Νέα

Ζάνα, η βασίλισσα της πίπας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 274
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sete

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
1
πρωινη βαρδια μεχρι τις 6 το απογευμα περιπου η κοπελα
δεν λεει και πολλα εως και καθολου. η 2 βαρδια αν ειναι η ριτα πολυ καλη :rockon: :rockon: :rockon: δεν ξερω μηπως σταματησε γιατι πριν κανα 2-3 μερες ηταν στην θεση της η Ιβανκα καλο κορμι καλη φατσα ξανθια και silicon βυζακι δεν την εχω δοκιμασει παντως δουλευε παλιοτερα εκει

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Μήπως εννοείς την Σόφη πρωινή βάρδια? Την έχω πάρει και ήταν πολύ καλή.

sete

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
1
σωστος φιλε τι λεει μεσα η σοφη??? πεζει ακοποτα και χυσιματα στο στομα? μην πας σαββατο πρωι εχει λαικη και ειναι κλειστο το σπιτι. και η νανα ψιλοξενερωμα μην ψαρωσεις που δινει κωλο

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
H Σόφη φίλε είναι πολύ καλή, ακάποτο εννοείται κάνει και πρέπει να πάιζει και χύσιμο σίγουρα στο στήθος. Το αισθάνεται το πήδημα αξίζει μία επίσκεψη. Η νανά που δίνει κώλο που είναι στην Αλκαμένους 117? Τι βάρδια? Αξίζει να την επισκεφτούμε?

sete

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
1
η νανα ειναι στην καλυμνου 36 ειδα ποστ σου σχετικο και ειπα να σε ενημερωσω μετα τις 5 το απογευμα τα κανει ολα μα ολα ακοποτα χυσιματα στο στομα στα μουτρα στο σωμα χερια δακτυλα παντου αλλα την βαζω σαν τελευταια επιλογη αν δεν πεζουν ζανα η βαλερια κτλ κτλ κτλ, ειναι καμια 45 χρονων ξανθο μαλλι με συμπεριφορα μπεμπεκας κρεμασμενο βυζι (λογικο για την ηλικια της) και με χαλασε πολυ κυταριτιδα πισω στα μπουτια της πορολο που ειναι σχετικα αδυνατη

sete

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
1
αν αποφασισεις να την δοκιμασεις προσεχε που θα ακουμπας μεσα στο δωματιο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Για την Νανά στην Καλύμνου μου έλεγες? Μπερδεύτηκα φίλε. Δλδ το κρεβάτι είναι πασαλιμένο? Τόσο πολύ πιτσίλισμα πέφτει? Κωλαράκι τελικά δίνει η νανά?

Επισκέπτης
ρε φιλαράκια έτσι όπως τα λέτε μεταξύ σας δεν κάνετε καμιά οικογενειακή σύνδεση σε κινητή τηλεφωνία ποιο οικονομικά θα σας έρθει.

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Ας επανελθουμε στην Ζανα.....

Την πηρα χθες , χωρις να εχω διαβασει ολα οσα γραφει αυτο το θρεντ , και......πολυ καλα εκανα !

Για αλλου πηγαινα , εκανα μια πρωινη σφυγμομετρηση των ποσοστων μπουρδελλοτσαρκας :uglystupid: κατα τις πρωινες ωρες , και μπηκα τυχαια και στο ρδελλο που εργαζεται .

Τα συμπερασματα που εβγαλα ειναι τα εξης :

Η Ζανα , αποτελει μια σεξουαλικη διαστροφη  :uglystupid: για τους ανδρες που γουσταρουν γυναικες της εποχης που η Γερμανια ηταν στα πανω της , με τον αδολφο :birdman: τα ες-ες  :police:, και τα καμπαρε με τις ευσωμες ξανθες πουτανες , οι οποιες φορουσαν αναλογες περουκες σαν το μαλλι της Ζανας..... :crazy:
(δεν εχει σημασια που η εν λογω πορνη ειναι ρωσσιδα) :headbang:

Παντοτε λοιπον ηθελα να ξεσκισω μια τετοιου ειδους μουναρα ! :knockinb:

Η πιπα που μου εκανε + γλυψιματα + ισπανικη ηταν αυτοκρατορικη , για περιπου 15 λεπτα !

Κατοπιν στηθηκε στα 4 , ενω βογγουσε και ελεγε διαφορα καβλωτικα , ολη την ωρα που ειμαστε μαζι.....
Ωραιο και σχετικα στενο μουνι , ενω με τραβουσε και κολλαγε πανω μου οποτε εγω ανεβασα την ενταση του σπρωξιματος , με αποτελεσμα να εχω εναν πολυ δυνατο οργασμο , και ισα που προλαβε να μου βγαλει την καποτα και να τα παρει στην μουρη.... :dancing:

Πολυ καβλιαρα συναγωνιστες , αλλα προσοχη !

Μονο για οσους γουσταρουν τις Γερμανικου τυπου πουτανες του `Γ Ραιχ ! :2funny: :2funny:

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Άξιος lykaki. Άψογη ενημέρωση. Ειδικά που τα έδωσες στην μούρη :dancing:

dipap

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
τελικα η Ζανα που δουλευει και τι βαρδια?θα βοηθησει κανεις?

latex

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αν λετε την Ζανα την παχουλη καραmilf ξανθια Ουκρανεζα που δουλευε στην Αλκαμενους 117 (που μαλλον αυτη λετε) θα κανετε καμια γυρα στην Αγκυρας 1.Εκει περα του οτι ειναι transαδικο το μαγαζι θα βρειτε αυτες τις μεγαλες κυριες που κανουν ακαπωτα.Εκει παιζει και η αλλη milf Βικη η Καζακστανη που ειχε περασει και αυτη απο το ακα-team των συγκεκριμενων σπιτιων.

dipap

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ισχυει τελικα αυτο που λεει ο συναγωνιστης για Ζανα και αγκυρας 1?και αν ναι τι βαρδια δουλευει?

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
εγω ξερω οτι ειναι στη διδυμου στο υπογειο.εφυγε και απο εκει?ποσο παει το μαλλι στην αγκυρας?
και τι ωρες δουλευει εκει αν τελικα δουλευει?

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Πριν 3 βδομάδες που πήγα εκεί ήταν η Ζάνα. Αγκύρας 12 νομίζω. Στο τελευταίο μπουρδέλο μέσα στο στενό. Η τιμή είναι 20 ευρώ και δουλεύει πρωινή βάρδια μέχρι της 4 το απόγευμα. Μετά είναι η βαλέρια εξίσου καλή.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Σωστά .. οι  μέχρι  τώρα πληροφορίες έλεγαν  ( και  ισχυαν) > Ζάνα πρώην Αλκαμένους  = τώρα  πλέον  ή μεχρι  πρότινος ,  στην Αγκύρας 12, πρωινά

και Βίκη Νταρντανομιλφίδου Καζακστάν , συνήθως στο Διδύμου Υπόγειο  απόγευμα, έως πριν φύγει για διακοπές/
μετά ειπώθηκε  για Διδύμου  στο τελευταίο από τα συνεχόμενα τρία, πρωινή νομίζω.
Έαν ξέρει κάποιος  που  πήγε ,  υπεύθυνα , αν και τι  έχει αλλάξει και που/ τι βάρδιες είναι τώρα ...

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Παιδια την προηγουμενη βδομαδα που πηγαμε να χτυπησουμε Μιλενα και καναμε ενα γενικο περιξ στην Φυλης και στα γυρω, την Ζαννα την πετυχαμε στην Αγκυρας στο πρωτο μπουρδελο με την Αχαρνων. Νομιζω το νουμερο ειναι 1 με επιφυλαξη.Αυστηρα μονο για οπαδους συνταξιουχων πουτανων.

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
φιλε observer η βικυ ηταν οντως στη διδυμου?απογευμα 'η πρωι?

kor

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Φιλαρακι η βικυ ειναι παντα απογευμα.

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ευχαριστω.ξερεισ τπτ για την λαουρα απο τροφωνιου?ειναι καλη?ειναι χοντρη?τα τιμαει τα λεφτα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom