ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
εννοειται αυτο..αλλα μην παθουμε και υπερκοπωση! λιγη βοηθεια παντα ευπροσδεκτη ειναι!
Πολύ καυλιάρα μας βγηκε η δικιά σου ρε τυπε.
Μήπως είναι μητρομανής?
εννοειται αυτο..αλλα μην παθουμε και υπερκοπωση! λιγη βοηθεια παντα ευπροσδεκτη ειναι!
πως το βαζουν? σορρυ δεν ξερω πολλα ακομα..επισης θελω να ανεβασω ενα βιντεακι δικο μου..πως ανεβαινει? (οχι απο utube)Βάλε το link φίλε αν είναι εύκολο.
φιλο?γιατί να γίνω φιλη με την δική σου??
εχω φιλες
οχι απλα εγω την διεφθειρα!!!Πολύ καυλιάρα μας βγηκε η δικιά σου ρε τυπε.
Μήπως είναι μητρομανής?
γραψε ηλικια και..τυπικα προσοντα! ;)
i don't like sharing or be shared.
Γιατι εισαι αρνητικη?γιατί να γίνω φιλη με την δική σου??
εχω φιλες
γραψε ηλικια και..τυπικα προσοντα! ;)
γιατι αυτη θα σου φερθει πολυ πολυ τρυφερα! :-*γιατί να γίνω φιλη με την δική σου??
εχω φιλες
ρε κουμαρι ακομα και δω εγω θα ελεγα ενα οβερ 2,5 ημιχρονο στο 35 ενω το σκορ ειναι 0-0Παιδια αν θελετε να σας φυγει η πληξη παιξτε κανα ματς μονο αποδεκτο Στο στοιχημα 1000 ευρω με αποδωση 2,10 να σας φυγει για παντα
αστα ειμαι καμμενος απο τζογο! αν δεν επαιζα θαχα κανα 2 διαμερισματα..αλλα τωρα επαθα κι εμαθα!Παιδια αν θελετε να σας φυγει η πληξη παιξτε κανα ματς μονο αποδεκτο Στο στοιχημα 1000 ευρω με αποδωση 2,10 να σας φυγει για παντα
Πτου σου! Παλιομοδίτισσα...
πως το βαζουν? σορρυ δεν ξερω πολλα ακομα..επισης θελω να ανεβασω ενα βιντεακι δικο μου..πως ανεβαινει? (οχι απο utube)
i don't like sharing or be shared.
δεν ξερεις τι χανεις!Δεν ειναι θεμα ταμπου.
Ειναι θέμα αντίληψης...
γιατι αυτη θα σου φερθει πολυ πολυ τρυφερα! :-*
και ποιός είπε οτι θελω να μου φέρονται τρυφερά? :-*
ελα εσυ και θα σου φερθουμε οπως κανεις κεφι! δεν χαλαμε χατηρια ποτε..προυποθεση βεβαια νασαι ομορφη και λεπτη!και ποιός είπε οτι θελω να μου φέρονται τρυφερά? :-*