως θα την καρφώσω.
Μέχρι τώρα μόνο υπονοούμενα και διακριτική καυλαντα. Νομίζω είναι πολύ πιστή στον άντρα της και είναι κρίμα γιατί ξέρω ότι κάνει φανταστικό κρεβάτι. Πολύ μουναρα η Πουτανα.
Μάλλον μιλάει με τον άντρα τηςΓια το κρεβάτι πως το γνωρίζεις?
Από πρώην της που ήταν στην ίδια γειτονιά και στα ίδια σχολεία.Για το κρεβάτι πως το γνωρίζεις?