Νέα

Ζητείται εκδιδόμενη για σοβαρή σχέση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vladgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 151
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
V

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
321
Πόντοι
26
ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ, 52 ΟΔΕΥΩ...
Ανάλογα με τα οικονομικά σου γίνε sugar daddy (με μία τουλάχιστον 20 χρόνια μικρότερη) και τίποτα παραπάνω, ειδάλλως δεν σε βλέπω καλά...
Στα ~30 χρόνια στην πιάτσα (με κάμποσα διαλείμματα λόγω εφήμερων σχέσεων) ΔΕΝ υποτίμησα τις εκδιδόμενες - κι απεναντίας (ψάξε/τε) το προφίλ μου - ΟΥΔΕΠΟΤΕ έγραψα τη σιχαμερή λέξη που κατά κόρον αναφέρουν κάμποσοι ακατανόμαστοι - αλλά ρε φίλε ΔΕΝ αντέχω να σηκώσω ένα Σταυρό...

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.243
Πόντοι
206
Καλά,καλά! Γνωστότατη,πρωτοκλασάτη στούντιο κοπέλα έχει σοβαρότατη σχέση με άνθρωπο που γνώρισε στη «δουλειά» και είναι τρισευτυχισμένη και συνειδητοποιημένη και αυτή και αυτός! Τι συζητάτε τώρα,αλήθεια! Αν θέλει η γυναίκα όλα γίνονται :woldman:
Δλδ αυτή ευτυχισμένη ενώ δουλεύει και τον δουλεύει τον τύπο. Αυτος γιατί είναι ευτυχισμένος; Επειδή αυτή δεν πληρώνει ή επειδή το κέρατο πάει σύννεφο;

OP
OP
V

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
321
Πόντοι
26
Δλδ αυτή ευτυχισμένη ενώ δουλεύει και τον δουλεύει τον τύπο. Αυτος γιατί είναι ευτυχισμένος; Επειδή αυτή δεν πληρώνει ή επειδή το κέρατο πάει σύννεφο;

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.090
Πόντοι
2.596
Και τι μου το λες για νέο;
Νομίζω ότι ήμουν σαφέστατος...
Αν υποθετικά τολμούσα κάτι τέτοιο (κατά διάνοια) θα έπρεπε να είχα αν όχι γνώσεις ψυχιατρικής (για να ελέγχω τον εαυτό μου) αλλά τουλάχιστον ιατρικής.
Καλή συνέχεια.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.674
Πόντοι
6.515

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
94.651
Πόντοι
46.423
πωσ μπορω να βρω εκδιδόμενη για σοβαρή σχέση?

Ρε φίλε εγώ ακόμα ψάχνω να βρω γυναικείο κώλο προς εξερεύνηση ...

Εσύ θέλεις και σχέση ???

:think:

Εγγρ.
17 Απρ 2024
Like
145
Πόντοι
0
Εγώ πάλι γιατί ψυχανεμίζομαι πως τα εν λόγω νήματα που προέκυψαν....περί σχέσεως με εκδιδόμενες ....τα ξεκίνησαν οι φιλτατοι και σεβαστοί (χαχα)νηματοθετες για να γεννήσουν την ιδέα σε κάποιες παρουσίες του χώρου....πουτανιές στις πουτάνες τα ονομάζω κάτι τέτοια....

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
533
Πόντοι
81
Φίλε σταματα το ονειρο και εκπαίδευσε τον εαυτό σου να βρεις κανονική γκόμενά.
Μην τα λες αυτά εδώ μέσα. Αν εξαιρέσουμε τον νηματοθετη που τρολάρει και αρκετούς που βρισκουν κανονικές γκόμενες, υπαρχει ενα μεγάλο τσουρμο ασθενών εδώ μέσα που θέλει ΜΟΝΟ εκδιδομένες και πανε να μας το πλασάρουν ως φυσιολογικό. Βλεπε Τέλη Μασκαρπόνε κτλ. :2funny:

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.223
Πόντοι
216
Και με αφορμή αυτό το χιλιοειπωμένο νήμα να μιλήσουμε σοβαρά.

Όπως έχω γράψει πολλάκις εδώ μέσα κάποιος πρέπει να τελεί σε πλήρη παιδιαριώδη αντίληψη αν επιθυμεί να συνάψει οποιαδήποτε σχέση πλην του πελάτη-εκδιδόμενης. Τελεία και παύλα.

Ναι αλλά ο Κωσταντίνου τα κατάφερε στο Καλως ήρθε το δολλάριο

OP
OP
V

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
321
Πόντοι
26
Μην τα λες αυτά εδώ μέσα. Αν εξαιρέσουμε τον νηματοθετη που τρολάρει και αρκετούς που βρισκουν κανονικές γκόμενες, υπαρχει ενα μεγάλο τσουρμο ασθενών εδώ μέσα που θέλει ΜΟΝΟ εκδιδομένες και πανε να μας το πλασάρουν ως φυσιολογικό. Βλεπε Τέλη Μασκαρπόνε κτλ. :2funny:
δεν τρολαρω

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
533
Πόντοι
81
Υπαρχει και το και που εγραψα. Απαντησε σοβαρα στο αν εχεις παει με κανονικες γκόμενες. Εκεί βρισκεται η διαφορα με αλλους που εχουν παει ΜΟΝΟ με εκδιδόμενες και το παίζουν ιστορία.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
533
Πόντοι
81
Εγώ πάλι γιατί ψυχανεμίζομαι πως τα εν λόγω νήματα που προέκυψαν....περί σχέσεως με εκδιδόμενες ....τα ξεκίνησαν οι φιλτατοι και σεβαστοί (χαχα)νηματοθετες για να γεννήσουν την ιδέα σε κάποιες παρουσίες του χώρου....πουτανιές στις πουτάνες τα ονομάζω κάτι τέτοια....
Δηλαδή γινεται έμμεσο καμακι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom