Νέα

ζητειται να μου χαρισουν παλια παιχνιδια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.236
Πόντοι
2.646

Συνημμένα

• B84DFEAB-E7AE-4FB0-A886-ECE072989CF4.png
    B84DFEAB-E7AE-4FB0-A886-ECE072989CF4.png
    210,8 KB · Εμφανίσεις: 62

Επισκέπτης
Εμενα ρε κωλοπαιδα γιατι δεν μου στελνετε PM....
Ζητώ όπως γραψετε στα αρχιδια σας τον hardoul1 και τη ΣΦΗΝΟΠΟΥΤΣΑ τον Barock ακα Μαξιμο

Ποσο πιο ξεκαθαρα να το γραψω!!! :cussing: :cussing: :cussing:

OP
OP
H

hardoul1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες,  γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.  ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.

Επισκέπτης
Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες,  γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.  ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.

Ζητώ όπως γραψετε στα αρχιδια σας τον hardoul και να μου....ρε δεν γαμιεσαι ρε hardoul1 λεω εγω μας σκοτισες τα παπαρια.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
ελα τυπε,εχω κατι παλια παιχνιδια :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick:

Συνημμένα

• αρχείο λήψης.jpg
    αρχείο λήψης.jpg
    5,2 KB · Εμφανίσεις: 26

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τυπε πρεπει να τα εχει αυτα γιατι και εγω του ειχα βαλει ενα παρομοιο παλιοτερα και δεν εδειξε ενδιαφερον... :S :S :S
μπορει να εχει διακοσμησει μονιμα τον κωλο του με τετοια τυπε και να μην χρειαζεται αλλα :S :S :S

Επισκέπτης

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.613
Πόντοι
5.060
2,5 χρόνια το μαγαζί στολίζει ο τύπος; :2funny:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.613
Πόντοι
5.060
μπορει να ειναι μεγαλο μαγαζι και να θελει πολυ καιρο να στολιστει  τυπε    :S :S :S
Δεν το σκέφτηκα τύπε. :S

Τι είδους μαγαζί είναι αυτό που στολίζεται άραγε με παιχνίδια, νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες και γραμματόσημα;  :think:

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36
Δεν το σκέφτηκα τύπε. :S

Τι είδους μαγαζί στολίζεται άραγε με παιχνίδια, νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες και γραμματόσημα;  :think:

συνεργασια υποκαταστημα ελτα με τζαμπο τυπε    :grin: :grin: :grin:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.613
Πόντοι
5.060
Μια άλλη πιθανότητα είναι να γράφει τιμωρία ο νηματοθέτης.  :dancing: