Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Στειλτο μου τωρα να μυρισω τους χυμους σου καυλα.
Χυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυνω παλι...
Α ρε καυλερο τρελο αγορι.......
Στειλτο μου τωρα να μυρισω τους χυμους σου καυλα.
Χυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυνω παλι...
καβλα μου εσυΘες τετοιο βιντεακι βιτσιοζικο αγορι?????
ΥΓ Αμα το παρει χαμπαρι ο κιθαρας εχει να πειιιιι.......
μιλαμε για κατι μανουλια ανω των 70
Τρελο αγορι ο μονος που μπορει να σου δωσει απαντηση σε αυτο ειναι ο εκτορ λοπεζΟι εποχές είναι δύσκολες,λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν και το σκέφτομαι για να βοηθάω την οικογένεια,επειδή δουλειά δεν μπορώ να βρω..
Είμαι εμφανίσιμος αλλά δεν ξέρω τι παίζει και κονέ δεν υπάρχουν.
Καμία βοήθεια;
μας ενδιαφερει η ουσια και οχι το περιτυλιγμα.....Πωωω....Τωρα βραχηκε απο καυλα κ το βρακι που φοραω......Αντε ζεστο πραμα....Το βγαζω κι αυτο σε δημοπρασια......
Τρελο αγορι ο μονος που μπορει να σου δωσει απαντηση σε αυτο ειναι ο εκτορ λοπεζ
Ρωτα τον για την πουρογρια και το ρολεξ
Επι του θεματος εχεις να μας πεις κατι ?εσυ πως και δεν εχεις να του προτεινεις λυση? σαμπως εχεις μεγαλυτερη επαφη με σχεσεις που δινεις συμβουλες απο οτι με ζιγκολικι?
Μην είσαι σπασίκλας.Επι του θεματος εχεις να μας πεις κατι ?
ΜπααααααΠαίζει να μείνετε οντόπικ;
Μην είσαι σπασίκλας.
Επι του θεματος εχεις να μας πεις κατι ?
Παίζει να πρέπει να φτιάξεις την ανάγνωσή σου τύπε..Έγραψα ΑΝ πάει καλά το πράγμα να πάρω και μία μηχανή,δεν έχω μία ήδη και ευτυχώς έχω μυαλό για να μην κάνω οικογένεια όσο είμαι έτσι.Ρε παλικάρια έλεος. Δηλαδή αν κάποιος επιλέξει αυτή τη δουλειά για να αγοράσει μηχανή κάποιος άλλος που πεινάνε τα παιδιά του τι πρέπει να κάνει? Να βγει και να προσφέρει τον κώλο του για 10 ευρώ ή να στείλει τη γυναίκα του να κάνει αυτή τη δουλειά??
Καταλαβαίνω ότι υπάρχει ανάγκη για λεφτά από όλους μας σχεδόν όμως για μένα αυτή η κατάληξη είναι το άκρον άωτον.
Μα ρε πανηλιθιε εσυ ειχες την πουρογρια που ταιζε ... αρα και την εμπειρια ;)οχι. εσυ ηλιθιε εχεις? και γιατι δεν εχεις?
Μα ρε πανηλιθιε εσυ ειχες την πουρογρια που ταιζε ... αρα και την εμπειρια ;)
Εμενα η μια μου ξυνιζει η αλλη μου βρωμαει.... ειμαι πολυ ΕΚΛΕΚΤΙΚΟΣ.....
Γαμας και αλλου δηλαδη ?υ.γ. μια μερα να μη σε γαμησω στο νετ και τρεχεις αμεσως να μου τριφτεις. καθυστερημενο καραγκιοζακι.
και μετα κλαιςςςςςςςςςςς παλι οτι εχω εμονη