Ass_Intruder
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Που παίζει η Ζάνα παιδιά αυτήν την εποχή? Τιμη? Απο υπηρεσίες τι λέει?
Man μαγκια σου αν μαμας αυτα τα ασχημα υβριδια.Περι ορεξεως ποιοτητα και οχι σκατα.Φίλε psolaras ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα
Το επιβαλει οχι το επιτρεπειΗ Ζάνα επιτρέπει το ακάποτο χύσιμο στο στόμα BABY?
Την ωρα που πας να χυσεις χωστη πουτσα σου στο στομα της κλεισε της και τη μυτη να μην μπορει να αναπνευση γιατι ετσι θα της αρεσει περισσοτερο!Πας δλδ και της λες θέλω να σε χύσω στο στόμα, έτσι απλά αυτό μου λες.
Xοντρη μαζα με ξανθο περουκε μαλλι(ετσι δειχνει)ουτε η τελευταια τελειωμενη καθαριστρια δεν εχει αυτο το look-Μου ζαλισε τον ερωτα και περιμενα κανα 10λεπτο να δω ποια ειναι αυτη η εκφυλοανωμαλοφατσα και αντ`αυτης ειδα ενα μπασμενο απο ξυγκια κουασιμοδοφιλε psolaras78 σαν κουβας με ποδια ειναι;αμα μου λες οτι πριν βγει πενευει η τσατσα το τσιμπουκι καταλαβα....
Περασα σημερα το απογευμα απο Αγκυρας-Περιμενα στο σαλονακι κανα 10λεπτο να δω την Ζανα-Η τσατσα επεμενε οτι κανει σουπερ πιπα και να μεινω-Να μην τα πολυλογω βγαινει στο σαλονι και παροτι ημουν φουλ στις καυλες την εκανα με ελαφροτατα πηδηματακια-Συγνωμη μαγκες αλλα η γκομενα ειναι σαβουρα-χοντρη με πατσοκοιλια απο τα κοψιδια και τα ξυδια -τα μαλλια στυλ περουκε και μαπα θειας Ρωσιδας που εφερε με βυσμα την ξαδερφη της για καθαριστρια και κατεληξε να τον''κανει ροκανιδι.
Απαραδεκτη και σαβουρογαμηδες οσοι της τον χωνουν