Νέα

Ζητείται εκδιδόμενη για σοβαρή σχέση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vladgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
560
Πόντοι
81
Φίλε άμα θες να ρίξεις κάποια εκδιδομενη ένας είναι ο τρόπος δοκιμασμένος. Βρες μια που σου κάνει καλό γαμήσι και πηδα την δύο τρεις φορές την ημέρα κάθε μέρα για έναν μηνα. Δώσε της και ένα από ραβασάκι με το τηλ σο γράφοντας κάτι ωραιο. Όταν θα πάει να σε διώξει φυγε νευριασμενος και μετά γύρνα και ρίξε της έναν ξεγυρισμένο άγριο σαν να μν σημαίνει τπτ. Μετά θα σε τηλ για να πας. Θα έρχεται ο νταβάς - άντρας να κάνει φασαρία στο μπουρδελο αλλά μν μασάς που θα σου ρίχνει 30 πόντους και θα είναι σαν φυλακοβιος. Αφού τα κτφ και θα ρίχνεις ακάποτα μετά κάνε την προσευχή σου άμα βγεις καθαρός και δν καταστραφείς για πάντα. Θα σου δώσει ότι ναρκωτικό υπάρχει και θα σε βιάζει δίχως αύριο. Αν φερθείς έξυπνα δν θα χάσεις πολλά λεφτά και θα περάσεις καλά. Αυτήν την ιστορία μου την είπε ένας γνωστός δεν είναι προσωπική.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.018
Πόντοι
2.356
Εχει μια λογικη αυτο που ζηταει , γιατι και οι μη εκδιδομενες εγκεφαλικα καμενες ειναι στη σημερινη εποχη
Εχω προσφατο παραδειγμα
Δίκιο έχεις σε αυτό αλλά αυτό που ζητάει ανήκει στη σφαίρα του αστείου.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.924
Πόντοι
6.056
Είναι ξεκάθαρο ότι όποιος θέλει σοβαρή σχέση με ιερόδουλη είτε είναι 20αρης είτε είναι του ιατρού είτε είναι συνηδειτοποιημένος suggar daddy ή κάτι τέτοιο.
Αυτό που προφανώς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ
είναι ότι δεν υπάρχουν σοβαρές σχέσεις.

Όλες μπορεί να σε οδηγήσουν άστεγο κάτω από γέφυρα, σε πολυθρόνα ψυχίατρου, στο χώμα
ή και στη μπουζού. Ή στην ανικανότητα, που είναι χειρότερη από όλα τα παραπάνω μαζί .

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.018
Πόντοι
2.356
Αυτό που προφανώς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ
είναι ότι δεν υπάρχουν σοβαρές σχέσεις.

Όλες μπορεί να σε οδηγήσουν άστεγο κάτω από γέφυρα, σε πολυθρόνα ψυχίατρου, στο χώμα
ή και στη μπουζού. Ή στην ανικανότητα, που είναι χειρότερη από όλα τα παραπάνω μαζί .
Κανένας και καμία δεν οδηγεί κανέναν σε αυτό που λες παρά μόνο ο ίδιος του εαυτός.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγω συνειδητά με προσωπικό κόστος την έλλειψη συντροφικότητας δεν έχω πιαστεί ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ μαλάκας από γκόμενα.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.903
Πόντοι
2.596
Ρε συ νηματοθέτη, με 17 έτη μέλος στο bou τώρα θυμήθηκες να απασφαλίσεις τη χειροβομβίδα :think:
Είπαμε να τις αγαπάμε (συμπόνοια) να τους φερόμαστε καλά, άντε να βάζουμε και το χέρι στην τσέπη παραπάνω, αλλά ως εκεί...
Αν τώρα ψάχνεις την εξαίρεση του κανόνα, ε δες την ταινεία Pretty Woman και καλή σου τύχη.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.924
Πόντοι
6.056
Κανένας και καμία δεν οδηγεί κανέναν σε αυτό που λες παρά μόνο ο ίδιος του εαυτός.

Εγω συνειδητά με προσωπικό κόστος την έλλειψη συντροφικότητας δεν έχω πιαστεί ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ μαλάκας από γκόμενα.
Η μη σχέση , δεν μπορεί να σε καταστρέψει . Δεν είπα κάτι τέτοιο.
Αφού δεν έκανες σχέσεις , ναι δεν κινδύνευες.

Είναι σαν τους πολέμους.
Οι πόλεμοι στους οποίους πας και πολεμάς μπορούν να σε σκοτώσουν .
Όχι αυτοί ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΙΣ.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.018
Πόντοι
2.356
Η μη σχέση , δεν μπορεί να σε καταστρέψει . Δεν είπα κάτι τέτοιο.
Αφού δεν έκανες σχέσεις , ναι δεν κινδύνευες.

