male_tsouli
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 28
- Πόντοι
- 6
Εγώ προτείνω Κινκ : Να γίνει Αφέντρα σου ή να γίνει σκλάβα σου !
να κρατησω μικρο καλαθι πιο καλα? μην εχουμε απογοητευσεις!παντως εαν στην δικη μου προταση την οποια την βρηκες με ελαχιστα προσοντα, σε ενημερωνω οτι μπορω να προσφερω και λουκανικα απο την οιχαλια τρικαλων............. ειναι πικαντικα καυτερα και "πλουσια"
να ξενογαμισεις θες ε;κανεις που ναχει καμμια γκομενιτσα και να πληττει κι αυτος δεν υπαρχει εδω μεσα?
Εγώ προτείνω Κινκ : Να γίνει Αφέντρα σου ή να γίνει σκλάβα σου !
αφεντρα εχει γινει αρκετες φορες..μαλλον δεν διαβασες το προηγουμενο θεμα που ειχα ανοιξει πριν 5 μερεςΕγώ προτείνω Κινκ : Να γίνει Αφέντρα σου ή να γίνει σκλάβα σου !
εχω προχωρησει σε πραξεις αλλα βεβαια θελει την καταλληλη γυναικα ειχα γραψει πιο παλια αν ειχες διαβασειολα τα ειδαμε αλλα τπτ δεν κανουμε!!!!
σε αυτη τη χωρα ολο λογια ειμαστε και οχι πραξεις! ετσι myrwna?????????? ;)
χαχαχα οχι! ειναι πιο ομορφη ειλικρινα..και με εχει κατουρησει και στο στομα..μπεσα τωραη γκομενα σου ειναι σαν αυτη που εχεις στο avatar????κατουραει ορθια?
Ψιλοπραγματα .χαχαχα οχι! ειναι πιο ομορφη ειλικρινα..και με εχει κατουρησει και στο στομα..μπεσα τωρα
καλα που ζεις εσυ? το Α βοηθειων εχει καταργηθει εδω και χρονια!Eσυ θελεις να τους στειλεις στο Α βοηθειών.
γτ δεν πατε μια βολτα απο συγγρου?τι 400 ευρω και μαλακιες?
δεν ειναι τοσο ομορφες οι τραβεστι ομως..γτ δεν πατε μια βολτα απο συγγρου?τι 400 ευρω και μαλακιες?
εχετε σκεφτει ποτε το προβλημα που αντιμετωπιζουν οι γκομενες στο σεξ? εμεις αν εχουμε αγαμιες παμε σε μπουρδελο αυτες ομως δεν μπορουν! γι αυτο αν βρουν τον καταλληλο βγαζουν ολη τους την σεξουαλικοτητα..αυτο καταφερα εγω μ αυτην..
οχι φτανει να το θελει..την εχω παρτουζωσει αλλα ηταν μαλακας ο αλλος και εβγαλε βρωμα..μονο εκει θελει προσοχη ποιον θα επιλεξεις για επιβητορα της γκομενας σου..αν ειναι μαλακας χεστα..γι αυτο σκεφτηκαμε το σινεμα..θαμαστε αγνωστοι μεταξυ αγνωστων..γκεγκε?? ;)δηλαδή δεν εχεις προβλημα να στην π****ξει καποιος άλλος?
οχι φτανει να το θελει..την εχω παρτουζωσει αλλα ηταν μαλακας ο αλλος και εβγαλε βρωμα..μονο εκει θελει προσοχη ποιον θα επιλεξεις για επιβητορα της γκομενας σου..αν ειναι μαλακας χεστα..γι αυτο σκεφτηκαμε το σινεμα..θαμαστε αγνωστοι μεταξυ αγνωστων..γκεγκε?? ;)