You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ζητείται εκδιδόμενη για σοβαρή σχέση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vladgr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 151
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ, 52 ΟΔΕΥΩ...
Ανάλογα με τα οικονομικά σου γίνε sugar daddy (με μία τουλάχιστον 20 χρόνια μικρότερη) και τίποτα παραπάνω, ειδάλλως δεν σε βλέπω καλά...
Στα ~30 χρόνια στην πιάτσα (με κάμποσα διαλείμματα λόγω εφήμερων σχέσεων) ΔΕΝ υποτίμησα τις εκδιδόμενες - κι απεναντίας (ψάξε/τε) το προφίλ μου - ΟΥΔΕΠΟΤΕ έγραψα τη σιχαμερή λέξη που κατά κόρον αναφέρουν κάμποσοι ακατανόμαστοι - αλλά ρε φίλε ΔΕΝ αντέχω να σηκώσω ένα Σταυρό...
Τρίκαλα: Άντρας παντρεύεται την ιερoδoυλη που γνώρισε σε oίκο ανoχής
Όταν έμπαινε ως πελάτης στον οίκο ανοχής των Τρικάλων, σίγουρα δεν φανταζόταν τα σχέδια της μοίρας. Εκείνη είχε φτάσει στα Τρίκαλα λίγες μέρες νωρίτερα... Μια σπάνια ιστορία αγάπη, έχει γίνει κεντρικό θέμα συζήτησης στα Τρίκαλα και στους κόλπους του διαδικτύου. Νεαρή γυναίκα που ήρθε για
www.diaforetiko.gr
Δλδ αυτή ευτυχισμένη ενώ δουλεύει και τον δουλεύει τον τύπο. Αυτος γιατί είναι ευτυχισμένος; Επειδή αυτή δεν πληρώνει ή επειδή το κέρατο πάει σύννεφο;Καλά,καλά! Γνωστότατη,πρωτοκλασάτη στούντιο κοπέλα έχει σοβαρότατη σχέση με άνθρωπο που γνώρισε στη «δουλειά» και είναι τρισευτυχισμένη και συνειδητοποιημένη και αυτή και αυτός! Τι συζητάτε τώρα,αλήθεια! Αν θέλει η γυναίκα όλα γίνονται
Δλδ αυτή ευτυχισμένη ενώ δουλεύει και τον δουλεύει τον τύπο. Αυτος γιατί είναι ευτυχισμένος; Επειδή αυτή δεν πληρώνει ή επειδή το κέρατο πάει σύννεφο;
Η αγάπη γεννιέται και μέσα στα μπουρδέλα - Pillowfights.gr
Θύελλα ο έρωτάς τους, όπως πολλοί που έχουν γεννηθεί σε οίκους ανοχής. Δε ζει μια πόρνη κάθε μέρα μια τέτοια ιστορία. Ούτε ένας συνεσταλμένος νεαρός βέβαια. Τα έδωσαν και τα πήραν όλα.
www.pillowfights.gr
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 8.090
- Πόντοι
- 2.596
Και τι μου το λες για νέο;
Νομίζω ότι ήμουν σαφέστατος...
Αν υποθετικά τολμούσα κάτι τέτοιο (κατά διάνοια) θα έπρεπε να είχα αν όχι γνώσεις ψυχιατρικής (για να ελέγχω τον εαυτό μου) αλλά τουλάχιστον ιατρικής.
Καλή συνέχεια.
Νομίζω ότι ήμουν σαφέστατος...
Αν υποθετικά τολμούσα κάτι τέτοιο (κατά διάνοια) θα έπρεπε να είχα αν όχι γνώσεις ψυχιατρικής (για να ελέγχω τον εαυτό μου) αλλά τουλάχιστον ιατρικής.
Καλή συνέχεια.
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 21.450
- Πόντοι
- 6.056
Τους δημοσιογράφους που γράφουν τέτοια άρθρα ... για ζωές άλλων ...
θα ήθελα να τους προσφέρω δουλειές ...
στη ναυσιπλoοία ...
θα ήθελα να τους προσφέρω δουλειές ...
στη ναυσιπλoοία ...
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.674
- Πόντοι
- 6.515
Εύκολα τυπεπωσ μπορω να βρω εκδιδόμενη για σοβαρή σχέση?
Βάλε για αρχή φωτό, εδώ μέσα μπαινουν ένα σωρό κορίτσια για τον σκοπό που επιθυμεις
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 94.651
- Πόντοι
- 46.423
πωσ μπορω να βρω εκδιδόμενη για σοβαρή σχέση?
Ρε φίλε εγώ ακόμα ψάχνω να βρω γυναικείο κώλο προς εξερεύνηση ...
