neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Λαγουδακη να βαζεις φωτο με σακακι κυριλε, οπως εγω, στις αγγελιες.
Τα γκρανια τρελενονται για χαιλικια...
Αν αυτος ο Λιλας επαιρνε 1 ευρω καθε φορα που τον αναφερατε, θα ειχε φτιαξει μια μικρη περιουσια.......
πουτσος και κοιλιακοι δεν ειναι το δυνατο μου σημειο,για αυτο εβαλα φατσα που ειμαι καλοςΔεν βαζουν φατσα οι ζιγκολο ρε.....Πουτσο και κοιλιακους βαζουν......
αστα τυπε λιγες τα ξερουν πολλες τα θελουνπου τα ξερεις εσυ αυτα?
τυπε αν κονομας κανα ρολεξακι το μηνα+την αμοιβη σου για καθε γαμησι νομιζω οτι ειναι πολυ καλη μπαζα
Καλά ξηγήθηκε,δεν τον χάλασε..το ρόλεξ εννοώ .
δεν λες τπτ ;)αστα τυπε λιγες τα ξερουν πολλες τα θελουν
Και τι να τα κανω τοσα ρολόγια ρε τύπε?τυπε αν κονομας κανα ρολεξακι το μηνα+την αμοιβη σου για καθε γαμησι νομιζω οτι ειναι πολυ καλη μπαζα
δικε μου εχεις τιποτα προτιμησεις?
δεν πιστευω να θες να πουλησεις ζιγκολικι σε τιποτα 40αρες?
οπως εκανε ο ρ.γκιρ στην ταινια
Δεν νομίζω πως παίζει τέτοια φάση,ειδικά στην αρχή,περιμένω να δω πολύ τυρί και τρίχα,αλλά στα @@ μου,σοβαρά χρειάζομαι λεφτά,αν πάει καλά το πράγμα να πάρω και μια μηχανή επιτέλους .τυπε αν κονομας κανα ρολεξακι το μηνα+την αμοιβη σου για καθε γαμησι νομιζω οτι ειναι πολυ καλη μπαζα
δικε μου εχεις τιποτα προτιμησεις?
δεν πιστευω να θες να πουλησεις ζιγκολικι σε τιποτα 40αρες?
οπως εκανε ο ρ.γκιρ στην ταινια
Ρολογάδικο λος..Και τι να τα κανω τοσα ρολόγια ρε τύπε?
Αααααααα εσυ θελεις να μοιασεις στον Απολυτο δηλαδη...Δεν νομίζω πως παίζει τέτοια φάση,ειδικά στην αρχή,περιμένω να δω πολύ τυρί και τρίχα,αλλά στα @@ μου,σοβαρά χρειάζομαι λεφτά,αν πάει καλά το πράγμα να πάρω και μια μηχανή επιτέλους .
ασοεε καθε πρωι τυπεΚαι τι να τα κανω τοσα ρολόγια ρε τύπε?
Αααααααα εσυ θελεις να μοιασεις στον Απολυτο δηλαδη...
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=OpAT43k4G6E[/video] [/video]
ειναι πιασμενα τα ποστα απο μαυρους τυπε θα τον φανεασοεε καθε πρωι τυπε
αραζεις βαλεις την πραματια σου μπροστα και πουλας
επισης μπορεις να κανεις πεφτικες σε περαστικους στην ομονοια και με το κλασσικο στυλ
ψιτ φιλαρακι γουσταρεις ρολογακι σενιο
να κανεις χρυσες δουλειες
Εγώ δεν θέλω χιλιάρα ακόμα ο Απόλυτος προφανώς είναι πιο ψηλά,σε λίγα χρονάκια άμα πάνε καλά οι δουλειές βλέπουμε.Αααααααα εσυ θελεις να μοιασεις στον Απολυτο δηλαδη...
αυτα σε λιγο τελειωνουν τυπεειναι πιασμενα τα ποστα απο μαυρους τυπε θα τον φανε
Τυπε, στο Κουρδιστο Πορτοκαλι ειναι γυρισμενη η σκηνη.
που να το ξερει;αυτο ηταν στην γειτονια μας...ωραιες εποχεςΤυπε, στο Κουρδιστο Πορτοκαλι ειναι γυρισμενη η σκηνη.
Το ηξερες το στεκι;
οχι τυπε εγω ηξερα μονο την jacky-OΤυπε, στο Κουρδιστο Πορτοκαλι ειναι γυρισμενη η σκηνη.
Το ηξερες το στεκι;
Καλα σε λεει τοτε ο Αβραμης 55αρη...οχι τυπε εγω ηξερα μονο την jacky-O