sexovomvos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Έχει πάει κανείς με ζευγάρι για τρίο? εννοώ επαγγελματίες.
Αν έχετε βρει κάτι καλό πείτε το...
δεν εχω καταλαβει αν πηδατε μαζι την γκομενα ή θα σου ζητησει ο αντρας της και εσενα περιεργα κολπακια...αυτες οι αγγελιες θελουν προσοχη καμια φορα
τυπε υπαρχει και ο παμμεγιστος τυπος bbwloverΈχει πάει κανείς με ζευγάρι για τρίο? εννοώ επαγγελματίες.
τυπε κατι σαν τον λιλα και την γιωτα?δεν εχω καταλαβει αν πηδατε μαζι την γκομενα ή θα σου ζητησει ο αντρας της και εσενα περιεργα κολπακια...αυτες οι αγγελιες θελουν προσοχη καμια φορα
αυτη στη φωτο καλη φαινεται δε παιρνεισ τηλ να ρωτησεισ να δουμε;Για τους παρακάτω ενδιαφέρομαι:
ή ξέρει κανείς κάτι για κανένα από τα 2 ζευγάρια?
για την πρωτη αγγελια που λες την ειχα δει και εγω αλλα δεν προχωρησα γιατι ειδα κατι σημαδακια στις θηλες τις κοπελας. αν κανω λαθος ας μου πει καποιος.
καλα θυμασαι..τυπε κατι σαν τον λιλα και την γιωτα?
φαντασου τυπε να πας να γαμησεις την γιωτα και να πεταχτει ο λιλας με το μπουρι στον κωλοκαλα θυμασαι..
μπορει να εχει καποιο νοσημα μπορει και οχι. δεν ειμαι δερματολογος για να σου πω σιγουρα.συνηθως στην πλειοψηφια των γυναικων δεν εχουν τετοια σημαδια... δεν ξερω... παντως οποιος φυλαει τα ρουχα του...Και τι λες να σημαίνουν τα σημάδια? ότι πάσχει από κάτι? το ζευγάρι είναι straight όπως λέει στην αγγελία...
ρε μαν εγω εχω ξαναδει και σε αλλεσ τετοια .μαλλον καυλοσημαδα θα ειναιμπορει να εχει καποιο νοσημα μπορει και οχι. δεν ειμαι δερματολογος για να σου πω σιγουρα.συνηθως στην πλειοψηφια των γυναικων δεν εχουν τετοια σημαδια... δεν ξερω... παντως οποιος φυλαει τα ρουχα του...
δεν ξερω παιδια τι ειναι και δεν παιρνω κανεναν στο λαιμο μου,οποιος θελει ας παει.και εγω θα δοκιμαζα, και τα σημαδακια ειναι αυτα που με κρατησαν.και τα ακα και τα 69 ειναι ριψό αλλα εαν δεις κατι ειναι ενας λογος παραπανω να σε κρατησει να μην το κανεις.ρε μαν εγω εχω ξαναδει και σε αλλεσ τετοια .μαλλον καυλοσημαδα θα ειναι
γιατι και το αλλο που το βαζεισ αμα ειναι κανα ψυχωτικο ζευγαρι και πασ εκει και σε τεμαχισουνε;πολυ μουρλια κυκλοφορει τελευταιαδεν ξερω παιδια τι ειναι και δεν παιρνω κανεναν στο λαιμο μου,οποιος θελει ας παει.και εγω θα δοκιμαζα, και τα σημαδακια ειναι αυτα που με κρατησαν.και τα ακα και τα 69 ειναι ριψό αλλα εαν δεις κατι ειναι ενας λογος παραπανω να σε κρατησει να μην το κανεις.