----------------------------..........ω..........
σωστοοςςςςςςςς;
ΤΣΟΛΙ Μ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ....
----------------------------..........ω..........
σωστοοςςςςςςςς;
Μάγκας ο Μπουμπούκος...
το έκανε επιτέλους αυτό που έπρεπε να γίνει χρόνια τώρα...
ο ΕΟΠΥΥ θα αποζημιώνει το 75% της αξίας του φτηνότερου γενοσήμου και όχι το 75% της αξίαςτου φαρμακου που επέλεξε ο ασθενής
πχ
Πρωτότυπο 100 ευρω
Γενόσημο 1 80 ευρώ
Γενόσημο 2 40 ευρώ
Μέχρι σήμερα ο ασθενής επέλεγε το πρωτότυπο ο ΕΟΠΥΥ πλήρωνε 75 ο ασθενής 25...
Τώρα πλέον ο ασθενής επιλέγει το πρωτότυπο ο ΕΠΟΠΥΥ πληρώνει 30 (75% του φτηνότερου γενοσήμου) και ο ασθενής 70...
ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ...
ναι αλλά μέχρι τώρα οι τιμές δεν ήταν έτσι...
αλλά πρωτότυπο 100
γενόσημο 1 80
γενοσημο 2 80
γενοσημο ν 80
θέλω να δω αν θα αλλάξει η τιμολόγηση...
και πάλι κέρδος έχει ο ΕΟΠΥΥ ... πληρώνει 60 αντί 75
και πάλι κέρδος έχει ο ΕΟΠΥΥ ... πληρώνει 60 αντί 75
άσε που αυτό ισχύει και τώρα... άρα δεν έχει κάνει κάτι ακόμα...
επανειλημενα εχω ξεκαθαρισει οτι οπαδος μπουμπουκου δεν ειμαι ......
αυτο για τους θερμοκεφαλους οι οποιοι κατα παγια τακτικη θα αρχισουν βλακιζουν και θα χασουμε και παλι την ουσια !!!!!
στο θεμα μας "να ξυσω ..." λιγο την μνημη σας και να υπενθυμισω οτι η ιδεα περι ΓΕΝΟΣΗΜΟΥ ανηκει στο ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ του ΘΑΣΟΚ ΛΟΒΕΡΔΟ , τον οποιο και ειμαι σιγουρος οτι πολλοι ηδη εχετε αποφασισει να ψηφισετε, για να μην ξεχναμε και τις μαλακιες μας δηλαδη !!!!!!!
οπως και στην αντιπαραθεση του με τον γελοιο συνδικαλιστη , απο την φατσα και μονο καταλαβαινες την γελοιοτητα του ατομου , ο μπουμπουκος εντελως ειλικρινα εφαρμοζει μελετες και ιδεες ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ !!!!
τωρα αν θα υπαρξει τελικα θετικο αποτελεσμα απο την εφαρμογη ΙΔΩΜΕΝ !!!!
κατ αρχην πρεπει να ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ για να εχουμε ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ και οχι ΠΑΠΑΔΡΕΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ και ΦΟΥΜΑΡΑ !!!!!
Αλληθωρίζουμε λίγο προς ΝΔούλα ή μου φαίνεται;;;;;επανειλημενα εχω ξεκαθαρισει οτι οπαδος μπουμπουκου δεν ειμαι ......
αυτο για τους θερμοκεφαλους οι οποιοι κατα παγια τακτικη θα αρχισουν βλακιζουν και θα χασουμε και παλι την ουσια !!!!!
στο θεμα μας "να ξυσω ..." λιγο την μνημη σας και να υπενθυμισω οτι η ιδεα περι ΓΕΝΟΣΗΜΟΥ ανηκει στο ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ του ΘΑΣΟΚ ΛΟΒΕΡΔΟ , τον οποιο και ειμαι σιγουρος οτι πολλοι ηδη εχετε αποφασισει να ψηφισετε, για να μην ξεχναμε και τις μαλακιες μας δηλαδη !!!!!!!
οπως και στην αντιπαραθεση του με τον γελοιο συνδικαλιστη , απο την φατσα και μονο καταλαβαινες την γελοιοτητα του ατομου , ο μπουμπουκος εντελως ειλικρινα εφαρμοζει μελετες και ιδεες ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ !!!!
τωρα αν θα υπαρξει τελικα θετικο αποτελεσμα απο την εφαρμογη ΙΔΩΜΕΝ !!!!
κατ αρχην πρεπει να ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ για να εχουμε ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ και οχι ΠΑΠΑΔΡΕΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ και ΦΟΥΜΑΡΑ !!!!!
ο νουμερουλης εχει προβλημα με τα ματια σαν τον πιτσαδορο
http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/files/Image/16-02-11/oposoum.jpg[/img[/URL]]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]
Καλά εσύ μην παίρνεις πολύ αέρα.....αυτός αλληθωρίζει προς νδούλα και συ προς τον ηλίθιο τον ΓΑΠ και το πασοκ,τα δύο κόμματα που κατέστρεψαν την Ελλάδα :idiot: :uglystupid: