Νέα

Ζητείται εκδιδόμενη για σοβαρή σχέση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vladgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (5 μέλη και 37 επισκέπτες)

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.559
Πόντοι
456
Όταν δούλευα επαρχία πριν πολλά χρόνια εκεί που ήμουν δεν είχε στούντιο αλλά είχε κωλόμπαρα και πολλές αν κάθονταν η φάση πήγαιναν και μαζί σου . Πρακτικά εκδιδόμενες ήταν.
Μία από το μαγαζί, Ρουμάνα, τα παρατάει και βρίσκει νορμάλ δουλειά σε ξενοδοχείο όπου γνωρίζει τύπο που είχε έρθει από Αθήνα προσωρινά για ένα εξάμηνο.
Δεν ξέρω αν του είπε κανείς για τη δικιά του αλλά είναι μυστήρια φάση να βλέπεις γκόμενα που γαμούσες από κωλόμπαρο ζευγάρι με άλλον.

Αν έμενε μόνιμα στο νησί σίγουρα θα το μάθαινε κάποια στιγμή και πιστεύω θα τη χώριζε αλλά έφυγαν για την Αθήνα. Δηλαδή βούκινο θα γίνονταν. Στο μυαλό του ίσως να θέλει να πιστεύει και ακόμα πιστεύει πως γνώρισε μια υπάλληλο.

Πόσοι θα υπάρχουν σε παρόμοιες φάσεις άραγε; Σε άγνοια για το τι έκανε η δικιά τους;
Αλλά και να το ξέρουν ίσως το γεγονός πως είναι πρώην εκδιδόμενη αλλάζει κάπως το τι σκέφτονται.
Βέβαια το να μπλέξεις εν γνώση σου με εκδιδόμενη που ακόμα ασκεί το επάγγελμα είναι τελείως άλλη φάση.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
268
Πόντοι
21
Όποιος δεν έχει πάει με κανονική γκόμενα σε όλη του την ζωή και επιλέγει ΜΟΝΟ ιεροδουλες είναι για τα πανηγύρια. Ήδη αγρίεψε ο Τέλης. Σου λεει πως θα πλασαρει το παραμύθι ότι είναι παντρεμένος και για λόγους Χ παει μονο με ιεροδουλες. Προσοχή μιλάμε για σωγαμπρο και δεκανίκι του ημιτρελλου ταξιδευτή της Ουκρανίας που κάνει κακαδέλια του. Καταλαβαίνετε... :2funny:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.923
Πόντοι
6.056
Όποιος δεν έχει πάει με κανονική γκόμενα σε όλη του την ζωή και επιλέγει ΜΟΝΟ ιεροδουλες είναι για τα πανηγύρια. Ήδη αγρίεψε ο Τέλης. Σου λεει πως θα πλασαρει το παραμύθι ότι είναι παντρεμένος και για λόγους Χ παει μονο με ιεροδουλες. Προσοχή μιλάμε για σωγαμπρο και δεκανίκι του ημιτρελλου ταξιδευτή της Ουκρανίας που κάνει κακαδέλια του. Καταλαβαίνετε... :2funny:
Μαλάκα .... έδεσες με τον σταθερά Nr 2 Mr Malakas μέχρι τώρα.
Βέβαια αν ήσουν τον περασμένο μήνα ... εσύ θα ήσουν ο Mr Malakas.
Τι να κλάσουν γατάκια σαν τον Πίξουλα μπροστά σου.

Καλά ... αυτές που γαμάει ο Κμαν , είναι 20 σκαλιά πιο πάνω
από αυτές που έβλεπες στα περιοδικά , όταν τράβαδες τα πρώτα 2 τρις μαλακίες σου.
Που μετά γίνονταν , τα περιοδικά, σαν πλάκες μάρμαρο , επειδή είχαν ... κολλήσει οι σελίδες.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.655
Πόντοι
6.946
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥ: παρακαλείστε να συμμετάσχετε ελεύθερα στην συζήτηση. Πείτε μας την γνώμη σας στο τόσο σημαντικό ερώτημα του νηματοθέτη. Ευχαριστούμε.

Όταν δούλευα επαρχία πριν πολλά χρόνια εκεί που ήμουν δεν είχε στούντιο αλλά είχε κωλόμπαρα και πολλές αν κάθονταν η φάση πήγαιναν και μαζί σου . Πρακτικά εκδιδόμενες ήταν.
Μία από το μαγαζί, Ρουμάνα, τα παρατάει και βρίσκει νορμάλ δουλειά σε ξενοδοχείο όπου γνωρίζει τύπο που είχε έρθει από Αθήνα προσωρινά για ένα εξάμηνο.
Δεν ξέρω αν του είπε κανείς για τη δικιά του αλλά είναι μυστήρια φάση να βλέπεις γκόμενα που γαμούσες από κωλόμπαρο ζευγάρι με άλλον.

Αν έμενε μόνιμα στο νησί σίγουρα θα το μάθαινε κάποια στιγμή και πιστεύω θα τη χώριζε αλλά έφυγαν για την Αθήνα. Δηλαδή βούκινο θα γίνονταν. Στο μυαλό του ίσως να θέλει να πιστεύει και ακόμα πιστεύει πως γνώρισε μια υπάλληλο.

