tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
ωχ για τον dimis74 πηγαινε η παραθεση και επεσε επανω σου.
λαθος φιλε συγνωμη
καλώς ...
ωχ για τον dimis74 πηγαινε η παραθεση και επεσε επανω σου.
λαθος φιλε συγνωμη
apolyte δεν εισαι σωστος .επρεπε να απολυθουν λεει
γάμησε και έδειρε ο Αδωνις....
Εγώ. Δαγκωτό κιόλας.ποσοι απ εδω εχουν ψηφισει τον αδωνι?
στο τέλος γιατί πανηγυρίζουν, είναι τόσο βλάκες;
Εγώ. Δαγκωτό κιόλας.
Εγώ. Δαγκωτό κιόλας.
Όχι τυπε τον ηξερα από τότε που τον έβγαλε ο Πλευρης στο Telecity. Άλλωστε ήταν πρόεδρος της Δαπ Ιστορικού Αρχαιολογικού. Στο Λαός τον παρακολουθούσα και τον ευχαριστιομουν στα πάνελ αλλά μου ήταν αδύνατο να ψηφίσω Καρατζαβλακα. Με αυτα που έκανε σε σχέση με το μνημόνιο, δικαιώθηκα.Θα τον ανακάλυψες κάπως αργά βέβαια, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.
Τα κοροϊδα που στηρίζανε από το 04 να'ναι καλά. Πάντα άλλοι θα βγάζουν το φίδι από την τρύπα.
Φάρμακα: Νέα επιβάρυνση στους ασφαλισμένους
Θα πληρώνουν τη διαφορά πρωτοτύπου και γενόσημου φαρμάκου.
Από την τσέπη του θα πληρώνει ο ασφαλισμένος τη διαφορά μεταξύ πρωτοτύπου και γενόσημου φαρμάκου, εάν επιλέξει να προμηθευτεί το πρωτότυπο, σύμφωνα με εισήγηση της τεχνικής επιτροπής φαρμάκου, η οποία συστάθηκε με σκοπό την διατύπωση των θέσεων για τα θέματα φαρμάκου του υπουργείου Υγείας, στην επικείμενη συνάντηση με την Τρόικα.
Όπως έγινε γνωστό σήμερα από τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο (ΠΦΣ), η επιτροπή εισηγείται την κατάργηση της αποζημίωσης από τον ΕΟΠΥΥ του 50% της διαφοράς της λιανικής τιμής ενός φαρμάκου και της τιμής αναφοράς. Εάν δηλαδή ο ασφαλισμένος πάρει ακριβότερο φάρμακο, παρότι υπάρχει φθηνότερο γενόσημο στη θεραπευτική κατηγορία του, τότε θα πρέπει ο ίδιος να πληρώσει τη διαφορά και όχι όπως ίσχυε μέχρι τώρα να πληρώνει αυτός τα μισά και το άλλο μισό της διαφοράς, ο ΕΟΠΥΥ.
Επίσης, σύμφωνα με τον ΠΦΣ, αποφασίστηκε να καταργηθεί η έκπτωση (rebate) του φαρμακείου προς τον ΕΟΠΥΥ για κάθε κουτί γενόσημου που θα διαθέτει και για όποιο φαρμακείο πιαστεί ο στόχος της διάθεσης των γενόσημων στο 60%, θα καταργείται για το συγκεκριμένο φαρμακείο όλο το rebate όλων των φαρμάκων για το συγκεκριμένο μήνα.
Για τα Μη Υποχρεωτικώς Συνταγογραφούμενα Φάρμακα (ΜΥΣΥΦΑ), σύμφωνα με την εισήγηση, θα συνταγογραφούνται μέσω της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και ο ασφαλισμένος θα επιβαρύνεται με το 100% της τιμής τους.
Nα ξεβρακώσει και την κύρα του όμως να πάρουμε και λίγο μάτι. ;)γαμησε και εδειρε χωρις υπερβολες.καλα στο τελος γιατι χειροκροτανε?αφου τους απαντησε κανονικα και τους εξηγησε.μωρε δωσε πονο ρε αδωνι.δωσε και [size=15pt]ξεβρακωσε τους ολους και ολες[/size].
Nα ξεβρακώσει και την κύρα του όμως να πάρουμε και λίγο μάτι. ;)