Νέα

ζητειται να μου χαρισουν παλια παιχνιδια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είπα κ εγώ... δεν θα έγραφες εσύ;;;  :rockon: :headbaning1:  :S :S :S

OP
OP
H

hardoul1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες,  γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.  ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.

OP
OP
H

hardoul1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες,  γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.  ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.241
Πόντοι
2.646
Τύπε πήρε η ελλειεινιδα μου έναν ρολόι τοίχου από τζάμπο χτες και δε δουλεύει καλά ο μηχανισμός.Βαριεμαι να το αλλάξω.Αν σου κάνει και το θες,μπορώ να στο στείλω με κούριερ με δίκη σου χρέωση.Αλλιως να δω μήπως το ανταλλάξω με τον τύπο που δίνει το ρολόι χειρός. :heavymetalbig: :heavymetalbig:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Τύπε πήρε η ελλειεινιδα μου έναν ρολόι τοίχου από τζάμπο χτες και δε δουλεύει καλά ο μηχανισμός.Βαριεμαι να το αλλάξω.Αν σου κάνει και το θες,μπορώ να στο στείλω με κούριερ με δίκη σου χρέωση.Αλλιως να δω μήπως το ανταλλάξω με τον τύπο που δίνει το ρολόι χειρός. :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Και του τοιχου φοριέται σαν ρολοι χειρος τυπε  :S :S :S

troll-wearing-wall-clock-on-wrist.jpg

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ο τυπος χαρντχουλ ψηφισε και στο διαγωνισμο επειδη του εταξα παιχνιδια στρατιωτακια

να τα λεμε και αυτα παιδια
:2funny: :2funny: :2funny:

μετα μου εστελνε πμ τι θα του δωσω

:S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ο τυπος χαρντχουλ ψηφισε και στο διαγωνισμο επειδη του εταξα παιχνιδια στρατιωτακια

Εσυ προκειμενου να παρεις ψηφους εισαι ικανος να εταξες και κωλο τύπε

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656

τυπε και δεν του εδωσες παλια παιχνιδια του τυπου μετα;    :S :S :S

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τυπε και δεν του εδωσες παλια παιχνιδια του τυπου μετα;    :S :S :S

του λεω θα σου δωσω στρατιωτακια τυπε και μου εστελνε κατι πμ που θα μου τα δωσεις

αλλα καταλαβα οτι μαλλον αλλο πραμα ηθελε :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom