mitsakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2017
- Like
- 178
- Πόντοι
- 1
εχει κανενας καποιο ζευγαρι ανω των 40 και bi να προτινει?
Και περιμενεις απο εδω...εχει κανενας καποιο ζευγαρι ανω των 40 και bi να προτινει?
Δηλαδή ο άντρας του ζευγαριού μπορεί και να τον δίνει και τον παίρνει;bisexual ρε γαβ γαβ
με λίγα λογια ένα ζευγάρι ψάχνει άλλο ζευγάρι για παιχνιδι αλλά σε όλους τους συνδυασμούς
Bi σημαίνει ότι κάνεις σεξ και με τα δύο φύλα.Τι είναι το ζευγάρι bi, ρε παιδιά;
Να, αυτά δεν ξέρω...
Ζητείται μαθηματικός-στατιστικολόγος να μας ενημερώσει για τους πιθανούς συνδυασμούς με δεδομένο ότι μπορούν να "συνδυαστούν" και 3 μαζί !!bisexual ρε γαβ γαβ
με λίγα λογια ένα ζευγάρι ψάχνει άλλο ζευγάρι για παιχνιδι αλλά σε όλους τους συνδυασμούς
Γιατί όχι και 4 μαζί ; Πχ φαντάζομαι μια στάση όπου ο ένας άντρας θα είναι ξαπλωμένος , η μια να τον έχει καβαλήσει ... η άλλη να έχει κάτσει πάνω στο πρόσωπό του ανάποδα , και έτσι οι κορασίδες μιά θα φιλιούνται μιά θα τσιμπουκώνουν τον τέταρτοΖητείται μαθηματικός-στατιστικολόγος να μας ενημερώσει για τους πιθανούς συνδυασμούς με δεδομένο ότι μπορούν να "συνδυαστούν" και 3 μαζί !!
Η τρενάκι ...με ότι συνδιασμούς υπάρχουν χαχαχα....γυναίκα με στραπον τον βάζει στον άντρα ...αυτός στην άλλη γυναίκα...αυτή φορά στραπον και μέσα στον μηχανοδηγό...αυτός τον παίζει Χάχαχα
κατι βρήκα okο συναγωνιστής ενδιαφέρεται για άντρα και γυναίκα που ο καθένας πηγαίνει και με τα δύο φύλα
Παικταρά μου δεν ξέρω αν βρήκες κάτι ,ίσως οι swingers να μπορούν να σε βοηθήσουν.
Για πες?κατι βρήκα ok
κοψτε τις τσοντες