Kouros1-2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2016
- Like
- 2.375
- Πόντοι
- 446
βάλε καμιά φώτο να προετοιμαζομαστεΌποτε το επιτρέψουν οι συνθήκες θα είμαι ξανά διαθέσιμη. Ελπίζω σύντομα!
βάλε καμιά φώτο να προετοιμαζομαστεΌποτε το επιτρέψουν οι συνθήκες θα είμαι ξανά διαθέσιμη. Ελπίζω σύντομα!
Καλησπερα ζετα και χρονια πολλα κιολας..Συγνωμη αλλα ακουω πολλα εδω μεσα και θα τρελαθω..τι εννοεις οταν θα το επιτρεψουν οι συνθηκες??δηλαδη οτα νανοιξουν τα χοτελ???γιατι απο 4 μαιου κυκλοφορουμε ελευθερα η οταν βγει εμβολιο δηλαδδη το 2021???ευχαριστω πολυ και να σαι καλα..Όποτε το επιτρέψουν οι συνθήκες θα είμαι ξανά διαθέσιμη. Ελπίζω σύντομα!
Καλησπέρα! Εννοώ όταν λήξει η απαγόρευση της κυκλοφορίας και ανοίξουν τα καταστήματα,συμπεριλαμβανομένων και των ξενοδοχείων.Καλησπερα ζετα και χρονια πολλα κιολας..Συγνωμη αλλα ακουω πολλα εδω μεσα και θα τρελαθω..τι εννοεις οταν θα το επιτρεψουν οι συνθηκες??δηλαδη οτα νανοιξουν τα χοτελ???γιατι απο 4 μαιου κυκλοφορουμε ελευθερα η οταν βγει εμβολιο δηλαδδη το 2021???ευχαριστω πολυ και να σαι καλα..
αρα εννοεις απο αρχες ιουνη γιατι τοτε θα ανοιξουν τα χοτελ η απογορευση κυκλοφοριες σταματαει στις 4 του μηνα..δηλαδη σε σπιτι η σε airnb σπιτακια οπως εχει βγαλει η πριαμος στη βουλιαγμενη θα πας???σορυ κιολας ανσε πριζω γιατι το ενα με το αλλο εχει διαφορα...Καλησπέρα! Εννοώ όταν λήξει η απαγόρευση της κυκλοφορίας και ανοίξουν τα καταστήματα,συμπεριλαμβανομένων και των ξενοδοχείων.
Αν όντως ανοίξουν τα ξενοδοχεία τον Ιούνιο τότε θα είμαι διαθέσιμη με την λήξη της καραντινας.αρα εννοεις απο αρχες ιουνη γιατι τοτε θα ανοιξουν τα χοτελ η απογορευση κυκλοφοριες σταματαει στις 4 του μηνα..δηλαδη σε σπιτι η σε airnb σπιτακια οπως εχει βγαλει η πριαμος στη βουλιαγμενη θα πας???σορυ κιολας ανσε πριζω γιατι το ενα με το αλλο εχει διαφορα...
1 η ΙουνίουΑν όντως ανοίξουν τα ξενοδοχεία τον Ιούνιο τότε θα είμαι διαθέσιμη με την λήξη της καραντινας.
Αν όντως ανοίξουν τα ξενοδοχεία τον Ιούνιο τότε θα είμαι διαθέσιμη με την λήξη της καραντινας.
τοσο καλη ειναι η ζετουλα?δεν εχω παρει και το σκεφτομαι σφοδρα,αν και δεν δινει κωλο.Μωρό μ εσύ ...
Θα τα πούμε σύντομα τότε ...
τοσο καλη ειναι η ζετουλα?δεν εχω παρει και το σκεφτομαι σφοδρα,αν και δεν δινει κωλο.
παικτη μου ,δεν πειραζει το cim,ουτε το αναλ αν δεν κανει.το κοριτσι ειναι προσχαρο,καταδεχτηκο και καλοκαρδο?ειναι ομορφουλα με καλο σωματακι?αυτα ειναι προς το παρον.να ειμαστε με γυναικα οχι με επιπλο.Δεν έχω πάρει .. ακόμα μύστη μ !
Έχει κάποια μειονεκτήματα στο service βέβαια , χωρίς cim κλπ
αλλά ένα μανίκι της το δίνεις ...
Αν όντως ανοίξουν τα ξενοδοχεία τον Ιούνιο τότε θα είμαι διαθέσιμη με την λήξη της καραντινας.
Γνωριζει κανεις κατι για την Ζετα? Το viber ειναι κλειστο!
Σταμάτησε το Ζετακι
Ερώτηση εκαναΔικια σου θεωρια ειναι ή το ξερεις σιγουρα?
Ξεχασες το ερωτηματικοΕρώτηση εκανα
Τελικά ξέρει κάνεις τι έγινε με την Ζέτα και που είναι;