Και εμείς μυθοπλασία βλέπουμε.... Σασμος!!!!
Φωναζει ο αντρας: Αρχισε ο σασμος!
Και η γυναικα τρεχει πανικοβλητη εξω απο το σπιτι!
Και εμείς μυθοπλασία βλέπουμε.... Σασμος!!!!
Ολα τα ξέρεις εσύΤι είναι το ζευγάρι bi, ρε παιδιά;
Να, αυτά δεν ξέρω...
Αλήθεια, σε αυτά, έχω μαύρα μεσάνυχτα. Ίσως γιατί δεν μου φαίνονται ενδιαφέροντα.Ολα τα ξέρεις εσύ
Και μετά τον Σασμό, βλέπεις "Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές" εσύ σίγουρα....Και εμείς μυθοπλασία βλέπουμε.... Σασμος!!!!
Σουρβαιβορ....η σήμερα τα καλύτερα μας χρόνια ....τρεις μουναρες παίζουν σε αυτό το σήριαλ ...Και μετά τον Σασμό, βλέπεις "Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές" εσύ σίγουρα....
Εσύ μύστη μόνος η ζευγάρι είστεendiaferomai kai egw gia bi zeugaria
Αλήθεια, σε αυτά, έχω μαύρα μεσάνυχτα. Ίσως γιατί δεν μου φαίνονται ενδιαφέροντα.
Όμως, "άβυσσος η λίμπιντο, φίλε μου. Και καύλα ουμπεραλες" που λέει ένας σοφός (μου διαφεύγει το όνομά του αυτήν τη στιγμή).
Εχεις δικιο! Μονος ειμαιΕσύ μύστη μόνος η ζευγάρι είστε
Ίσως βρεις!!!! Το θέμα είναι ότι μπορεί να σου πει ότι είναι bi....και στο τέλος να μην υπάρχει καθόλου γυναίκαΕχεις δικιο! Μονος ειμαι
Όχι, είναι άλλο το πεδίο δράσης του @Arist@rxos. Για παράδειγμα έχει πει "όλα είναι μια συνήθεια, είτε καλή είτε κακή".Ο Αρισταρχος θα ηταν. Χαχαχα!
Όχι, είναι άλλο το πεδίο δράσης του @Arist@rxos. Για παράδειγμα έχει πει "όλα είναι μια συνήθεια, είτε καλή είτε κακή".
Δεν μπορώ να θυμηθώ, δεν μπορώ να θυμηθώ....
Μήπως "της γυναίκας η καρδιά";Η γυναικα της καρδιας ειναι μια αβυσσος να σου πω ποιος το ειπε.
Αυτο που ψαχνεις δεν το γνωριζω!
Μήπως "της γυναίκας η καρδιά";
Θα το βρω, πού θα μου πάει...
Σου διαφεύγει το όνομά του ή όταν το προφέρεις ή απλώς το σκέφτεσαι, το βουητό σου δυναμώνει και σε κάνει να ζεις σε μια παραζάλη;Αλήθεια, σε αυτά, έχω μαύρα μεσάνυχτα. Ίσως γιατί δεν μου φαίνονται ενδιαφέροντα.
Όμως, "άβυσσος η λίμπιντο, φίλε μου. Και καύλα ουμπεραλες" που λέει ένας σοφός (μου διαφεύγει το όνομά του αυτήν τη στιγμή).
Σου διαφεύγει το όνομά του ή όταν το προφέρεις ή απλώς το σκέφτεσαι, το βουητό σου δυναμώνει και σε κάνει να ζεις σε μια παραζάλη;
Καλώς τον Καπετάνιο τον ζουμπουρλούδικο!Σου διαφεύγει το όνομά του ή όταν το προφέρεις ή απλώς το σκέφτεσαι, το βουητό σου δυναμώνει και σε κάνει να ζεις σε μια παραζάλη;
μάθανε πως πηδιόμαστε μας ήρθανε κι απόξω. Να στέιλεις μήνυμα στον άλλο που βρήκε να τον ρώτησες αν έχει στοκάρει για το χειμώναendiaferomai kai egw gia bi zeugaria
Καλώς τον Καπετάνιο τον ζουμπουρλούδικο!
Αλήθεια, δεν θυμάμαι. Τους μπερδεύω τους σοφούς. Ο Θαλής ο Μιλήσιος ήταν; Ο Σόλων ο Αθηναίος; Ο Βίας ο Πριηνεύς; Θα το θυμηθώ σε ανύποπτο χρόνο.
Μίλα για για τον εαυτό σου Ρέγγα!Ο Πριηνευς ας ειναι.
Ο Πριαπος μονο να μην ειναι!