You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ζαρτιέρες, Κάλτσες, Καλσόν
- Μέλος που άνοιξε το νήμα papateo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 383K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Την προτιμω στα τεσσερα για !!!
Ράννια
Cross
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 90
- Πόντοι
- 1
ειμαι στο γραφειο και φοραω πουκαμισο λευκο με ανοιχτα τα τρια πανω κουμπια κολητο παντελονι σωληνα μαυρο σουτιεν λευκο δαντελωτο καλσον λευκο σουπερ γυαλιστερο περλε 15ντενιε και αλυσιδιτσα τριπλη χρυση στον αριστερο μου αστραγαλο και εννοειται χωρις κιλοτακι αλλα με τη ζωνη αγνοτητας για 45μερες κλειδωμενη και το κλειδακι χιλιομετρα μακρια και την μεταλλικη 9Χ4εκατοστα ταπα στην κωλεθρα μου που με πονα και με ενοχλει αφανταστα. Εχω βαλει και διακριτικη μαυρη μασκαρα και λιγο fontenten σκουρο. Της διπλανης μου συναδελφου απο το πρωι της εχουν πεταχτει τα ματια απεξω και κοιταει τα ποδια μου στα γιουνισεξ προς γυνιακεια κολεγιακα μαυρα λουστρινι με κροσακια στο χαμηλο τους κουτουπιε παπουτσια μου που τα μπαινοβγαζω παιζοντας με αυτα οπως καθομαι και αφημοντας να φαινονται τα ποδια μου στο καλσον ντυμενα και επειδη το παντελονι ειναι στρετς κολητο σωληνα οταν ειμαι καθηστος ανεβαινει στο 1/3 της γαμπας οποτε φαινεται ακι η τριπλης σειρας χρυση αλυσιδιτσα στα ξυρισμενα μου ποδια.
TRELOXELO
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2005
- Like
- 1.182
- Πόντοι
- 266
εχεις καμια φωτο να μας δειξεις?ειμαι στο γραφειο και φοραω πουκαμισο λευκο με ανοιχτα τα τρια πανω κουμπια κολητο παντελονι σωληνα μαυρο σουτιεν λευκο δαντελωτο καλσον λευκο σουπερ γυαλιστερο περλε 15ντενιε και αλυσιδιτσα τριπλη χρυση στον αριστερο μου αστραγαλο και εννοειται χωρις κιλοτακι αλλα με τη ζωνη αγνοτητας για 45μερες κλειδωμενη και το κλειδακι χιλιομετρα μακρια και την μεταλλικη 9Χ4εκατοστα ταπα στην κωλεθρα μου που με πονα και με ενοχλει αφανταστα. Εχω βαλει και διακριτικη μαυρη μασκαρα και λιγο fontenten σκουρο. Της διπλανης μου συναδελφου απο το πρωι της εχουν πεταχτει τα ματια απεξω και κοιταει τα ποδια μου στα γιουνισεξ προς γυνιακεια κολεγιακα μαυρα λουστρινι με κροσακια στο χαμηλο τους κουτουπιε παπουτσια μου που τα μπαινοβγαζω παιζοντας με αυτα οπως καθομαι και αφημοντας να φαινονται τα ποδια μου στο καλσον ντυμενα και επειδη το παντελονι ειναι στρετς κολητο σωληνα οταν ειμαι καθηστος ανεβαινει στο 1/3 της γαμπας οποτε φαινεται ακι η τριπλης σειρας χρυση αλυσιδιτσα στα ξυρισμενα μου ποδια.
Ράννια
Cross
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 90
- Πόντοι
- 1
δεν ξερω πως να την ανεβασωεχεις καμια φωτο να μας δειξεις?
TRELOXELO
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2005
- Like
- 1.182
- Πόντοι
- 266
δεν ξερω πως να την ανεβασω
ειναι πολυ ευκολο...
πατας απαντηση...
μετα προσθετες επιλογες και βαζεις την εικονα που θες.Μεχρι 2 και να μην ειναι πολυ μεγαλη σε μεγεθος.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 840
- Εμφανίσεις
- 66K
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις