Νέα

Πόσα μουνιά που γουστάρουμε δε θα γαμήσουμε ποτέ!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dremisa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Για δωσε λεπτομέρειες
Μελαχρινη κωλαρα φατσαρα 1.70 στα 28.πρωι αργομισθεια καπου κ απι μεσημερι κ μετα ααχολειται μονο με την μουναρα της, κομωτηρια πιλατες και νυχια ρουχα λαδια κλπ
Οταν δε,
χορεύει κ κουναει την κωλαρα σπανε τα κοντερ. Ντυσιμο, εκτος δουλειας μονο σεξυ.. Φουστες κολαν τακουνια πέδιλα. Αθλητικα (ευτυχως) ποτε
Παροτι γυμναζεται αρκετα. Γενικως χυσε με. Καβλοφατσα σαν ρωσιδα μελαχρινη.καλοκαιρι μπανια μς στρινγκ κορδονι μονο εννοείται Αυτα τα
.. Ολιγα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φατε ματια ψαρια που λεν...

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.771
Πόντοι
1.056
Μελαχρινη κωλαρα φατσαρα 1.70 στα 28.πρωι αργομισθεια καπου κ απι μεσημερι κ μετα ααχολειται μονο με την μουναρα της, κομωτηρια πιλατες και νυχια ρουχα λαδια κλπ
Οταν δε,
χορεύει κ κουναει την κωλαρα σπανε τα κοντερ. Ντυσιμο, εκτος δουλειας μονο σεξυ.. Φουστες κολαν τακουνια πέδιλα. Αθλητικα (ευτυχως) ποτε
Παροτι γυμναζεται αρκετα. Γενικως χυσε με. Καβλοφατσα σαν ρωσιδα μελαχρινη.καλοκαιρι μπανια μς στρινγκ κορδονι μονο εννοείται Αυτα τα
.. Ολιγα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φατε ματια ψαρια που λεν...
Φαντάζομαι ποσα χυσια της έχεις αφιερώσει... καμία φώτο παίζει?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Φαντάζομαι ποσα χυσια της έχεις αφιερώσει... καμία φώτο παίζει?
Αδερφε παιζει κ φωτο και βιντεο με χορους με μινι φουδτα μεχρι το μουνι, αλλα σορρυ, δεν εζω ορεξη να μου κλεισω το σπίτι για καποια που δεν υπάρχει περίπτωση να γινει κατι στα μουλωχτα... Ασε πουχει κ καμμια 500 πυρφορους στα σοσιαλ, που αν σκασει φωτο της κάπου σε μηδέν χρόνο θα την ενημερωσουν για να πουλησουν εκδουλευση

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.771
Πόντοι
1.056
Αδερφε παιζει κ φωτο και βιντεο με χορους με μινι φουδτα μεχρι το μουνι, αλλα σορρυ, δεν εζω ορεξη να μου κλεισω το σπίτι για καποια που δεν υπάρχει περίπτωση να γινει κατι στα μουλωχτα... Ασε πουχει κ καμμια 500 πυρφορους στα σοσιαλ, που αν σκασει φωτο της κάπου σε μηδέν χρόνο θα την ενημερωσουν για να πουλησουν εκδουλευση
Έτσι όπως το θέτεις ναι έχεις δίκιο αλλά μιλάμε χωρίς πρόσωπο φώτο

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.450
Πόντοι
2.536
Τουλάχιστον μας βλέπουν οι λάθρο και καταλαβαίνουν ότι δεν είναι στο σπίτι τους ...
Ναι αλλά όταν έρχονται εδώ κάτι μουνάρες "λάθρο" ξέρεις να τις γαμάς. Εντάξει , δεν εννοώ την Σαρακοστή. Εννοώ εάν δεν παίζει νηστεία

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.976
Πόντοι
9.297
Ναι αλλά όταν έρχονται εδώ κάτι μουνάρες "λάθρο" ξέρεις να τις γαμάς. Εντάξει , δεν εννοώ την Σαρακοστή. Εννοώ εάν δεν παίζει νηστεία
Τα κορίτσια μας έχουν διαβατήρια ....βέβαια υπάρχουν περιπτώσεις όπου τους τα κρατάνε...αλλά οι πιο πολλές είναι καθαρές περιπτώσεις.Αποδειξη ότι πάνε τακτικά στις πατρίδες τους ,κάτι που δεν θα γινόταν χωρίς χαρτιά.

Εγγρ.
12 Μαΐ 2022
Like
951
Πόντοι
81
παιδες το παν δεν ειναι το γαμιση αλλα η συνουσια και αυτο μεριικες φορες δεν το βρησκεις ουτε στον γαμο να ξερετε

NoBrain

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
36
Πόντοι
0
Ανοιγω το θεματακι,γιατι σε ωρες μοναξιας σκεφτομαι τρεις περιπτωσεις που γουσταρω τρελα,αλλα ξερω οτι δεν θα γαμησω ποτε!Γειτονισα καυλα,μολις την δω τρεχω να τον παιξω,το προφιλ της στο fb το εχω ξεσκισει,την αδελφη της γυναικας,αλλες τρελες μαλακιες εκει,και μανα φιλου που πηγε παλιοτερα να γινει καποιο παιχνιδι,αλλα εφυγαν Καναδακι εμεινα παλι με το πουλι στο χερι!Επισης σκεφτομαι για ποσες εχω ριξει σπερμα,και καταλαβαινω οτι οσο καλπαζει η φαντασια,τοσο θα πληρωνω πουτανες.Για πεσιματα και γκομενες και δεν με περνει,και δε γουσταρω να χαλασω το γαμο μου.
Γαμησε την κουνιάδα και φύγε σφαίρα για Καναδά...

Nick1312

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Like
48
Πόντοι
0
Καλησπέρα στο μπου μπαίνω χρόνια απλά ποτέ δεν άνοιξα λογαριασμο λοιπόν εμένα σαν αποθυμενο ήταν η μάνα της πρώην μου 45αρα αλλά με μεγάλα βυζια αλλα το κακό είχε πολύ μεγάλο κωλο… αλλα αν την έβλεπες ελεγες σιγά μην ηταν πάνω από 40 δεν ειχε γίνει κάτι το μόνο που είχε φτάσει ήταν να πετάξει σπόντα στην πρωην εννοώ ήμουν δίπλα ότι δεν χρειάζεται να το φάω από το πατέρα σου τον τρώς καλά και για τις δυο μας απο ότι ξέρω και γύρισε και μου έκλεισε το μάτι….

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.095
Πόντοι
10.413
3 μπορώ να σκεφτώ :

1. Υπάλληλο του πατέρα μου πριν πολλά χρόνια... Έφηβος εγώ... 25 παντρεμένη αυτή... Την κςυλαντιζα χρόνια αλλά τελικά δεν την γαμησα... Κόντεψα γιατί μάλλον γούσταρε... Αλλά δεν ήξερα πως να κινηθώ...
Μελαχρινή σούπερ μουναρα τότε. Τώρα δεν βλέπετε η δόλια.

Συμφοιτητρια... Το πιο ωραίο και κλασσατο μουνι του έτους... Πάλι κόντεψα αλλά δεν τόλμησα....
Αριστοκρατικη γυναίκα ακόμα και σήμερα.

Μετά από αυτά τα απωθημένα δεν μου ξέφυγε γκομενα...χρόνια τώρα γαμαω όσο θέλω ότι θέλω και σχεδόν οδό θέλω....

3. Συνάδελφο στην δουλειά. Παντρεμένη με 3 παιδιά. Μου έχει καρφωθεί πως θα την καρφώσω.
Μέχρι τώρα μόνο υπονοούμενα και διακριτική καυλαντα. Νομίζω είναι πολύ πιστή στον άντρα της και είναι κρίμα γιατί ξέρω ότι κάνει φανταστικό κρεβάτι. Πολύ μουναρα η Πουτανα.

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.771
Πόντοι
1.056
3 μπορώ να σκεφτώ :

1. Υπάλληλο του πατέρα μου πριν πολλά χρόνια... Έφηβος εγώ... 25 παντρεμένη αυτή... Την κςυλαντιζα χρόνια αλλά τελικά δεν την γαμησα... Κόντεψα γιατί μάλλον γούσταρε... Αλλά δεν ήξερα πως να κινηθώ...
Μελαχρινή σούπερ μουναρα τότε. Τώρα δεν βλέπετε η δόλια.

Συμφοιτητρια... Το πιο ωραίο και κλασσατο μουνι του έτους... Πάλι κόντεψα αλλά δεν τόλμησα....
Αριστοκρατικη γυναίκα ακόμα και σήμερα.

Μετά από αυτά τα απωθημένα δεν μου ξέφυγε γκομενα...χρόνια τώρα γαμαω όσο θέλω ότι θέλω και σχεδόν οδό θέλω....

3. Συνάδελφο στην δουλειά. Παντρεμένη με 3 παιδιά. Μου έχει καρφωθεί πως θα την καρφώσω.
Μέχρι τώρα μόνο υπονοούμενα και διακριτική καυλαντα. Νομίζω είναι πολύ πιστή στον άντρα της και είναι κρίμα γιατί ξέρω ότι κάνει φανταστικό κρεβάτι. Πολύ μουναρα η Πουτανα.
Για το κρεβάτι πως το γνωρίζεις?

• Like
Αντιδράσεις: linear

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.095
Πόντοι
10.413
Για το κρεβάτι πως το γνωρίζεις?
Από πρώην της που ήταν στην ίδια γειτονιά και στα ίδια σχολεία.
Από μικρή μπήκε στα βάσανα και καψουρεψε πολλούς.
Αρκετοί την γαμησαν αλλά όλους τους σούταρε μετά από λίγο καιρό μέχρι που
ηρέμησε και παντρεύτηκε.
Πέρα από τις διηγήσεις, φαίνεται κιόλας από το πώς κοιτάζει, κινείται, ντύνεται και ειδικά αυτή η καυλοφωνή της σε κάνει να χυσεις και μόνο που σου μιλάει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom