Νέα

Υπουργός ο ΑΔΩΝΙΣ - Impossible is Nothing Nr001

• Μέλος που άνοιξε το νήμα whowho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ρε σεις εβλεπα αδωνι χθες και σημερα.τσαμπουκα παει χυμα στην μουρη των απλυτων του τσυριζα και του παμε και τους γαμαει!!στα ισα τους βαζει στοιχημα οτι δεν απολυεται κανενας και αυτοι κανουν την...παπια... :2funny: :2funny: :2funny:
το περιμενατε οτι ο αδωνις θα γαμουσε και θα εδερνε ετσι? :2funny: :2funny:

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το περιμενα απο τοτε που της εφαγε απο τον κασιδιαρη δυναμωσε.. εσωτερικα!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μάγκας ο Μπουμπούκος...

το έκανε επιτέλους αυτό που έπρεπε να γίνει χρόνια τώρα...

ο ΕΟΠΥΥ θα αποζημιώνει το 75% της αξίας του φτηνότερου γενοσήμου και όχι το 75% της αξίαςτου φαρμακου που επέλεξε ο ασθενής

πχ

Πρωτότυπο    100 ευρω
Γενόσημο 1    80 ευρώ
Γενόσημο 2    40 ευρώ

Μέχρι σήμερα ο ασθενής επέλεγε το πρωτότυπο ο ΕΟΠΥΥ πλήρωνε 75 ο ασθενής 25...
Τώρα πλέον ο ασθενής επιλέγει το πρωτότυπο ο ΕΠΟΠΥΥ πληρώνει 30 (75% του φτηνότερου γενοσήμου) και ο ασθενής 70...

ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ...

Επισκέπτης
Ψοφο στον Αδωνη και την συφιλλοεγκεφαλικα νεκρη φαμιλια του...!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Μάγκας ο Μπουμπούκος...

το έκανε επιτέλους αυτό που έπρεπε να γίνει χρόνια τώρα...

ο ΕΟΠΥΥ θα αποζημιώνει το 75% της αξίας του φτηνότερου γενοσήμου και όχι το 75% της αξίαςτου φαρμακου που επέλεξε ο ασθενής

πχ

Πρωτότυπο    100 ευρω
Γενόσημο 1    80 ευρώ
Γενόσημο 2    40 ευρώ

Μέχρι σήμερα ο ασθενής επέλεγε το πρωτότυπο ο ΕΟΠΥΥ πλήρωνε 75 ο ασθενής 25...
Τώρα πλέον ο ασθενής επιλέγει το πρωτότυπο ο ΕΠΟΠΥΥ πληρώνει 30 (75% του φτηνότερου γενοσήμου) και ο ασθενής 70...

ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ...

ναι αλλά μέχρι τώρα οι τιμές δεν ήταν έτσι...

αλλά πρωτότυπο 100
γενόσημο 1 80
γενοσημο 2 80
γενοσημο ν 80

θέλω να δω αν θα αλλάξει η τιμολόγηση...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ναι αλλά μέχρι τώρα οι τιμές δεν ήταν έτσι...

αλλά πρωτότυπο 100
γενόσημο 1 80
γενοσημο 2 80
γενοσημο ν 80

θέλω να δω αν θα αλλάξει η τιμολόγηση...

και πάλι κέρδος έχει ο ΕΟΠΥΥ ... πληρώνει 60 αντί 75

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ν. Κακλαμάνης: Επιστημονικοί κίνδυνοι από τα πάμφθηνα γενόσημα
Τετάρτη 05 Δεκεμβρίου 2012 13:46 Τελευταία ανανέωση: Τετάρτη 05 Δεκεμβρίου 2012 13:53
Ν. Κακλαμάνης: Επιστημονικοί κίνδυνοι από τα πάμφθηνα γενόσημα

Τις επιφυλάξεις του εξέφρασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νικήτας Κακλαμάνης για την πολιτική της δραστικής ουσίας.
Κληθείς να σχολιάσει ρεπορτάζ του πρακτορείου Ρόιτερς για την «υγειονομική βόμβα» στην Ελλάδα σε τηλεοπτική εκπομπή, ο κ. Κακλαμάνης, ιατρός και ο ίδιος, αναφέρθηκε και στην επιβολή των φθηνών, ανώνυμων γενοσήμων.
Με αφορμή τα στοιχεία για τις ελλείψεις στα νοσοκομεία της χώρας, έκανε λόγο για δικαίωση του ιατρικού κόσμου που προειδοποιούσε ότι το «υποχρεωτικά φθηνότερο γενόσημο και μέσα στο νοσοκομεία δημιουργεί επιστημονικούς κινδύνους».
Μάλιστα, δεν αποκλείει να χρειαστεί αναθεώρηση της πολιτικής του «φθηνότερου γενόσημου» με βάση τις ανάγκες στον τομέα της υγείας και την κατάσταση που περιγράφεται από τα στοιχεία στα νοσοκομεία, καταλήγει ο κ. Κακλαμάνης.

Read more:
αντε βρες ακρη

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
και πάλι κέρδος έχει ο ΕΟΠΥΥ ... πληρώνει 60 αντί 75

ναι με λογιστική προσέγγιση έτσι είναι, αλλά για να είναι μάγκας ο μπουμπουκος θα πρέπει να εφαρμόσει την τιμολόγηση που λες...
εκεί έχει να πέσει γέλιο...
οι μεν ελληνικές που κάνουν γενόσημα απλά θα κλείσουν μέσα σε λίγο καιρό ή αντί για ουσία θα βάζουν αλεύρι...
οι ξένες από ασιατικές χώρες θα μπορούν να έχουν τέτοιες τιμές...

αφού λοιπόν θέλουμε λογιστική προσέγγιση στην υγεία, ας την έχουμε...

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.105
Πόντοι
7.195
άσε που αυτό ισχύει και τώρα... άρα δεν έχει κάνει κάτι ακόμα...

επανειλημενα εχω ξεκαθαρισει οτι οπαδος μπουμπουκου δεν ειμαι ......
αυτο για τους θερμοκεφαλους οι οποιοι κατα παγια τακτικη θα αρχισουν βλακιζουν και θα χασουμε και παλι την ουσια !!!!!

στο θεμα μας "να ξυσω ..." λιγο την μνημη σας και να υπενθυμισω οτι η ιδεα περι ΓΕΝΟΣΗΜΟΥ ανηκει στο ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ του ΘΑΣΟΚ ΛΟΒΕΡΔΟ , τον οποιο και ειμαι σιγουρος οτι πολλοι ηδη εχετε αποφασισει να ψηφισετε, για να μην ξεχναμε και τις μαλακιες μας δηλαδη !!!!!!!

οπως και στην αντιπαραθεση του με τον γελοιο συνδικαλιστη , απο την φατσα και μονο καταλαβαινες την γελοιοτητα του ατομου , ο μπουμπουκος εντελως ειλικρινα εφαρμοζει μελετες και ιδεες ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ !!!!

τωρα αν θα υπαρξει τελικα θετικο αποτελεσμα απο την εφαρμογη ΙΔΩΜΕΝ !!!!
κατ αρχην πρεπει να ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ για να εχουμε ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ και οχι ΠΑΠΑΔΡΕΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ και ΦΟΥΜΑΡΑ !!!!!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
αυτο για τους θερμοκεφαλους οι οποιοι κατα παγια τακτικη θα αρχισουν βλακιζουν και θα χασουμε και παλι την ουσια !!!!!

στο θεμα μας "να ξυσω ..." λιγο την μνημη σας και να υπενθυμισω οτι η ιδεα περι ΓΕΝΟΣΗΜΟΥ ανηκει στο ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ του ΘΑΣΟΚ ΛΟΒΕΡΔΟ , τον οποιο και ειμαι σιγουρος οτι πολλοι ηδη εχετε αποφασισει να ψηφισετε, για να μην ξεχναμε και τις μαλακιες μας δηλαδη !!!!!!!

οπως και στην αντιπαραθεση του με τον γελοιο συνδικαλιστη , απο την φατσα και μονο καταλαβαινες την γελοιοτητα του ατομου , ο μπουμπουκος εντελως ειλικρινα εφαρμοζει μελετες και ιδεες ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ !!!!

κατ αρχην πρεπει να ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ για να εχουμε ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ και οχι ΠΑΠΑΔΡΕΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ και ΦΟΥΜΑΡΑ !!!!!

κατα την νουμεροβιο λογικη ο ενας ειναι ο τζαμπα μαγκας αλλα ο δικος μας ο μπουμπουκος το καλο παδι και το αξιο παλληκαρι ειναι ο εντελως ειλικρινης που  θα εφαρμοσει τις μελετες του τζαμπα μαγκα

μαλιστα

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66

Αλληθωρίζουμε λίγο προς ΝΔούλα ή μου φαίνεται;;;;;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ο νουμερουλης εχει προβλημα με τα ματια σαν τον πιτσαδορο

http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/files/Image/16-02-11/oposoum.jpg[/img[/URL]]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
ο νουμερουλης εχει προβλημα με τα ματια σαν τον πιτσαδορο

http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/files/Image/16-02-11/oposoum.jpg[/img[/URL]]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]
Καλά εσύ μην παίρνεις πολύ αέρα.....αυτός αλληθωρίζει προς νδούλα και συ προς τον ηλίθιο τον ΓΑΠ και το πασοκ,τα δύο κόμματα που κατέστρεψαν την Ελλάδα :idiot: :uglystupid:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
γιαυτο περιμενουμε την χαχα να γελασει το χειλακι μας  :idiot: :uglystupid:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Αμ δεν θα γελάσει το χειλάκι σας έτσι και έρθει η Χ.Α. στα πράγματα,το ξέρεις πολύ καλά. :birdman:

Με την Χ.Α. θα πάψεις να είσαι αργόσχολο κομματόσκυλο και θα αναγκαστείς να δουλέψεις. :birdman:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
αυτο λεω με την νουνου θα τρωγαμε με χρυσα κουταλια  :idiot:  :uglystupid:

με την χαχα θα σκουπιζουμε τον ποπο μας με χρυσο  κ@λοχαρτο  :idiot:  :uglystupid:

απο την πολυ δουλεια  :idiot: :uglystupid:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66