Νέα

Ζευγάρι bi;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα mitsakos25
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mike45gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2021
Μηνύματα
848
Like
2.805
Πόντοι
446
Και περιμενεις απο εδω...
εχει κανενας καποιο ζευγαρι ανω των 40 και bi να προτινει?

εχει κανενας καποιο ζευγαρι ανω των 40 και bi να προτινει?
Στο κάνε σεξ αρχηγέ πολλά
 

Nemo 37

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Μηνύματα
3.275
Like
29.963
Πόντοι
4.656
Καλησπέρα.Στο κάνε σεξ τα πιο πολλά ζευγάρια είναι μουφα, αρκετά μάλιστα το ακυρώνουν τελευταία στιγμή (όχι ότι εδώ δε παίζει,λεεεεμε τώρα).Δεν ήταν ακριβώς bi ζευγάρι ήθελε να την γλύφει όταν θα τη γαμαγα,δλδ να ΜΑΣ γλύφει.Πριν λίγο
καιρό το Πετυχα το συγκεκριμένο ζευγάρι ,κάπου 40 και τους έστειλα τη γραβάτα μου (θα μου πείτε μαλακία μπορεί να είναι αλλά οκ),μου έστειλε ο τυπάς θέλω να γαμας τη γυναίκα μου και κυρίως να βλέπω.Σκεφτηκα λίγο αυθαίρετο το σενάριο αλλά δεν έχω να χάσω κάτι,έστειλε μια γεματουλα με ωραία κωλαρα και καλές μπουταρες,δεν ήταν πατσολα άξιζε σε ένα μεγάλο βαθμό να τη κάνει ανταλλακτικά ο οποιοσδήποτε,είπα οκ.Με το που πήγα στο ραντεβού (στο μετρό Ομόνοια)πέτυχα έναν τυπά και μου είπε η δικιά μου δεν ήρθε,του άρχισα μπινελικια μέχρι αηδίας και μετά γεια σας (ένα κόκκινο Τογιότα τσέλικα έχει ο συγκεκριμένος που περιγράφω). Πολύ προσοχή θέλει γιατί κυκλοφορούν πολλές τέτοιες περιπτώσεις.
 
Τελευταία τροποποίηση:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Μηνύματα
5.060
Κριτικές
10
Like
13.068
Πόντοι
3.846
και μπράβο σου που μοιράζεις μπαλιές. Πάντως αν οι φίλες σου οι παντρεμένες δε βρίσκουν, εδώ είμαστε πολλοί οι πρόθυμοι να διαλέξουν
 

Aggelos49

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2022
Μηνύματα
50
Like
222
Πόντοι
20
Γιατί όχι και 4 μαζί ; Πχ φαντάζομαι μια στάση όπου ο ένας άντρας θα είναι ξαπλωμένος , η μια να τον έχει καβαλήσει ... η άλλη να έχει κάτσει πάνω στο πρόσωπό του ανάποδα , και έτσι οι κορασίδες μιά θα φιλιούνται μιά θα τσιμπουκώνουν τον τέταρτο :confused:

Εκτός αν εννοείς συνδυασμούς απο σέξ μόνο ...
Οι τέσσερις μαζί, στάση 2: Η μια γυναίκα με στραπόν γαμάει την άλλη. Αυτή που στραπονάρεται τσιμπουκώνει τον έναν άντρα και αυτός πιπώνει τον δεύτερο άντρα. Ή ο άντρας νο2 σκίζει τον κώλο αυτού που δίνει τσιμπούκι. Σε αυτό το σκηνικό γίνονται διάφορες παραλλαγές. Όπως ο ένας άντρας να σκίζει τον πάτο του άλλου. Αυτός που σκίζεται γλυφομουνιάζει τη μία γυναίκα. Η γλυφομουνιαζόμενη έχει στο πρόσωπό της τη γυναίκα νο2 και της κάνει γλυφοκολάδα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom