Νέα

Ζιγκολίκι θέμα,πως;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas.92
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει αγορά, ειδικά σε μία χώρα σαν την Ελλάδα.

Πρέπει να είσαι πολύ κάποιος από εμφάνιση, τρόπους και στυλ για να σε πληρώσει μια γυναίκαι για να την συνοδέψεις και να την πηδήξεις γιατί οι γυναίκες είναι αλλιώς, τα γνωστά τέλος πάντων.

Νομίζω οτι όσοι προσφέρονται για κάτι τέτοιο, κατά κανόνα μόνο ανδρικό κώλο θα μπορέσουν να πηδήξουν - επί πληρωμή - εφόσον αυτό είναι το ζητούμενο.

Λυπούμαι

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Οι εποχές είναι δύσκολες,λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν και το σκέφτομαι για να βοηθάω την οικογένεια,επειδή δουλειά δεν μπορώ να βρω..
Είμαι εμφανίσιμος αλλά δεν ξέρω τι παίζει και κονέ δεν υπάρχουν.
Καμία βοήθεια; :cheesy:
Τρελο αγορι ο μονος που μπορει να σου δωσει απαντηση σε αυτο ειναι ο εκτορ λοπεζ

Ρωτα τον για την πουρογρια και το ρολεξ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τρελο αγορι ο μονος που μπορει να σου δωσει απαντηση σε αυτο ειναι ο εκτορ λοπεζ

Ρωτα τον για την πουρογρια και το ρολεξ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εσυ πως και δεν εχεις να του προτεινεις λυση? σαμπως εχεις μεγαλυτερη επαφη με σχεσεις που δινεις συμβουλες απο οτι με ζιγκολικι?

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Ψάχνομαι και εγώ, αλλά υπάρχουν λίγες διαθέσιμες να στα στάξουν,
ενώ η προσφορά είναι λίαν μεγάλη. "Τρία γουρουνάκια" λες να παίζει τίποτα? (ή άλλη κολωνακιότικη καφετέρια??) :'(

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
εσυ πως και δεν εχεις να του προτεινεις λυση? σαμπως εχεις μεγαλυτερη επαφη με σχεσεις που δινεις συμβουλες απο οτι με ζιγκολικι?
Επι του θεματος  εχεις να μας πεις κατι ?

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16
Ρε παλικάρια έλεος. Δηλαδή αν κάποιος επιλέξει αυτή τη δουλειά για να αγοράσει μηχανή κάποιος άλλος που πεινάνε τα παιδιά του τι πρέπει να κάνει? Να βγει και να προσφέρει τον κώλο του για 10 ευρώ ή να στείλει τη γυναίκα του να κάνει αυτή τη δουλειά??
Καταλαβαίνω ότι υπάρχει ανάγκη για λεφτά από όλους μας σχεδόν όμως για μένα αυτή η κατάληξη είναι το άκρον άωτον.  

OP
OP
kostas.92

kostas.92

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παλικάρια έλεος. Δηλαδή αν κάποιος επιλέξει αυτή τη δουλειά για να αγοράσει μηχανή κάποιος άλλος που πεινάνε τα παιδιά του τι πρέπει να κάνει? Να βγει και να προσφέρει τον κώλο του για 10 ευρώ ή να στείλει τη γυναίκα του να κάνει αυτή τη δουλειά??
Καταλαβαίνω ότι υπάρχει ανάγκη για λεφτά από όλους μας σχεδόν όμως για μένα αυτή η κατάληξη είναι το άκρον άωτον.  
Παίζει να πρέπει να φτιάξεις την ανάγνωσή σου τύπε..Έγραψα ΑΝ πάει καλά το πράγμα να πάρω και μία μηχανή,δεν έχω μία ήδη και ευτυχώς έχω μυαλό για να μην κάνω οικογένεια όσο είμαι έτσι.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
οχι. εσυ ηλιθιε εχεις? και γιατι δεν εχεις?
Μα ρε πανηλιθιε εσυ ειχες την πουρογρια που ταιζε ... αρα και την εμπειρια  ;)

Εμενα η μια μου ξυνιζει η αλλη μου βρωμαει....  :grin: ειμαι πολυ ΕΚΛΕΚΤΙΚΟΣ.....  :grin:

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
ζιγκολίκι λέμε να βγάλουμε φράγκα όχι να μας πάρουν- φράγκα και back door εννοώ λολ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μα ρε πανηλιθιε εσυ ειχες την πουρογρια που ταιζε ... αρα και την εμπειρια  ;)

Εμενα η μια μου ξυνιζει η αλλη μου βρωμαει....  :grin: ειμαι πολυ ΕΚΛΕΚΤΙΚΟΣ.....  :grin:

τοτε να βγαλεις το γενικο σκασμο. εκτος και μπει κανα θεμα με μανουλες και συγκατοικηση να μας πεις τη συμβουλη σου. ή για καμια αιμομιξια ενδεχομενως.

υ.γ. μια μερα να μη σε γαμησω στο νετ και τρεχεις αμεσως να μου τριφτεις. καθυστερημενο καραγκιοζακι.
και μετα κλαιςςςςςςςςςςς παλι οτι εχω εμονη  :jerking:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
υ.γ. μια μερα να μη σε γαμησω στο νετ και τρεχεις αμεσως να μου τριφτεις. καθυστερημενο καραγκιοζακι.
και μετα κλαιςςςςςςςςςςς παλι οτι εχω εμονη  :jerking:
Γαμας και αλλου δηλαδη ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εκτος τις πουρογριες και τις καθυστερημενες σαν του λογου σου εννοοω...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
25 μέλη και 26 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom