Νέα

ζητειται να μου χαρισουν παλια παιχνιδια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
τυπε αμα μπαναρουν τον τυπο hardoul το σαϊτ θα δεχτει σοβαρο πληγμα    :S :S :S
Λες η διαχείριση να το κατάλαβε και αντί για μπαν να έβαλε τον hardoul να γράψει 100 φορές τιμωρία την ίδια παράγραφο;

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36
Λες η διαχείριση να το κατάλαβε και αντί για μπαν να έβαλε τον hardoul να γράψει 100 φορές τιμωρία την ίδια παράγραφο;

και να τον βαλουν τιμωρια ο τυπος ενα πραγμα θα γραφει μονο τυπε    :S :S :S

Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες,  γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.  ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.

OP
OP
H

hardoul1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες,  γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.  ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.

Επισκέπτης
Ζητώ όπως γραψετε στα αρχιδια σας τον hardoul1 και μου χαρίσετε αυτα που θα ηθελε να του χαρισουν ο hardoul1 δηλαδη παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες,  γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι συλλεκτης. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι κουτοπονηρος γυφτος και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ εγω θα τα μοσχοπουλησω σε κοροιδα συλλεκτες και θα βγαλω κερδος 100%. Απευθύνομαι μόνο σε μαλακες που θα με πιστεψουν και θα μου τα χαρισουν. Τα θέλω για να τα φαω στις πουτανες. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.  ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται να μου τα φερει σπιτι για να μην κουραζομαι να τα μεταφερω.

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
Ζητώ όπως γραψετε στα αρχιδια σας τον hardoul1 και μου χαρίσετε αυτα που θα ηθελε να του χαρισουν ο hardoul1 δηλαδη παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες,  γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι συλλεκτης. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι κουτοπονηρος γυφτος και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ εγω θα τα μοσχοπουλησω σε κοροιδα συλλεκτες και θα βγαλω κερδος 100%. Απευθύνομαι μόνο σε μαλακες που θα με πιστεψουν και θα μου τα χαρισουν. Τα θέλω για να τα φαω στις πουτανες. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.  ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται να μου τα φερει σπιτι για να μην κουραζομαι να τα μεταφερω.
με έπεισες έχω από όλα και έρχομαι με την όπισθεν

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506

Έχεις π.μ.

OP
OP
H

hardoul1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

εχω κατι πλαστικα στρατιωτακια

ενδιαφερεσαι??

Επισκέπτης

Βρε δεν πας να γαμηθεις λεω εγω μαλακα....

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τυπε ειναι σκληρος καργιολης ο τυπος δεν μασαει  :rockon:

Ποστ Νο57 του τυπου....

Καλησπέρα σας , ψάχνω να βρώ παντρέμενη γυναίκα που να τα κάνει όλα , περιοχές Ξάνθης -
-Καβάλας- Δράμας .
ΥΓ. ΑΠΟ 18-50 ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ

Επισκέπτης
Ποστ νο72...

ΚΑΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΡΑΒΕΣΤΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

johny cunt

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2014
Κριτικές
15
Like
1.033
Πόντοι
1.016
Ποστ Νο57 του τυπου....

Καλησπέρα σας , ψάχνω να βρώ παντρέμενη γυναίκα που να τα κάνει όλα , περιοχές Ξάνθης -
-Καβάλας- Δράμας .
ΥΓ. ΑΠΟ 18-50 ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ
και ποστ Νο58 στελνει σε βελι το εξης..  :S
ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΕΣ ΔΑΝΑΗ ΘΕΑ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ

Επισκέπτης
Και το καλυτερο απο ολα τυπαρα...

kalispera sinrofi tha ithela mia pliroforia sxeta me trans pou mporo na vro ti ores kai poso paei aurio tha ertho thessaloniki kai tha ithela na sinantiso kamia kali trans me psoli enoite oxi enxirismeno as apanisi kapios pou kseri pm euxaristo...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom