ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
εννοειται
μαλιστα αν της πεις οτι δε θες γλυφοκωλαδα παρεξηγιεται :S
να στειλουμε τον μητσαρα μετα απο χεσιμο στο πεζοδρομιο.
εννοειται
μαλιστα αν της πεις οτι δε θες γλυφοκωλαδα παρεξηγιεται :S
[size=12pt]ΖΑΝΑ : Ξανθια [size=25pt]χοντρη κακασχημη κουραδογρια με τα εμετικα γλωσσοφιλα [/size] :S[/size]
1η βαρδια : Αδανων 2 (εχει ακουστει και για Περγαμου 27 απο καποιους συναγωνιστες)
2η βαρδια : Κολωνου 47(ισογειο)
νομιζω της εχει κοψει τυπε…την επισκεφθηκα δυο φορες πριν κανα εξαμηνο…μονο αυτο το τρομερο τσιμπουκι…τα εξτρα μαλλον τα εκοψε….κατι γλυφοκωλαδες και κατι δαχτυλακια στο προστατη.τις υγρές γλυφοκωλάδες τις κάνει ακόμα ?
η ζανα πλεον ειναι cult…..ok ρουφηξει τονους σπερματος….ειναι παντα ευγενικη ομως και αποκλειεται να μην αρεσει σε καποιν το τσιμπουκι της,μιας και ειναι μοναδικο στη πιατσα……δε συγκρινεται ουτε και με της αλιονας η σονιας…ειναι ιδιαιτερο,και αν πας πρωταρης ειναι θεμα δευτερολεπτων να σε ξεπεταξει,παντα πας ετοιμος να κρατηθεις….και για τους μερακληδες,πιπα ζανας και αυταρχικο…χαιδεμα προστατη….εκει νομιζεις οτι θα παθεις τρια εγκεφαλικα και δυο καρδιακα επεισοδια…αλλα οπως ειπα μαλλον τα εκοψε.
ηρθε η ωρα να βγει στην συνταξη τυπεπαιδια την ψαχνω κι εγω.την ειχα πετυχει πριν 6 μηνες ισως και παραπανω στην μεγ.αλεξανδρου αλλα μετα την εχασα.μου ειχε πει για αδανων αλλα εχω σταθει ατυχος.η απογευματινη μου λεει οτι δουλευει πρωι παω πρωι και ειναι αλλη...μηπως εχει αλλαξει στεκι; οποιος ξερει ας μας γραψει που ειναι..θα ειμαι υποχρεος...παλιος πελατης της απο την αλκαμενους 117.το τσιμπουκι της παιδια δε παιζεται...
to κολωνου 47 είναι υπερλουξ.εχει και υδρομασαζΠοιες ημερες δουλευει η ζανα τα απογευματα και ποιες ωρες μπορω να την βρω στο Κολωνου 47. Στο Αδανων 2 απο τη θυμαμαι η κατασταση εκει ηταν τραγικη το σπιτι ηταν ετοιμοροπο προς κατεδαφιση. Μονο αν ειχες υπηρετησει στις ειδικες δυναμεις την παλευες εκει μεσα.
Ποιες ημερες δουλευει η ζανα τα απογευματα και ποιες ωρες μπορω να την βρω στο Κολωνου 47. Στο Αδανων 2 απο τη θυμαμαι η κατασταση εκει ηταν τραγικη το σπιτι ηταν ετοιμοροπο προς κατεδαφιση. Μονο αν ειχες υπηρετησει στις ειδικες δυναμεις την παλευες εκει μεσα.