Νέα

Ζάνα, η βασίλισσα της πίπας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 274
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gtheo

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
[size=12pt]ΖΑΝΑ : Ξανθια [size=25pt]χοντρη κακασχημη κουραδογρια με τα εμετικα γλωσσοφιλα [/size] :S[/size]

1η βαρδια : Αδανων 2 (εχει ακουστει και για Περγαμου 27 απο καποιους συναγωνιστες)

2η βαρδια : Κολωνου 47(ισογειο)
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
τις υγρές γλυφοκωλάδες τις κάνει ακόμα ?
νομιζω της εχει κοψει τυπε…την επισκεφθηκα δυο φορες πριν κανα εξαμηνο…μονο αυτο το τρομερο τσιμπουκι…τα εξτρα μαλλον τα εκοψε….κατι γλυφοκωλαδες και κατι δαχτυλακια στο προστατη.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
η ζανα πλεον ειναι cult…..ok ρουφηξει τονους σπερματος….ειναι παντα ευγενικη ομως και αποκλειεται να μην αρεσει σε καποιν το τσιμπουκι της,μιας και ειναι μοναδικο στη πιατσα……δε συγκρινεται ουτε και με της αλιονας η σονιας…ειναι ιδιαιτερο,και αν πας πρωταρης ειναι θεμα δευτερολεπτων να σε ξεπεταξει,παντα πας ετοιμος να κρατηθεις….και για τους μερακληδες,πιπα ζανας και αυταρχικο…χαιδεμα προστατη….εκει νομιζεις οτι θα παθεις τρια εγκεφαλικα και δυο καρδιακα επεισοδια…αλλα οπως ειπα μαλλον τα εκοψε.

Επισκέπτης
η ζανα πλεον ειναι cult…..ok ρουφηξει τονους σπερματος….ειναι παντα ευγενικη ομως και αποκλειεται να μην αρεσει σε καποιν το τσιμπουκι της,μιας και ειναι μοναδικο στη πιατσα……δε συγκρινεται ουτε και με της αλιονας η σονιας…ειναι ιδιαιτερο,και αν πας πρωταρης ειναι θεμα δευτερολεπτων να σε ξεπεταξει,παντα πας ετοιμος να κρατηθεις….και για τους μερακληδες,πιπα ζανας και αυταρχικο…χαιδεμα προστατη….εκει νομιζεις οτι θα παθεις τρια εγκεφαλικα και δυο καρδιακα επεισοδια…αλλα οπως ειπα μαλλον τα εκοψε.

Θα την δοκιμασω τωρα στο Σαββατοκυριακο την Ζανα και θα σας πω τα νεοτερα

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
με αυτά και με αυτά μας καυλώσατε  :dancing:

konpap71

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
παιδια την ψαχνω κι εγω.την ειχα πετυχει πριν 6 μηνες ισως και παραπανω στην μεγ.αλεξανδρου αλλα μετα την εχασα.μου ειχε πει για αδανων αλλα εχω σταθει ατυχος.η απογευματινη μου λεει οτι δουλευει πρωι παω πρωι και ειναι αλλη...μηπως εχει αλλαξει στεκι; οποιος ξερει ας μας γραψει που ειναι..θα ειμαι υποχρεος...παλιος πελατης της απο την αλκαμενους 117.το τσιμπουκι της παιδια δε παιζεται...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παιδια την ψαχνω κι εγω.την ειχα πετυχει πριν 6 μηνες ισως και παραπανω στην μεγ.αλεξανδρου αλλα μετα την εχασα.μου ειχε πει για αδανων αλλα εχω σταθει ατυχος.η απογευματινη μου λεει οτι δουλευει πρωι παω πρωι και ειναι αλλη...μηπως εχει αλλαξει στεκι; οποιος ξερει ας μας γραψει που ειναι..θα ειμαι υποχρεος...παλιος πελατης της απο την αλκαμενους 117.το τσιμπουκι της παιδια δε παιζεται...
ηρθε η ωρα να βγει στην συνταξη τυπε

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Πάει πλέον το Αδάνων 2 που ήταν και δικό της της μαγαζί-ενοικιασμένο από την ίδια δηλαδή.

Όταν δουλεύει (κυρίως απογεύματα) είναι στο Κολωνού 47 ισόγειο.

Επισκέπτης
Ποιες ημερες δουλευει η ζανα τα απογευματα και ποιες ωρες μπορω να την βρω στο Κολωνου 47. Στο Αδανων 2 απο τη θυμαμαι η κατασταση εκει ηταν τραγικη το σπιτι ηταν ετοιμοροπο προς κατεδαφιση. Μονο αν ειχες υπηρετησει στις ειδικες δυναμεις την παλευες εκει μεσα.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Ποιες ημερες δουλευει η ζανα τα απογευματα και ποιες ωρες μπορω να την βρω στο Κολωνου 47. Στο Αδανων 2 απο τη θυμαμαι η κατασταση εκει ηταν τραγικη το σπιτι ηταν ετοιμοροπο προς κατεδαφιση. Μονο αν ειχες υπηρετησει στις ειδικες δυναμεις την παλευες εκει μεσα.
to κολωνου 47 είναι υπερλουξ.εχει και υδρομασαζ

Επισκέπτης
Εχεις πολυ χιουμορ φιλαρακι. Υδρομασαζ και τζακουζι βρισκεις στα ξενοδοχεια και σε επιλεγμενα στουντιο παραδειγματος χαρη στο Φυλης 104α

Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040

Νομίζω Τετάρτη έχει ρεπό.
Τις άλλες μέρες, δεύτερη βάρδια 17:00-23:00.

fatasstits

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
503
Πόντοι
81
Μήπως ξέρει κανεις που δουλεύει τώρα η Ζάνα μετά την καραντίνα? Υπάρχει κανενα τηλ?

pisinomezes

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα, να ρωτήσω ρε τύποι, η Ζανα τι έγινε; Ζει ακόμα; και αν ναι που βρίσκεται;
Ευχαριστω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom