pipinia luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2017
- Like
- 303
- Πόντοι
- 36
Μια άλλη πιθανότητα είναι να γράφει τιμωρία ο νηματοθέτης.
τυπε αμα μπαναρουν τον τυπο hardoul το σαϊτ θα δεχτει σοβαρο πληγμα :S :S :S
Μια άλλη πιθανότητα είναι να γράφει τιμωρία ο νηματοθέτης.
συνεργασια υποκαταστημα ελτα με τζαμπο τυπε
Λες η διαχείριση να το κατάλαβε και αντί για μπαν να έβαλε τον hardoul να γράψει 100 φορές τιμωρία την ίδια παράγραφο;τυπε αμα μπαναρουν τον τυπο hardoul το σαϊτ θα δεχτει σοβαρο πληγμα :S :S :S
Λες η διαχείριση να το κατάλαβε και αντί για μπαν να έβαλε τον hardoul να γράψει 100 φορές τιμωρία την ίδια παράγραφο;
Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες, γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.
με έπεισες έχω από όλα και έρχομαι με την όπισθενΖητώ όπως γραψετε στα αρχιδια σας τον hardoul1 και μου χαρίσετε αυτα που θα ηθελε να του χαρισουν ο hardoul1 δηλαδη παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες, γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι συλλεκτης. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι κουτοπονηρος γυφτος και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ εγω θα τα μοσχοπουλησω σε κοροιδα συλλεκτες και θα βγαλω κερδος 100%. Απευθύνομαι μόνο σε μαλακες που θα με πιστεψουν και θα μου τα χαρισουν. Τα θέλω για να τα φαω στις πουτανες. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται να μου τα φερει σπιτι για να μην κουραζομαι να τα μεταφερω.
με έπεισες έχω από όλα και έρχομαι με την όπισθεν
Ζητώ όπως γραψετε στα αρχιδια σας τον hardoul1 και μου χαρίσετε αυτα που θα ηθελε να του χαρισουν ο hardoul1 δηλαδη παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες, γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι συλλεκτης. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι κουτοπονηρος γυφτος και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ εγω θα τα μοσχοπουλησω σε κοροιδα συλλεκτες και θα βγαλω κερδος 100%. Απευθύνομαι μόνο σε μαλακες που θα με πιστεψουν και θα μου τα χαρισουν. Τα θέλω για να τα φαω στις πουτανες. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται να μου τα φερει σπιτι για να μην κουραζομαι να τα μεταφερω.
Έχεις π.μ.
Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες, γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.
Βρε δεν πας να γαμηθεις λεω εγω μαλακα....
τυπε ειναι σκληρος καργιολης ο τυπος δεν μασαει
και ποστ Νο58 στελνει σε βελι το εξης.. :SΠοστ Νο57 του τυπου....
Καλησπέρα σας , ψάχνω να βρώ παντρέμενη γυναίκα που να τα κάνει όλα , περιοχές Ξάνθης -
-Καβάλας- Δράμας .
ΥΓ. ΑΠΟ 18-50 ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