Νέα

Υπουργός ο ΑΔΩΝΙΣ - Impossible is Nothing Nr001

• Μέλος που άνοιξε το νήμα whowho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Είσαι υπέρ των γεννόσημων μαλάκα μου;

αρχιδάκο έχω γράψει κατεβατά με τις θέσεις μου... δεν θα τις επαναλάβω γιατί γνωρίζω ότι οι κρετίνοι έτσι και αλλιώς δεν θα τις καταλάβουν...

από κεί και πέρα

Γενόσημα

Σουηδία  70%
Νορβηγία  69%
Γερμανία  58%
Ελλάδα    19%

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
αρχιδάκο έχω γράψει κατεβατά με τις θέσεις μου... δεν θα τις επαναλάβω γιατί γνωρίζω ότι οι κρετίνοι έτσι και αλλιώς δεν θα τις καταλάβουν...

από κεί και πέρα

Γενόσημα

Σουηδία   70%
Νορβηγία  69%
Γερμανία  58%
Ελλάδα    19%
Και;;;; Ξέρεις την διαφορά γενόσημων και μη;

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Είδες; Σε άλλους όμως ήταν δυνατό, αυτό λέμε...
Τώρα φάε από τα έτοιμα κ λέγε κ ένα ευχαριστώ λοιπόν.
Οι άλλοι που ψήφισαν Λαός δεν κατάλαβαν εγκαίρως πόσο βλάκας ήταν ο Καρατζαβλακας γι'αυτό τον ψήφισαν. Δυστυχώς το ελληνικό εκλογικό σύστημα δεν επιτρέπει ψήφο σε κόμμα και ψήφο σε υποψήφιο. Άρα ακόμα κι αν μου άρεσε ο Γεωργιάδης δε μπορούσα να τον ψηφίσω στο Λαός. Με το ισχύον σύστημα πρώτα ψηφίζεις κόμμα και μετά υποψήφιο. Πάντως οι μόνοι 3 που είχα σε υπόληψη από το Λαός (Αδωνις, Βορίδης, Πλευρης) κατέληξαν στη ΝΔ. Ήταν η λογική εξέλιξη να καταλήξουν στο φυσικό τους χώρο, της αστικής δεξιάς. Για Ροντουληδες, Αϊβαλιώτηδες και Βελοπουλους δεν ενδιαφερθηκα ποτέ.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Πάντως οι μόνοι 3 που είχα σε υπόληψη από το Λαός (Αδωνις, Βορίδης, Πλευρης) κατέληξαν στη ΝΔ. Ήταν η λογική εξέλιξη να καταλήξουν στο φυσικό τους χώρο, της αστικής δεξιάς. Για Ροντουληδες, Αϊβαλιώτηδες και Βελοπουλους δεν ενδιαφερθηκα ποτέ.

κοιτα συμπτωση  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Οι άλλοι που ψήφισαν Λαός δεν κατάλαβαν εγκαίρως πόσο βλάκας ήταν ο Καρατζαβλακας γι'αυτό τον ψήφισαν. Δυστυχώς το ελληνικό εκλογικό σύστημα δεν επιτρέπει ψήφο σε κόμμα και ψήφο σε υποψήφιο. Άρα ακόμα κι αν μου άρεσε ο Γεωργιάδης δε μπορούσα να τον ψηφίσω στο Λαός. Με το ισχύον σύστημα πρώτα ψηφίζεις κόμμα και μετά υποψήφιο. Πάντως οι μόνοι 3 που είχα σε υπόληψη από το Λαός (Αδωνις, Βορίδης, Πλευρης) κατέληξαν στη ΝΔ. Ήταν η λογική εξέλιξη να καταλήξουν στο φυσικό τους χώρο, της αστικής δεξιάς. Για Ροντουληδες, Αϊβαλιώτηδες και [size=15pt]Βελοπουλους[/size] δεν ενδιαφερθηκα ποτέ.
Ο Βελόπουλος δεν είναι στην ΝΔ; Πώς και δεν ήρθε στα κεντρικά;

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Δεν είναι σύμπτωση τρολλυ64. Έκανε μπαμ από χιλιόμετρα ότι οι συγκεκριμένοι 3 ήταν μια κλάση πάνω από όλους τους άλλους Ανατολακηδες. Και ήταν φυσική εξέλιξη να έρθουν στη ΝΔ όταν έσφιξαν οι κωλοι και έπρεπε να σωθεί η χώρα.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Δυστυχώς το ελληνικό εκλογικό σύστημα δεν επιτρέπει ψήφο σε κόμμα και ψήφο σε υποψήφιο. Άρα ακόμα κι αν μου άρεσε ο Γεωργιάδης δε μπορούσα να τον ψηφίσω στο Λαός. Με το ισχύον σύστημα πρώτα ψηφίζεις κόμμα και μετά υποψήφιο.

Οι εκλογές πάντως λέγονται βουλευτικές, όχι κομματικές.
Γιατί υποτίθεται ότι ψηφίζεις αντιπρόσωπο.
Όσο για το σύστημα ιδού η ρόδος αλλάξτε το αν δεν σας κάνει.
Αντίθετα το κάνατε ακόμη περισσότερο μη αντιπροσωπευτικό με την Λίστα.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Και ήταν φυσική εξέλιξη να έρθουν στη ΝΔ όταν έσφιξαν οι κωλοι και έπρεπε να σωθεί η χώρα.

Αλλοίμονο μέχρι και το Πασοκ ήρθε στην ΝΔ για να σωθεί η χώρα.
Οι αστοί δήθεν ακροδεξιοί δεν θα πήγαιναν στο κάλεσμα;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
ΑΡΧΙΔΙΑ ξέρεις,αν ήξερες δεν θα μου έλεγες πως και η Σουηδία,Νορβηγία και Γερμανία τα χρησιμοποιούν σε μεγαλύτερο ποσοστό. :idiot: :uglystupid:

Εσυ αφου θα ψηφισεις Συριζα γιατι την λες στα παιδια εδω  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom