fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 241
- Πόντοι
- 21
Κάποιος που να έχει πάει τελευταία;
τιμουλα;Επισκεψη χθες στο εν λόγω ίδρυμα..Καινούργια προσέλευση χριστινα γύρω στα 25..δυνατό deep through και από σωματάκι καλή..θα ξαναπροτιμηθει
Timoula ?more info ?Επισκεψη χθες στο εν λόγω ίδρυμα..Καινούργια προσέλευση χριστινα γύρω στα 25..δυνατό deep through και από σωματάκι καλή..θα ξαναπροτιμηθει
80 euros ...τιμουλα;
Τα 45 λεπτά,όπως παλιότερα;Και το μισάωρο 60 και η 1 ώρα 100;80 euros ...
80 euros ενώ ήταν 60..Timoula ?more info ?
Τα 45 λεπτά,όπως παλιότερα;Και το μισάωρο 60 και η 1 ώρα 100;
Αδικαιολόγητα ακρίβυνε, χωρίς να μετακομίσει σε έναν καλαίσθητο χώρο και μάλιστα ενώ απουσιάζει η ατραξιόν του μαγαζιού Λάουρα.Ή μήπως επέστρεψε;Οχι εμένα μου είπαν άλλαξανε τα προγράμματα..Με 60 ευρώ μόνο μασάζ και πιπα και 80 φουλ..Τώρα 45 λεπτά δεν νομίζω να κάθεται καμία.. Πόσο θες να καταθέσεις 5-10-15 λεπτά τόσο είναι χρόνος δεν έχει ούτε μασαζ πάρα μόνο σεξ
Χώρος πολύ μέτριος,μαλωμένοι με την καθαριότητα και κρύβουν τη Λάουρα στους νέους πελάτες,για να δουλέψουν και οι άλλες.Θα ήταν πιο τίμιο να κοστίζουν 60 οι υπόλοιπες και 80 αυτή,όπως το είχε κάνει η Βάσια με τη μουναρα του μαγαζιού.Βέβαια από ότι ειπώθηκε έκανε άλλα φάουλ εκείνη.Χειρότερο ίδρυμα από αυτό δεν υπάρχει...
Τόσο χάλια ε;Χώρος πολύ μέτριος,μαλωμένοι με την καθαριότητα και κρύβουν τη Λάουρα στους νέους πελάτες,για να δουλέψουν και οι άλλες.Θα ήταν πιο τίμιο να κοστίζουν 60 οι υπόλοιπες και 80 αυτή,όπως το είχε κάνει η Βάσια με τη μουναρα του μαγαζιού.Βέβαια από ότι ειπώθηκε έκανε άλλα φάουλ εκείνη.
Τα γεγονότα παραθέτουμε.Εμένα με είχαν δώσει και μια μικρή πετσέτα χεριών για όλο το σώμα,χαχα!Μασάζ με είχανε κάνει κάνα πεντάλεπτο.Ποντάρουν στο γεγονός ότι δεν υπάρχουν πολλά μασατζίδικα με σεξ που να μην είναι πριβέΤόσο χάλια ε;
Κατάλαβα...Τα γεγονότα παραθέτουμε.Εμένα με είχαν δώσει και μια μικρή πετσέτα χεριών για όλο το σώμα,χαχα!Μασάζ με είχανε κάνει κάνα πεντάλεπτο.Ποντάρουν στο γεγονός ότι δεν υπάρχουν πολλά μασατζίδικα με σεξ που να μην είναι πριβέ
Για να πούμε και ένα θετικό,έχει ένα από τα ομορφότερα μωρά χωρίς πλαστικές και υαλουρονικά,τη ΛάουραΚατάλαβα...
Θα την έχω υπόψιν όταν ανέβω πάνωΓια να πούμε και ένα θετικό,έχει ένα από τα ομορφότερα μωρά χωρίς πλαστικές και υαλουρονικά,τη Λάουρα