Πόσοι θα υπάρχουν σε παρόμοιες φάσεις άραγε; Σε άγνοια για το τι έκανε η δικιά τους;
Αλλά και να το ξέρουν ίσως το γεγονός πως είναι πρώην εκδιδόμενη αλλάζει κάπως το τι σκέφτονται.
Βέβαια το να μπλέξεις εν γνώση σου με εκδιδόμενη που ακόμα ασκεί το επάγγελμα είναι τελείως άλλη φάση.
Πω ρε φίλε... Ίσως και να είμαι εγώ το θύμα, να χαλάσω τον ευτυχισμένο γάμο μου τώρα; Γυναίκα, παιδιά, σκυλιά, κ.λ.π. Ιδού το ερώτημα.
Από την άλλη, πρέπει να υπάρχουν πολλές δεκάδες περιπτώσεις (μην πω χιλιάδες κυριολεκτικά) που ο γαμπρός δεν έμαθε ποτέ το ιστορικό της συζύγου. Τροφή για σκέψη.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
268
Πόντοι
21
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥ: παρακαλείστε να συμμετάσχετε ελεύθερα στην συζήτηση. Πείτε μας την γνώμη σας στο τόσο σημαντικό ερώτημα του νηματοθέτη. Ευχαριστούμε.
Δεν θα συμμετάσχουν γιατί δεν μπορούν. Τους το εχουν απαγορεύσει οι αγαπούληδες των νημάτων. Θέλουν να ζουν το παραμύθι οτι θελουν αυτούς και μόνο. :2funny:

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
66
Like
18.538
Πόντοι
17.785
Δεν γραφεις τι προσφέρεις !

Σπιτι, τροφη, allowance ?

Τι σοι arrangement ψαχνεις?

OP
OP
V

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
288
Πόντοι
26

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
268
Πόντοι
21
Εγώ ζητώ εκδιδόμενη που δουλευει πολλες ώρες για να λειπει τις περισσότερες. Θα της φυλάω τα χρηματα μην τα χασει. Οτι θελει από συζήτηση ή ξέσπασμα ή εκτόνωση προβληματων, γίνομαι αποδεκτης. Λέω ναι, όχι, απαντώ αν θέλει με επιχειρήματα φροντίζοντας να έχει παντα δικιο και κουναω το κεφάλι μου συγκαταβατικά σαν τα μίνι ψευτικα σκυλάκια που εχουν μπροστά τα αμάξια.
:2funny:

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
786
Πόντοι
361
Φίλε σταματα το ονειρο και εκπαίδευσε τον εαυτό σου να βρεις κανονική γκόμενά. Αν τα κτφ να κερδίσεις κάποια εκδιδομενη θα περάσεις καλά αλλά στο τέλος θα χάσεις ή λεφτά ή την ψυχή σου ή και τα δυο. Επειδή δεν θα με ακούσεις κυνηγά το καψου στο πάθος σου αλλά στο τέλος να θυμάσαι ότι κάποιος σου το είπε και δν σε είπε ναυάγιο. Αν θες στείλε πμ να μου πεις για ποια ψήνεσαι να μν σε κράζουν ολοι εδώ μεσα
Μπορεί να χάσει και την ζωή του εδώ που τα λέμε .....

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.359
Πόντοι
456
Ο μόνος τρόπος να κάνεις σοβαρή σχέση με ιερόδουλη είναι ο εξής.
Να είσαι Πικεριστής, μόνο πουτάνες να γαμάς.
Και να αποφασίσεις ότι ήρθε η ώρα να διαιωνίσεις το φοβερό είδος σου.
Προσλαμβάνεις μία πουτάνα να σου κάνει τη σύζυγο για 5 χρόνια.
Στο μιλητό κανονικά, πληρώνεις μπροστά, με δόσεις όμως για να μη γίνει λαγός.
Την παντρεύεσαι κανονικά, τη γνωρίζεις στη μάνα σου, γενικά αυτή νομίζει ότι τον έδεσε το γάιδαρο.
Δεν ξέρω πόσες 10δες/100δες χιλιάδες μπορεί να κοστίζει αυτό αλλά στο μπου είσαι λεφτά έχεις.
Τη γαμάς ακάποτα μέχρι να σου κάνει παιδί, το γεννάει και μόλις απογαλακτίσει τη στέλνες με κλωτσιές από εκεί που ήρθε να μη μεγαλώσει το παιδί σου με πουτάνα μάνα.
Και γελάς που αυτή νόμιζε ότι είχε πιάσει τον παππά από τα αρχίδια και βρήκε σπόνσορα για μια ζωή.

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
786
Πόντοι
361
Ο μόνος τρόπος να κάνεις σοβαρή σχέση με ιερόδουλη είναι ο εξής.
Να είσαι Πικεριστής, μόνο πουτάνες να γαμάς.
Και να αποφασίσεις ότι ήρθε η ώρα να διαιωνίσεις το φοβερό είδος σου.
Προσλαμβάνεις μία πουτάνα να σου κάνει τη σύζυγο για 5 χρόνια.
Στο μιλητό κανονικά, πληρώνεις μπροστά, με δόσεις όμως για να μη γίνει λαγός.
Την παντρεύεσαι κανονικά, τη γνωρίζεις στη μάνα σου, γενικά αυτή νομίζει ότι τον έδεσε το γάιδαρο.
Δεν ξέρω πόσες 10δες/100δες χιλιάδες μπορεί να κοστίζει αυτό αλλά στο μπου είσαι λεφτά έχεις.
Τη γαμάς ακάποτα μέχρι να σου κάνει παιδί, το γεννάει και μόλις απογαλακτίσει τη στέλνες με κλωτσιές από εκεί που ήρθε να μη μεγαλώσει το παιδί σου με πουτάνα μάνα.
Και γελάς που αυτή νόμιζε ότι είχε πιάσει τον παππά από τα αρχίδια και βρήκε σπόνσορα για μια ζωή.
Γελάω απο τώρα , προκαταβολικά , μεγάλε μύστη ! , :2funny::2funny::2funny::2funny: (να'σαι καλά και ήμουν λίγο κάπως σήμερα , μου έφτιαξες την διάθεση ) .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom