Νέα

Υπουργός ο ΑΔΩΝΙΣ - Impossible is Nothing Nr001

• Μέλος που άνοιξε το νήμα whowho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
παπαρας ειναι,

και οι "τουριστες κρουαζιερας" ειναι παθητικο για μια χωρα
Αυτό τύπε θα μπορούσα να το κάνω υπογραφή αλλά έχε χάρη που ο Ιεραπόστολος έχει πει μεγαλύτερη μαλακία.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
προτου με ξαναπαραθεσεις, εσυ θα απαντησεις για τη μαλακια που ειπες για το ΤΧΣ, αλλιως μονο στο μπινελικι θα σε εχω...
Σε μενα θα απαντησεις γιατι ειναι παθητικο οι τουριστες κρουαζιερας?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Θα το εξηγησεις ή ειπες απλως κατι για να κανεις εντυπωση?
δεν εχω καμια αναγκη να σε εντυπωσιασω χασοδικη...

θα σου τω παω δια της μαιευτικης λοιπον μπας και καταλαβεις οτι αυτη η μαλακια με την κρουαζιερα ειναι μια φουσκα...

κατ αρχας, μπορεις να μου πεις με νουμερα τα εσοδα του κρατους απο τους τουριστες κρουαζιερας?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αυτό τύπε θα μπορούσα να το κάνω υπογραφή αλλά έχε χάρη που ο Ιεραπόστολος έχει πει μεγαλύτερη μαλακία.
Εχεις το λινκ αυτης της μαλακιας που εχεις βαλει στην υπογραφη?
Θελω να δω με τι αφορμη μπορει ενας ενηλικος ανθρωπος να πει τετοια μαλακια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

θα σου τω παω δια της μαιευτικης λοιπον μπας και καταλαβεις οτι αυτη η μαλακια με την κρουαζιερα ειναι μια φουσκα...

κατ αρχας, μπορεις να μου πεις με νουμερα τα εσοδα του κρατους απο τους τουριστες κρουαζιερας?
Καταλαβα. Ειπες κατι απλα για να κανεις εντυπωση.
Παμε παρακατω.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Η άρση του καμποτάζ από τον Άδωνι Γεωργιάδη μέσα σε 88 μέρες στο Υπουργείο Ναυτιλίας.

Το Καμποτάζ ήταν μια αμαρτία για τις θαλάσσιες μεταφορές, που την καθιέρωσε ο πρώην [size=30pt]Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Παυλίδης[/size] και βάσει αυτού ένα ξένο πλοίο δεν μπορεί να εκτελέσει μεταφορές από ένα λιμάνι σε ένα άλλο στην ίδια χώρα, αν δεν του έχει χορηγηθεί το προνόμιο του λεγόμενου Καμποτάζ.

Ο σημερινός Πρωθυπουργός έχει ήδη προβεί δημόσια στην διαπίστωση ότι « είχαμε χάσει χρόνια και έδαφος στην ραγδαία ανάπτυξη της διεθνούς κρουαζιέρας» και ότι έχουμε απαξιώσει τα στρατηγικά μας πλεονεκτήματα της «στρατηγικής μας θέσης στην Μεσόγειο με τα εκατοντάδες νησιά του αρχιπελάγους και την ναυτική μας παράδοση», ενώ όπως έχει τονίσει «με τον ιδιότυπο αυτό προστατευτισμό έχουμε στερήσει από την εθνική μας οικονομία το 80% των εσόδων που θα μπορούσε να έχει».

εχουμε γλαροσουπα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
προτου με ξαναπαραθεσεις, εσυ θα απαντησεις για τη μαλακια που ειπες για το ΤΧΣ, αλλιως μονο στο μπινελικι θα σε εχω...

τσακίσου να δεις την απάντηση παπαρα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Το Καμποτάζ ήταν μια αμαρτία για τις θαλάσσιες μεταφορές, που την καθιέρωσε ο πρώην [size=30pt]Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Παυλίδης[/size] και βάσει αυτού ένα ξένο πλοίο δεν μπορεί να εκτελέσει μεταφορές από ένα λιμάνι σε ένα άλλο στην ίδια χώρα, αν δεν του έχει χορηγηθεί το προνόμιο του λεγόμενου Καμποτάζ.

Ο σημερινός Πρωθυπουργός έχει ήδη προβεί δημόσια στην διαπίστωση ότι « είχαμε χάσει χρόνια και έδαφος στην ραγδαία ανάπτυξη της διεθνούς κρουαζιέρας» και ότι έχουμε απαξιώσει τα στρατηγικά μας πλεονεκτήματα της «στρατηγικής μας θέσης στην Μεσόγειο με τα εκατοντάδες νησιά του αρχιπελάγους και την ναυτική μας παράδοση», ενώ όπως έχει τονίσει «με τον ιδιότυπο αυτό προστατευτισμό έχουμε στερήσει από την εθνική μας οικονομία το 80% των εσόδων που θα μπορούσε να έχει».

εχουμε γλαροσουπα
Αρα ο Γεωργιαδης εκανε καλο ή κακο? :2funny: :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τσακίσου να δεις την απάντηση παπαρα...
δεν ξεμπερδευεις ετσι ευκολα με τις μαλακιες σου τρανυ...γαμιωντας θα σε πηγαινω....θα παρεις τη θεση του ΠΠου στο ξεβρακωμα...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Καταλαβα. Ειπες κατι απλα για να κανεις εντυπωση.
Παμε παρακατω.
λαθος,

εγω καταλαβα οτι αναμασας μια καραμελα περι ωφελους απο τους τουριστες κρουαζιερας χωρις καν να εχεις στη διαθεση σου τα στοιχεια που να το αποδεικνυουν....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

νούμερα δεν σου λέω αλλά σου λέω πηγές εσόδων

(1) λιμανιάτικα των πλοίων κρουαζιέρας που δένουν σε ελληνικά λιμάνια (μέτρα μήκους*μέρες)
(2) τέλη απο/επιβίβασης επιβατών
(3) προμήθειες καυσίμων/λιπαντικών/νερού/τροφιμων και άλλων υπηρεσιών (πχ αποκομιδή απορριμάτων, αποκομιδή λυμάτων κλπ)

επίσης

για αυτούς που θα κανουν επιβίβαση ή αποβίβαση σε ελληνικό λιμάνι (έναρξη/λήξη κρουαζιέρας)

(1) τέλη αεροδρομίων (για την άφιξη/αναχώρηση τους)
(2) διανυκτέρευση (τουλάχιστον μία)
(3) φαγητό/ποτά/μετακινήσεις κατά την παραμονή τους

επίσης

για όλους τους επιβάτες σε κάθε λιμάνι με ημερήσια παραμονή

(1) μεταφορές με λεωφορεία/ταξί
(2) επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χωρους/μουσεια
(3) γεύμα/ποτά
(4) διαφορα ψώνια

θα ήθελα να ξέρω στραβά σου πάνε ???

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
λαθος,

εγω καταλαβα οτι αναμασας μια καραμελα περι ωφελους απο τους τουριστες κρουαζιερας χωρις καν να εχεις στη διαθεση σου τα στοιχεια που να το αποδεικνυουν....
Δην ηξερα οτι πρεπει να αναζητησω στοιχεια απο το υπουργειο οικονομικων για το αυτονοητο, οτι οσοι περισσοτεροι ανθρωποι πατανε το ποδι τους στην Ελλαδα, τοσο πιο πολλα λεφτα αφηνουν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
νούμερα δεν σου λέω αλλά σου λέω πηγές εσόδων

(1) λιμανιάτικα των πλοίων κρουαζιέρας που δένουν σε ελληνικά λιμάνια (μέτρα μήκους*μέρες)
(2) τέλη απο/επιβίβασης επιβατών
(3) προμήθειες καυσίμων/λιπαντικών/νερού/τροφιμων και άλλων υπηρεσιών (πχ αποκομιδή απορριμάτων, αποκομιδή λυμάτων κλπ)

επίσης

για αυτούς που θα κανουν επιβίβαση ή αποβίβαση σε ελληνικό λιμάνι (έναρξη/λήξη κρουαζιέρας)

(1) τέλη αεροδρομίων (για την άφιξη/αναχώρηση τους)
(2) διανυκτέρευση (τουλάχιστον μία)
(3) φαγητό/ποτά/μετακινήσεις κατά την παραμονή τους

επίσης

για όλους τους επιβάτες σε κάθε λιμάνι με ημερήσια παραμονή

(1) μεταφορές με λεωφορεία/ταξί
(2) επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χωρους/μουσεια
(3) γεύμα/ποτά
(4) διαφορα ψώνια

θα ήθελα να ξέρω στραβά σου πάνε ???
Δεν ειναι ομως αφελές να εξηγουμε τα αυτονοητα?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

εχουμε γλαροσουπα

γιατί λες ρε τζώνυ παπαριές... το καμποτάζ προυπήρχε καμμιά σαρανταριά χρόνια του Παυλίδη

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Δην ηξερα οτι πρεπει να αναζητησω στοιχεια απο το υπουργειο οικονομικων για το αυτονοητο, οτι οσοι περισσοτεροι ανθρωποι πατανε το ποδι τους στην Ελλαδα, τοσο πιο πολλα λεφτα αφηνουν.
υπαρχει η γνωμη σου, η γνωμη μου και η αληθεια, διαλεξε για ποιο απο ολα θες να μιλησουμε

το οσοι περισσοτεροι τοσο πιο πολλα λεφτα ειναι μυθευμα! για να δεις αν σε συμφερει ή οχι κατι, πρεπει να συνυπολογισεις τα εσοδα αλλα και τα εξοδα απο τη συγκεκριμενη δραστηριοτητα, σωστα ή λαθος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom