Νέα

Ζάνα, η βασίλισσα της πίπας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 274
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Που παίζει η Ζάνα παιδιά αυτήν την εποχή? Τιμη? Απο υπηρεσίες τι λέει?

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Αγκύρας 12 πρωινή βάρδια. Πολύ καλή συναγωνιστή με πολλά κέφια.

Επισκέπτης
Προσοχη μαγκες γιατι πολλα καβλια χυνουν στο στομα της φαλαινας Ζανας. :uglystupid: :idiot:

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Η Ζάνα επιτρέπει το ακάποτο χύσιμο στο στόμα BABY?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Περασα σημερα το απογευμα απο Αγκυρας-Περιμενα στο σαλονακι κανα 10λεπτο να δω την Ζανα-Η τσατσα επεμενε οτι κανει σουπερ πιπα και να μεινω-Να μην τα πολυλογω βγαινει στο σαλονι και παροτι ημουν φουλ στις καυλες την εκανα με ελαφροτατα πηδηματακια-Συγνωμη μαγκες αλλα η γκομενα ειναι σαβουρα-χοντρη με πατσοκοιλια απο τα κοψιδια και τα ξυδια -τα μαλλια στυλ περουκε και μαπα θειας Ρωσιδας που εφερε με βυσμα την ξαδερφη της για καθαριστρια και κατεληξε να τον''κανει ροκανιδι.
Απαραδεκτη και σαβουρογαμηδες οσοι της τον χωνουν

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Φίλε psolaras ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Φίλε psolaras ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα
Man μαγκια σου αν μαμας αυτα τα ασχημα υβριδια.Περι ορεξεως ποιοτητα και οχι σκατα.

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Οκ αποψή σου. Μου λες που να πάω για ποιότητα και όχι για σκατά?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Διαβασε την ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και θα σε βοηθησει πιστευω η αναφορα επι της σημερινης μου βολτας στον βρωμερο(κυριολεκτικα και μεταφορικα)δρομο της Φυλης

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Πας δλδ και της  λες θέλω να σε χύσω στο στόμα, έτσι απλά αυτό μου λες.

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Πας δλδ και της  λες θέλω να σε χύσω στο στόμα, έτσι απλά αυτό μου λες.
Την ωρα που πας να χυσεις χωστη πουτσα σου στο στομα της κλεισε της και τη μυτη να μην μπορει να αναπνευση γιατι ετσι θα της αρεσει περισσοτερο!

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
φιλε psolaras78 σαν κουβας με ποδια ειναι;αμα μου λες οτι πριν βγει πενευει η τσατσα το τσιμπουκι καταλαβα....

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
φιλε psolaras78 σαν κουβας με ποδια ειναι;αμα μου λες οτι πριν βγει πενευει η τσατσα το τσιμπουκι καταλαβα....
Xοντρη μαζα με ξανθο περουκε μαλλι(ετσι δειχνει)ουτε η τελευταια τελειωμενη καθαριστρια δεν εχει αυτο το look-Μου ζαλισε τον ερωτα και περιμενα κανα 10λεπτο να δω ποια ειναι αυτη η εκφυλοανωμαλοφατσα και αντ`αυτης ειδα ενα μπασμενο απο ξυγκια κουασιμοδο

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
καλα λενε οπου ακους πολλα κερασια...ειναι γεματα σκουλικια.

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Ρε μάγκες με το συμπάθιο δλδ, τόση ώρα γράφετε ότι η Ζάνα αυτό η Ζάνα το άλλο, εμείς είμαστε σαβουροπηδήκουλες. Ξέρετε πολλές να κάνουν αυτά που κάνει η Ζάνα, να είναι ζεστές με τον κάθε ένα που τις πλησιάζει και να συμπεριφέρονται έτσι άψογα. Εγώ αν ήμουν πουτάνα δεν θα τα έκανα ούτε στο 1/3 αυτά που κάνει αυτή. Δεν σας αρέσει? μην πατήσετε τα πόδια σας ποτέ. Να πηγαίνετε σε κάτι μαλακισμένα πλην όμορφα πουτανάκια και να μένετε με το πουλάκι στο χέρι, φαίνετε ότι μάλλον σας αρέσει καλύτερα. Αν και εγώ πιστεύω πως όλοι όσοι τα λέτε αυτά εσείς πάτε πιο συχνά σε κάτι σαν την Ζάνα.

kostas_mes

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
Περασα σημερα το απογευμα απο Αγκυρας-Περιμενα στο σαλονακι κανα 10λεπτο να δω την Ζανα-Η τσατσα επεμενε οτι κανει σουπερ πιπα και να μεινω-Να μην τα πολυλογω βγαινει στο σαλονι και παροτι ημουν φουλ στις καυλες την εκανα με ελαφροτατα πηδηματακια-Συγνωμη μαγκες αλλα η γκομενα ειναι σαβουρα-χοντρη με πατσοκοιλια απο τα κοψιδια και τα ξυδια -τα μαλλια στυλ περουκε και μαπα θειας Ρωσιδας που εφερε με βυσμα την ξαδερφη της για καθαριστρια και κατεληξε να τον''κανει ροκανιδι.
Απαραδεκτη και σαβουρογαμηδες οσοι της τον χωνουν

Καλησπέρα συναγωνιστή.Ούτε σε αυτό το thread ούτε σε παλαιότερα για την Ζάνα έχει αναφερθεί ότι είναι ψηλή, ξανθιά, με σώμα μοντέλου ή cg των οποίων λάτρης είσαι. Αν σε ενδιέφερε κάτι τέτοιο, κάλλιστα μe μία ερώτησή σου εδώ σχετικά με την εμφάνισή της  θα είχες ενημερωθεί οπότε δε θα χρειαζόταν να περιμένεις 10λεπτά. Αλλά δε σου φταίμε εμείς οι σαβουρογάμηδες..

Να σε ενημερώσω όμως ότι η τσατσά είχε δίκιο. Πράγματι το τσιμπούκι της Ζάνας είτε με καπότα είτε χωρίς δε συγκρίνεται. Άλλοστε αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ανοίχτηκε το thread αυτό και όχι η εμφάνίσή της.

Φιλικά...

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
συμφωνω με τον προλαλισαντα για το κλαρινο της

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Παιδιά,πρωινή βάρδια στο Αγκύρας 12 είναι η Ζάνα. Απογευματινή τι παίζει ξέρετε?

sete

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
1
το απογευμα ειναι η βαλερια που ηταν και αυτη στην αλκαμενους.γυμνο τσιμπουκι χυσιμο στο στομα και στα βυζια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom