Μίλα για για τον εαυτό σου Ρέγγα!
Στο νήμα αυτό, πολλοί θα εύχονταν το αντίστροφο!
Και μονο που θα εβγαινες εξω θα σε πηγαιναν μεσα!
Μίλα για για τον εαυτό σου Ρέγγα!
Στο νήμα αυτό, πολλοί θα εύχονταν το αντίστροφο!
Κι εγώ δεν ξέρω..Καλώς τον Καπετάνιο τον ζουμπουρλούδικο!
Αλήθεια, δεν θυμάμαι. Τους μπερδεύω τους σοφούς. Ο Θαλής ο Μιλήσιος ήταν; Ο Σόλων ο Αθηναίος; Ο Βίας ο Πριηνεύς; Θα το θυμηθώ σε ανύποπτο χρόνο.
Τους σοφούς ίσως. Αλλά δεν μπερδεύεις τους όμορφους. Ωρίωνα, χαίρομαι που σε έχω εμπνεύσει τόσο που τα λόγια μου σε κάνουν να φιλοσοφείς και να ονειρεύεσαι.Καλώς τον Καπετάνιο τον ζουμπουρλούδικο!
Αλήθεια, δεν θυμάμαι. Τους μπερδεύω τους σοφούς. Ο Θαλής ο Μιλήσιος ήταν; Ο Σόλων ο Αθηναίος; Ο Βίας ο Πριηνεύς; Θα το θυμηθώ σε ανύποπτο χρόνο.
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κι η γυναίκα του.. ολόκληρο θρεντ άνοιξες..Τι είναι το ζευγάρι bi, ρε παιδιά;
Να, αυτά δεν ξέρω...
Θυμήθηκα! Ο Αίας ο τελαμωνιος..Αλήθεια, δεν θυμάμαι. Τους μπερδεύω τους σοφούς. Ο Θαλής ο Μιλήσιος ήταν; Ο Σόλων ο Αθηναίος; Ο Βίας ο Πριηνεύς; Θα το θυμηθώ σε ανύποπτο χρόνο.
Κι εγώ δεν ξέρω..
Άλλωστε, μόνο ένα ξέρω..ότι δεν ξέρω τίποτα!
Εσείς το είπατε!!! Πείτε το και έχω φάει 1/4 καρύδια για να θυμηθώ.Τους σοφούς ίσως. Αλλά δεν μπερδεύεις τους όμορφους. Ωρίωνα, χαίρομαι που σε έχω εμπνεύσει τόσο που τα λόγια μου σε κάνουν να φιλοσοφείς και να ονειρεύεσαι.
Ο ανηψιος του ο Αρίσταρχος είμαι...Σωκρατη εσυ;
Θυμήθηκα! Ο Αίας ο τελαμωνιος..
Ο ανηψιος του ο ΑρίσταρχοςΣωκρατη εσυ;
Πιανου τον πόνο εννοείς?Αυτος δεν ηταν σοφος αλλα ηρωας του Τρωικου πολεμου.
Μην παιζεις με τον πονο του!
Αν είναι να γίνεις σαν τόφαλος, τι να κάνω; Να σε βοηθήσω ρε Ωρίωνα.Εσείς το είπατε!!! Πείτε το και έχω φάει 1/4 καρύδια για να θυμηθώ.
Μπράβο, είσαι φίλος! Περίμενε.Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κι η γυναίκα του.. ολόκληρο θρεντ άνοιξες..
Πιανου τον πόνο εννοείς?
Δεν πονάνε τα παλικάρια!Του Ωριωνα που δεν θυμαται!
Πω πω...αυτοί πρέπει να τρώνε πολλή παντόφλα από τις γυναίκες τους!
Πω πω...αυτοί πρέπει να τρώνε πολλή παντόφλα από τις γυναίκες τους!
Δε νομίζω..Πω πω...αυτοί πρέπει να τρώνε πολλή παντόφλα από τις γυναίκες τους!
Κλασική περίπτωση (βλάβης)Για αυτο βγαζουν απωθημενα;
Κλασική περίπτωση (βλάβης)
Και μιας και το θυμήθηκα