Αναζητείται προς εξερεύνηση ωραίος γυναικείος κώλος!
Παρακαλώ πολύ όπως οι συμμετέχουσες εναποθέσουν πλήρες φωτογραφικό υλικό και παράλληλα το κόστος χρήσης. Υπάρχει σοβαρό επενδυτικό ενδιαφέρον ανά την επικράτεια. :coffee:
www.bourdela.com
Εσύ θέλεις και σχέση ???
Διεισδυτικος
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2024
- Like
- 145
- Πόντοι
- 0
Εγώ πάλι γιατί ψυχανεμίζομαι πως τα εν λόγω νήματα που προέκυψαν....περί σχέσεως με εκδιδόμενες ....τα ξεκίνησαν οι φιλτατοι και σεβαστοί (χαχα)νηματοθετες για να γεννήσουν την ιδέα σε κάποιες παρουσίες του χώρου....πουτανιές στις πουτάνες τα ονομάζω κάτι τέτοια....
δυσκολο να βαλω εδωΕύκολα τυπε
Βάλε για αρχή φωτό, εδώ μέσα μπαινουν ένα σωρό κορίτσια για τον σκοπό που επιθυμεις
Μην τα λες αυτά εδώ μέσα. Αν εξαιρέσουμε τον νηματοθετη που τρολάρει και αρκετούς που βρισκουν κανονικές γκόμενες, υπαρχει ενα μεγάλο τσουρμο ασθενών εδώ μέσα που θέλει ΜΟΝΟ εκδιδομένες και πανε να μας το πλασάρουν ως φυσιολογικό. Βλεπε Τέλη Μασκαρπόνε κτλ.Φίλε σταματα το ονειρο και εκπαίδευσε τον εαυτό σου να βρεις κανονική γκόμενά.
Και με αφορμή αυτό το χιλιοειπωμένο νήμα να μιλήσουμε σοβαρά.
Όπως έχω γράψει πολλάκις εδώ μέσα κάποιος πρέπει να τελεί σε πλήρη παιδιαριώδη αντίληψη αν επιθυμεί να συνάψει οποιαδήποτε σχέση πλην του πελάτη-εκδιδόμενης. Τελεία και παύλα.
Ναι αλλά ο Κωσταντίνου τα κατάφερε στο Καλως ήρθε το δολλάριο
δεν τρολαρωΜην τα λες αυτά εδώ μέσα. Αν εξαιρέσουμε τον νηματοθετη που τρολάρει και αρκετούς που βρισκουν κανονικές γκόμενες, υπαρχει ενα μεγάλο τσουρμο ασθενών εδώ μέσα που θέλει ΜΟΝΟ εκδιδομένες και πανε να μας το πλασάρουν ως φυσιολογικό. Βλεπε Τέλη Μασκαρπόνε κτλ.
TheStranger
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Like
- 261
- Πόντοι
- 21
Παρασκευη ειναι ακομα, τι γινεται εδω μεσα ωρε παιδες
Παρασκευη ειναι ακομα, τι γινεται εδω μεσα ωρε παιδες
Cheng
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2023
- Like
- 2.670
- Πόντοι
- 456
Πολλοί βιαστικοί εμφανίστηκαν σήμερα χαχαχαΕίπαμε την Κυριακή θα ανοίγαμε αυτό το νήμα, πολύ βιαστικός είσαι.
TheStranger
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Like
- 261
- Πόντοι
- 21
ΑγαπουληδεςΠολλοί βιαστικοί εμφανίστηκαν σήμερα χαχαχα
Υπαρχει και το και που εγραψα. Απαντησε σοβαρα στο αν εχεις παει με κανονικες γκόμενες. Εκεί βρισκεται η διαφορα με αλλους που εχουν παει ΜΟΝΟ με εκδιδόμενες και το παίζουν ιστορία.δεν τρολαρω
Δηλαδή γινεται έμμεσο καμακι;Εγώ πάλι γιατί ψυχανεμίζομαι πως τα εν λόγω νήματα που προέκυψαν....περί σχέσεως με εκδιδόμενες ....τα ξεκίνησαν οι φιλτατοι και σεβαστοί (χαχα)νηματοθετες για να γεννήσουν την ιδέα σε κάποιες παρουσίες του χώρου....πουτανιές στις πουτάνες τα ονομάζω κάτι τέτοια....
Ολόσωστο!Αν κάποιος νομίζει ότι μπορεί να κάνει σοβαρή σχέση με ιερόδουλη είναι για ψυχιατρείο να μείνει μέσα κιόλας.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 97
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 218
- Εμφανίσεις