Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Συμπαθούμε μπουμπούκο μπούλη;ξεκίνα με την δικιά σου και μετά ζήτα από άλλους...
Συμπαθούμε μπουμπούκο μπούλη;ξεκίνα με την δικιά σου και μετά ζήτα από άλλους...
Συμπαθούμε μπουμπούκο μπούλη;
αλλά μου ήταν αδύνατο να ψηφίσω
Είσαι υπέρ των γενόσημων μαλάκα μου;όχι αντιπαθούμε μαλάκες...
αυτό δηλαδή σε χαλάει ???
Είσαι υπέρ των γεννόσημων μαλάκα μου;
Και;;;; Ξέρεις την διαφορά γενόσημων και μη;αρχιδάκο έχω γράψει κατεβατά με τις θέσεις μου... δεν θα τις επαναλάβω γιατί γνωρίζω ότι οι κρετίνοι έτσι και αλλιώς δεν θα τις καταλάβουν...
από κεί και πέρα
Γενόσημα
Σουηδία 70%
Νορβηγία 69%
Γερμανία 58%
Ελλάδα 19%
Οι άλλοι που ψήφισαν Λαός δεν κατάλαβαν εγκαίρως πόσο βλάκας ήταν ο Καρατζαβλακας γι'αυτό τον ψήφισαν. Δυστυχώς το ελληνικό εκλογικό σύστημα δεν επιτρέπει ψήφο σε κόμμα και ψήφο σε υποψήφιο. Άρα ακόμα κι αν μου άρεσε ο Γεωργιάδης δε μπορούσα να τον ψηφίσω στο Λαός. Με το ισχύον σύστημα πρώτα ψηφίζεις κόμμα και μετά υποψήφιο. Πάντως οι μόνοι 3 που είχα σε υπόληψη από το Λαός (Αδωνις, Βορίδης, Πλευρης) κατέληξαν στη ΝΔ. Ήταν η λογική εξέλιξη να καταλήξουν στο φυσικό τους χώρο, της αστικής δεξιάς. Για Ροντουληδες, Αϊβαλιώτηδες και Βελοπουλους δεν ενδιαφερθηκα ποτέ.Είδες; Σε άλλους όμως ήταν δυνατό, αυτό λέμε...
Τώρα φάε από τα έτοιμα κ λέγε κ ένα ευχαριστώ λοιπόν.
Πάντως οι μόνοι 3 που είχα σε υπόληψη από το Λαός (Αδωνις, Βορίδης, Πλευρης) κατέληξαν στη ΝΔ. Ήταν η λογική εξέλιξη να καταλήξουν στο φυσικό τους χώρο, της αστικής δεξιάς. Για Ροντουληδες, Αϊβαλιώτηδες και Βελοπουλους δεν ενδιαφερθηκα ποτέ.
Ο Βελόπουλος δεν είναι στην ΝΔ; Πώς και δεν ήρθε στα κεντρικά;Οι άλλοι που ψήφισαν Λαός δεν κατάλαβαν εγκαίρως πόσο βλάκας ήταν ο Καρατζαβλακας γι'αυτό τον ψήφισαν. Δυστυχώς το ελληνικό εκλογικό σύστημα δεν επιτρέπει ψήφο σε κόμμα και ψήφο σε υποψήφιο. Άρα ακόμα κι αν μου άρεσε ο Γεωργιάδης δε μπορούσα να τον ψηφίσω στο Λαός. Με το ισχύον σύστημα πρώτα ψηφίζεις κόμμα και μετά υποψήφιο. Πάντως οι μόνοι 3 που είχα σε υπόληψη από το Λαός (Αδωνις, Βορίδης, Πλευρης) κατέληξαν στη ΝΔ. Ήταν η λογική εξέλιξη να καταλήξουν στο φυσικό τους χώρο, της αστικής δεξιάς. Για Ροντουληδες, Αϊβαλιώτηδες και [size=15pt]Βελοπουλους[/size] δεν ενδιαφερθηκα ποτέ.
Γέλα πασόκε,γέλα,ακόμα και εσύ δικαιούσαι να γελάς με τα ρεζιλίκια της δεξιάς!!!!!κοιτα συμπτωση
Δεν είναι σύμπτωση τρολλυ64. Έκανε μπαμ από χιλιόμετρα ότι οι συγκεκριμένοι 3 ήταν μια κλάση πάνω από όλους τους άλλους Ανατολακηδες. Και ήταν φυσική εξέλιξη να έρθουν στη ΝΔ όταν έσφιξαν οι κωλοι και έπρεπε να σωθεί η χώρα.κοιτα συμπτωση
Όχι. Έχει αποχωρήσει.Ο Βελόπουλος δεν είναι στην ΝΔ; Πώς και δεν ήρθε στα κεντρικά;
Δυστυχώς το ελληνικό εκλογικό σύστημα δεν επιτρέπει ψήφο σε κόμμα και ψήφο σε υποψήφιο. Άρα ακόμα κι αν μου άρεσε ο Γεωργιάδης δε μπορούσα να τον ψηφίσω στο Λαός. Με το ισχύον σύστημα πρώτα ψηφίζεις κόμμα και μετά υποψήφιο.
Και;;;; Ξέρεις την διαφορά γενόσημων και μη;
Και ήταν φυσική εξέλιξη να έρθουν στη ΝΔ όταν έσφιξαν οι κωλοι και έπρεπε να σωθεί η χώρα.
Α ήρθε και έφυγε,είπα και γωΌχι. Έχει αποχωρήσει.
ΑΡΧΙΔΙΑ ξέρεις,αν ήξερες δεν θα μου έλεγες πως και η Σουηδία,Νορβηγία και Γερμανία τα χρησιμοποιούν σε μεγαλύτερο ποσοστό.εσύ τι λές ??? λες να μην ξέρω ??/
Θα τον ανακάλυψες κάπως αργά βέβαια, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.
Τα κοροϊδα που στηρίζανε από το 04 να'ναι καλά. Πάντα άλλοι θα βγάζουν το φίδι από την τρύπα.
ΑΡΧΙΔΙΑ ξέρεις,αν ήξερες δεν θα μου έλεγες πως και η Σουηδία,Νορβηγία και Γερμανία τα χρησιμοποιούν σε μεγαλύτερο ποσοστό.