μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.236
- Πόντοι
- 2.646
εγω όταν του έστειλα ΠΜ μου απάντησε αυτότυπε τι σου απαντησε ο τυπος; :S :S :S
εγω όταν του έστειλα ΠΜ μου απάντησε αυτότυπε τι σου απαντησε ο τυπος; :S :S :S
Ζητώ όπως γραψετε στα αρχιδια σας τον hardoul1 και τη ΣΦΗΝΟΠΟΥΤΣΑ τον Barock ακα Μαξιμο
Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες, γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.
ελα τυπε,εχω κατι παλια παιχνιδιαΖητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες, γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.
ελα τυπε,εχω κατι παλια παιχνιδια
μπορει να εχει διακοσμησει μονιμα τον κωλο του με τετοια τυπε και να μην χρειαζεται αλλα :S :S :SΤυπε πρεπει να τα εχει αυτα γιατι και εγω του ειχα βαλει ενα παρομοιο παλιοτερα και δεν εδειξε ενδιαφερον... :S :S :S
μπορει να εχει διακοσμησει μονιμα τον κωλο του με τετοια τυπε και να μην χρειαζεται αλλα :S :S :S
Τοσοι πουστηδες εδω μεσα τυπε και δεν σκεφτηκαν να διακοσμησουν ετσι το κωλο τους...πολυ μπροστα ο hardoul1. :S :S :S
ελα τυπε,εχω κατι παλια παιχνιδια
Τοσοι πουστηδες εδω μεσα τυπε και δεν σκεφτηκαν να διακοσμησουν ετσι το κωλο τους...πολυ μπροστα ο hardoul1. :S :S :S
Εμενα ρε κωλοπαιδα γιατι δεν μου στελνετε PM....
Ποσο πιο ξεκαθαρα να το γραψω!!!
Τα ντιλια μας τα κάναμε μέσω πμ και εσύ παίρνεις μέχρι στιγμής τα @@ μου.
Έχεις παλιά φίδια; Ζητώ να μου τα χαρίσεις. :S :S :S
2,5 χρόνια το μαγαζί στολίζει ο τύπος;
Δεν το σκέφτηκα τύπε. :Sμπορει να ειναι μεγαλο μαγαζι και να θελει πολυ καιρο να στολιστει τυπε :S :S :S
Δεν το σκέφτηκα τύπε. :S
Τι είδους μαγαζί στολίζεται άραγε με παιχνίδια, νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες και γραμματόσημα;