Είναι σαν τους πολέμους.
Οι πόλεμοι στους οποίους πας και πολεμάς μπορούν να σε σκοτώσουν .
Όχι αυτοί ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΙΣ.
Α τώρα το γύρισες στη κατηγορία περί "λιποταξίας"? Οι μεγαλύτεροι στρατηγοί λένε ότι ο καλύτερος τρόπος είναι να αποφύγεις την μάχη και τον πόλεμο. Για ποια λιποταξία μιλάς λοιπόν; Να πάω να τα ακουμπάω στη καθεμιά; Πήγαινα και έπεφτα σε σχέσεις αλλά όταν εβλεπα ότι πηγαίνα για να μείνω "άστεγος" και αμέσως πριν καν ξεκινήσει η παραμικρή ζημιά λάκιζα. Άρα τι είμαι; Λιποτακτης; Όχι ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ. χαχα

Χίλιες φορές ιερόδουλες κ πληρωμένος έρωτας εν γένει έστω και αν είναι χάλια η φάση πλέον.

luposolitario1261

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
2
Like
386
Πόντοι
21
Είσαι λάθος.
Και εκδιδόμενη , έχεις πάντα κατά νου, μπουρδέλου.

Έχω ξαναγράψει , αλλά κανείς δεν έχει την ικανότητα κατανόησης της ελληνικής
για να αντιληφθεί τι εννοώ, ότι έχω δει το σενάριο αρκετές φορές.

Διαζευγμένος ή τύπος που έχει εγκαταλείψει αγαπουλίστικες σχέσεις , με τραπέζια , μπουζούκια,
αράχωβες και συχνά και γάμους , παιδιά , ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ σε επαγγελματία με κάποια εμπειρία ετών
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΙΤΡΕΣΑ του . Να μένει μαζί του, να της παρέσει στέγη , ρούχα , τροφή
και να ζούν μαζί . Μη νομίσεις ότι κοστίζει παραπάνω από μαλακισμένη σύζηγο .
Πολύ συχνά, κοστίζει ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.
Και επειδή ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ , εκπληρώνουν τη ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΧΡΩΣΗ
ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΑΝΔΡΟΣ.

Να μένουν σέξυ και να όποτε τα αρχίδια του ανδρός έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν 0.5ml
σπέρμα να το παίρνουν , με όποιο τρόπο απολαμβάνει ο άνδρας.

Δεν το λες λίγο .

Οι ελληνίδες ... προσφέρουν όλα τα άλλα ... να σου πουλήσουν σπίτια ... αυτοκίνητα ... οικόπεδα ...
χρυσαφικά ... να σου γκρεμίσουν το σπίτι ... να φας στη μάπα 200 μαλάκες από το σόϊ τους ....

ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ... ή καταντάνε έτσι ... που δεν θες να της γαμήσεις.
Εσύ γράφεις ξεκάθαρα για μία συναλλαγή, η οποία έχει και μία λογική. Δυστυχώς ο φίλος από πάνω ζητάει κάτι διαφορετικό και θα φάει τα μούτρα του. Αυτό πρέπει να καταλάβει.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
V

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
288
Πόντοι
26
Αδερφάκο μην μου λες τα αυτονόητα. Τα ξέρω από το 2001 - δηλαδή από τότε που είμαι στον πληρωμένο έρωτα. Ωστόσο μην πετάς την μπάλα στην εξέδρα - στο ξαναλέω. Έχεις ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΙΑ με αυτό που λες αλλά μην τα γενικοποιείς.
Είναι ξεκάθαρο ότι όποιος θέλει σοβαρή σχέση με ιερόδουλη είτε είναι 20αρης είτε είναι του ιατρού είτε είναι συνηδειτοποιημένος suggar daddy ή κάτι τέτοιο.
ποιεσ ιεροδουλες θελουν να κανουν σχεση

κοντευω 50 χρονων

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.018
Πόντοι
2.356

κοντευω 50 χρονων
Εγώ είμαι 42 ετών. Και τις μόνες ιερόδουλες που έχω γνωρισει που πράγματι είχαν κάνει σχέσεις με άνδρες ήταν οι τρανς ιερόδουλες (εποχές 2010-2014) - γιατί ως άνδρες και αυτοί/ές ήταν/είναι συναισθηματικοί τύποι. Και μάλιστα δεν κάνανε σχέση με τίποτα χορηγούς όπως κάνουν οι κάθε είδους πουτάνες - είτε επαγγελματίες είτε όχι. Τώρα βέβαια τα πράγματα έχουν αλλάξει αγρίως. Μέχρι και οι κροσντρεσσερς ψάχνουν για χορηγούς.

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.982
Πόντοι
746
Έλα πείτε το τώρα,κάνετε πλάκα,trollarete. Να μπαίνουμε να κάνουμε χαβαλέ. Θέλετε να μετατρέψετε το μπου σε τσιρκο να γελάνε τα τσιμέντα.

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
560
Πόντοι
81

κοντευω 50 χρονων
Ξέχνα το και κανε αλλά πράγματα. Αν είσαι συνειδητοποιήμενος πάρε φορα και πήγαινε με όλες που είναι εμφανισιμες και πες την αληθεια. Ίσως κάποια να το θέλει. Αν βρεθεί κάποια κάνε αυτό που θέλει μέχρι να σε εμπιστευτεί και να είναι μαζί σου. Όταν θα αρχίσεις να την θες και εσύ να ξέρεις η να έχεις πολλά λεφτά για να ζει από σένα ή δέξου το επάγγελμα της. Τους αρέσει να τους φέρεσαι όμορφα αλλά έχουν περάσει πολλά και δεν έχουν πλέον ενσυναισθηση για τον άλλον πάρα μόνο για τον εαυτό τους.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.018
Πόντοι
2.356
Έλα πείτε το τώρα,κάνετε πλάκα,trollarete. Να μπαίνουμε να κάνουμε χαβαλέ. Θέλετε να μετατρέψετε το μπου σε τσιρκο να γελάνε τα τσιμέντα.
Ακριβώς αυτό ήθελα τόση ώρα να γράψω.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
55.125
Πόντοι
41.813
πωσ μπορω να βρω εκδιδόμενη για σοβαρή σχέση?
Ψάξε εδώ στη φωτό

Sinking Leonardo Dicaprio GIF

BestNot

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
599
Πόντοι
81
Φίλε έχω το ανάποδο

"Εκδιδόμενη ζητά άντρα για σοβαρή σχέση¨

Απήντησα, δέσαμε, πηδάω με γραβάτα

Την τρέφω, με τρέφει, συναισθηματικά εννοώ, παιρνάμε ζωή ζάχαρη.

Την γραβάτα την βγάζω όταν κάνω μπάνιο, κάθε Πάσχα δηλαδή.

ΥΓ
Ρε πούστη
Κάθε μέρα Κυριακή

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.924
Πόντοι
6.056
Για ποια λιποταξία μιλάς λοιπόν; Να πάω να τα ακουμπάω στη καθεμιά; Πήγαινα και έπεφτα σε σχέσεις αλλά όταν εβλεπα ότι πηγαίνα για να μείνω "άστεγος" και αμέσως πριν καν ξεκινήσει η παραμικρή ζημιά λάκιζα. Άρα τι είμαι; Λιποτακτης; Όχι ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ. χαχα
Σου ζήταγαν να τα σκάσεις από την αρχή ;
Κάτι έκανες λάθος.

Εμένα στις σχέσεις μου , πλήρωναν τα έξοδά τους και έρχονταν με δικό τους μέσο .
Σχέσεις ως παντρεμένος, επειδή μου έχουν τύχει περιπτώσεις που κωλοβαράνε άγρια
και έχουν έτοιμα λεφτά αδούλευτα , έχω περιπτώσεις που τα σκάνε κι όλας...
ή θέλουν να ξοδέψουν σε μαλακίες (πήδημα σε ξενοδοχείο 300€)
αλλά το αποφεύγω, γιατί πιστεύω ότι πάντα υπάρχει ένα ισοζύγιο.
Αν ζημιωθεί η άλλη από μία σχέση κάποια στιγμή θα γυρίσει σε βάρος σου.

Αν ψάχνεις καλύτερα και ίσως σε σωστά μέρη , μπορείς να παίρνεις απόλαυση , χωρίς να τα σκας,
από την αρχή.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.933
Πόντοι
9.095
Καλά,καλά! Γνωστότατη,πρωτοκλασάτη στούντιο κοπέλα έχει σοβαρότατη σχέση με άνθρωπο που γνώρισε στη «δουλειά» και είναι τρισευτυχισμένη και συνειδητοποιημένη και αυτή και αυτός! Τι συζητάτε τώρα,αλήθεια! Αν θέλει η γυναίκα όλα γίνονται :woldman:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.903
Πόντοι
2.596
ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ, 52 ΟΔΕΥΩ...
Ανάλογα με τα οικονομικά σου γίνε sugar daddy (με μία τουλάχιστον 20 χρόνια μικρότερη) και τίποτα παραπάνω, ειδάλλως δεν σε βλέπω καλά...
Στα ~30 χρόνια στην πιάτσα (με κάμποσα διαλείμματα λόγω εφήμερων σχέσεων) ΔΕΝ υποτίμησα τις εκδιδόμενες - κι απεναντίας (ψάξε/τε) το προφίλ μου - ΟΥΔΕΠΟΤΕ έγραψα τη σιχαμερή λέξη που κατά κόρον αναφέρουν κάμποσοι ακατανόμαστοι - αλλά ρε φίλε ΔΕΝ αντέχω να σηκώσω ένα Σταυρό...

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.924
Πόντοι
6.056
Εσύ γράφεις ξεκάθαρα για μία συναλλαγή, η οποία έχει και μία λογική. Δυστυχώς ο φίλος από πάνω ζητάει κάτι διαφορετικό και θα φάει τα μούτρα του. Αυτό πρέπει να καταλάβει.
Ο φίλος από πάνω ... είναι πιο τρολ από τα τρολ και τρολάρει τα τρολ .
Δεν σηκώνει κουβέντα αυτό .

Τέτοια θέματα πρέπει να διαγράφονται πριν το δεκάλεπτο.
Δίνουν λαβή πάντως ... να γράφουμε τις αναλύσεις μας.

Με το φόβο πάντα να σκαλώσει κανένας κοντός μπάρμπας και να βάλει 3000ψηφοφορίες ανά ποστ.
Κοντός, ταβερνιάρης και βαψομαλλιάς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom