lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
με εχει απειλησει για αυτο του εκατσαμην κρυβεσαι τυπε ,με τον σφε σε ειχαμε πιασει να σε πιπωνει ο λιλας για πες καλο? φουσκωνει καλα?
με εχει απειλησει για αυτο του εκατσαμην κρυβεσαι τυπε ,με τον σφε σε ειχαμε πιασει να σε πιπωνει ο λιλας για πες καλο? φουσκωνει καλα?
εβγαλε το σιδεροπριονο απο το βρακι και τρομαξες ε?με εχει απειλησει για αυτο του εκατσα
το αντιθετο......εβγαλε το σιδεροπριονο απο το βρακι και τρομαξες ε?
ναι...απλα να εχω γυρισει αθηνα,ειμαι πατρα τωρα...
τυπε ψηνεσαι να ερθεις στην τσαρκα το σαββατο με τα παιδια απο το σπαμοθρεντ?
αν εισαι απο παρασκευη στειλε πμναι...απλα να εχω γυρισει αθηνα,ειμαι πατρα τωρα...
αν εισαι απο παρασκευη στειλε πμ
Καταρχάς συγχαρητήρια για το θρέντ. Το αξίζει η κοριτσάρα μας.Ξερει κανενας απο εσας παιδια. Αυτην την στιγμη που εργαζεται η Ζανα η Βασιλισσα της πιπας σε ποιο μπουρδελο. Ενδιαφερομαι ποιο πολυ για πρωινη βαρβια.
Ξερει κανενας απο εσας παιδια. Αυτην την στιγμη που εργαζεται η Ζανα η Βασιλισσα της πιπας σε ποιο μπουρδελο. Ενδιαφερομαι ποιο πολυ για πρωινη βαρβια.
μπορει να ειναι και σε 2 μπουρδελα συγχρονως τυπεΚαταρχάς συγχαρητήρια για το θρέντ. Το αξίζει η κοριτσάρα μας.
Η Ζάνα είναι αερικό τύπε. Ένα στοιχειό (με την καλή έννοια πάντα ).
Τώρα μπορεί να'ναι Μετάξι, μετά Φυλής, αργότερα Λιοσίων και να καταλήξει σε πιάτσα.
Είναι η απομηχανής θεά της ηδονής και της λαγνείας.
Αλλά νομίζω πρωί παίζει Αδάνων.
εχει διπλο διαφορικοοντως ειναι πολυ δυνατη στο φουσκωμα!!!εγω τις λεω να μου βαλει 30 μπροστα 32 πισω στο παπι γιατι βαζω και δευτερο ατομο
Αβραμοποιήθηκε δικέ μου;μπορει να ειναι και σε 2 μπουρδελα συγχρονως τυπε
ειχε γραφτει παλια στην ημερησια ενημερωση
τα τελευταια καστρα δικε μου,νανα-ζανα,ο καθε μπουρδελιαρης πρεπει να τις ψεκασει εστω μια φοραΗ ζανα μαγκες ειναι μετα τη νανα η παλαιοτερη. μιλαμε για σειρα 76γ.μετρημενοι οι αθηναιοι που δεν της εδωσαν το σπερμα τoυς και οσο και να τη λοιδωρουμε εστω και με το δικιο μας,μας χαρισε ξεχωριστους οργασμους..δε λεω ισως να πρεπε να σταματησει στις δοξες της σα μεγαλη αθλητρια που ηπηρξε αλλα δε μπορουμε να μειωσουμε τις με αυταπαρνηση υπηρεσιες της
ειναι η μονη που καταφερε να με κανει να βελαζω σαν παλιοπροβατινα την ωρα που με πιπωνε!!!!εχει διπλο διαφορικο
τραβαει στην ανηφορα
και αν καποτε την αλλαζες
παλι ζανα θα επερνες δικε μου
τυπε με τοσο σπερμα που εχει ρουφηξει η ζανα θαχει αποκτησει φυσικη ανοσια στις αρρωστιεςΗ ζανα μαγκες ειναι μετα τη νανα η παλαιοτερη. μιλαμε για σειρα 76γ.μετρημενοι οι αθηναιοι που δεν της εδωσαν το σπερμα τoυς και οσο και να τη λοιδωρουμε εστω και με το δικιο μας,μας χαρισε ξεχωριστους οργασμους..δε λεω ισως να πρεπε να σταματησει στις δοξες της σα μεγαλη αθλητρια που ηπηρξε αλλα δε μπορουμε να μειωσουμε τις με αυταπαρνηση υπηρεσιες της
μυθικη πιπα τυπετα τελευταια καστρα δικε μου,νανα-ζανα,ο καθε μπουρδελιαρης πρεπει να τις ψεκασει εστω μια φοραειναι η μονη που καταφερε να με κανει να βελαζω σαν παλιοπροβατινα την ωρα που με πιπωνε!!!!
τα τελευταια καστρα δικε μου,νανα-ζανα,ο καθε μπουρδελιαρης πρεπει να τις ψεκασει εστω μια φοραειναι η μονη που καταφερε να με κανει να βελαζω σαν παλιοπροβατινα την ωρα που με πιπωνε!!!!
τι λες τωρα!!!!μυθικη πιπα τυπε
ουτε καν σα κριαρι ρε τυπε?