Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Παρε τηλεφωνο στο 2310535337 μετα της 12 το μεσημερι και ρωτα.Το μαγαζί λειτουργεί η όχι?
Παρε τηλεφωνο στο 2310535337 μετα της 12 το μεσημερι και ρωτα.Το μαγαζί λειτουργεί η όχι?
Παρε τηλεφωνο στο:2310535337 για να μαθεις.Το μαγαζί λειτουργεί η όχι?
Κάνε copy paste εδώ την κριτική που έγραψες στο κεντρικό νήμα τις προάλλες,για να βρίσκεται εύκολα.Από ότι θυμάμαι έγραψες ότι μεταφέρθηκε στη Μοναστηρίου.Εγώ είχα πάει όταν ήταν στο στενό επί της Αγίων Πάντων το φθινόπωρο του 2022.Το προφίλ τους πάντως είναι αυτό:Θα με ενδιέφερε μία επίσκεψη στο συγκεκριμένο μαγαζί. Κάποιος να δώσει πληροφορίες για το που βρίσκεται, τηλέφωνα, υπηρεσίες κλπ και με pm...Θα ενημερώσω, φυσικά με κριτική άμεσα...
Εκείνη τη περίοδο (φθινόπωρο του 2022) είχα περάσει και εγώ από την οικοδομή της Αγίων Πάντων, με την είσοδο στο πλάι. Τότε ήταν μία Λάουρα, ένα μελαχροινό μωρό με καλά "πιασίματα" και παιχνιδιάρικη διάθεση, που είχα περάσει ωραία. Δε ξε΄ρω αυτή τώρα που είναι...Στον καινούριο χώρο επί της Μοναστηρίου, ήταν η Λίνα, αν θυμάμαι καλά, που είχα γράψει κριτική...Κάνε copy paste εδώ την κριτική που έγραψες στο κεντρικό νήμα τις προάλλες,για να βρίσκεται εύκολα.Από ότι θυμάμαι έγραψες ότι μεταφέρθηκε στη Μοναστηρίου.Εγώ είχα πάει όταν ήταν στο στενό επί της Αγίων Πάντων το φθινόπωρο του 2022.Το προφίλ τους πάντως είναι αυτό:
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Goodgirl 97
Browse listings and information of seller Goodgirl 97kanesex.com
Η Λάουρα είχε και πολύ όμορφο πρόσωπο.Από ότι διάβασα τις προάλλες,σταμάτησε και παντρεύτηκε.Εκείνη τη περίοδο (φθινόπωρο του 2022) είχα περάσει και εγώ από την οικοδομή της Αγίων Πάντων, με την είσοδο στο πλάι. Τότε ήταν μία Λάουρα, ένα μελαχροινό μωρό με καλά "πιασίματα" και παιχνιδιάρικη διάθεση, που είχα περάσει ωραία. Δε ξε΄ρω αυτή τώρα που είναι...Στον καινούριο χώρο επί της Μοναστηρίου, ήταν η Λίνα, αν θυμάμαι καλά, που είχα γράψει κριτική...
Κασσάνδρα μήπως?Συναγωνιστες πριν 2-3 εβδομαδες ηταν ενα καλο κορμι με ενα μικρο τατουαζ ψηλα στο μπρατσο μου φανηκε ψιλοαματουρ και αρκετα φιλοτιμο δεν θυμαμαι ονομα Ελληνιδα .Αν μπορει να βοηθησει καποιος.
Πέρασμα από zesi spa προχθές.. Η γνωστή Λάουρα με τη κοιλιά τούρλα ως τσατσά και μια κοπελιά σπίτι διαθέσιμη
Θα έπρεπε να έχει ανεβάσει και την ποιότητα εμφάνισης των κορασίδων,αλλά δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό τελευταίαΟι τιμές στο εν λόγω κατάστημα ανεβηκαν από 60 στα 80 με σεξ, για όποιον δεν γνωρίζει
Ακριβώς μυστή μου ,εγώ πήγα χθες έδωσα 60 κ μετά μου λέει Ειρήνη λεγόταν 80 πήγε,την λέω 60 ήξερα 80 δεν δίνω δώσε μ τα λεφτά πίσω και μου λέει θα σου κρατήσω 20 ευρώ χωρίς να την έχω αγγίξει καν..Μετά από πολύ ζόρι πήρα τα 60 ευρώ και ήθελα να τη φτυσω τη ξεφτιλισμενη, σκατομπαζο..μακριάΘα έπρεπε να έχει ανεβάσει και την ποιότητα εμφάνισης των κορασίδων,αλλά δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό τελευταία
Το πλέον αναξιόπιστο.Σε έγκριτο μέλος είχε φάει ρέστα ο κυρ Μιχάλης.Και επίσης σε τρίο που είχα κανονίσει παλιότερα με τη Λάουρα μέσα,κάτι της είχε τύχει και καλά απουσίασε,ενώ ήταν σε άλλο δωμάτιο.Πέρασα ωραία στο τρίο με γούστα,δε λέω,αλλά η κοροϊδία κοροϊδία.Άλλη καύλα θα είχε με τη μουνάρα Λάουρα.Μακρυά από το συγκεκριμένο ίδρυμα
Ακριβώς μυστή μου ,εγώ πήγα χθες έδωσα 60 κ μετά μου λέει Ειρήνη λεγόταν 80 πήγε,την λέω 60 ήξερα 80 δεν δίνω δώσε μ τα λεφτά πίσω και μου λέει θα σου κρατήσω 20 ευρώ χωρίς να την έχω αγγίξει καν..Μετά από πολύ ζόρι πήρα τα 60 ευρώ και ήθελα να τη φτυσω τη ξεφτιλισμενη, σκατομπαζο..μακριά
Θα το βαφτίσεις ως παπα-τζής;Λαουρα ακομη εκει ειναι η γεννησε;
Αι σα περα ...κρυε!Θα το βαφτίσεις ως παπα-τζής;