Νέα

Υπουργός ο ΑΔΩΝΙΣ - Impossible is Nothing Nr001

• Μέλος που άνοιξε το νήμα whowho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Τουλαχιστον μου φτανει που συμφωνεις εσυ που εισαι λογικος απο οτι εχω δει...

σε ξενοδοχειο γιατι δουλευουν οι γονεις τους ξερεις τι ειναι 2 μισθοι στο σπιτι? κριση και μαλακιες

και απο 1500 να χουν πεσει στα 1200*2 = 2400 στο σπιτι + 400 απο καμια δουλεια της πουτσας ο γιος ή η κορη να το 2800 ευρω το μηνα ΚΡΙΣΗ Ε?  :jerking:
ε καλα εννοειται.Απλα τα πραγματα.Στην Ελλαδα ο θεσμος της οικογενειας ακομα υφισταται και βοηθαει γιο κορη κλπ

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.163
Πόντοι
7.195
γιατι δεν θα βρουν την ψηφο τους μετα και πιστευω γιατι θα γινει Καμπουλ ο δρομος μετα.Ξερω εγω λες να γιναμε τελειως μαλακες;
την σημειωση δεν την εγραψα για πλακα. παρατηρω τι συμβαινει πραγματικα συμμετεχω στις εκδηλωσεις διαμαρτυριας.
ξερεις τι διαπιστωσα ??????
οπως και με τους "αγανακτισμενους" στο Συνταγμα.
παντα υπαρχει καποιος η καποιοι "λαικοι διαβουλευομενοι " οι οποιοι την τελευταια στιγμη κλωτσανε την "καρδαρα με το γαλα".
και για να σοβαρευτουμε .
λυση θα υπαρξει μονο οταν ενωπιον της βουλης μαζευτει 1.500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ καθισμενοι στους δρομους χωρις να μιλουν.
τοτε η αστυνομια κανει πισω και μονο ο Στρατος μπορει να επεμβει.
τοτε θα υπαρξει και λογαριασμος με τους 300 αλητες της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
αυτο πρεπει να το καταλαβουμε οι ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ !!!!!!!

(φυσικα δεν αναφερομαι στον γελοιοδεστατο "ΛΕΠΤΟ" ΘΕΟΔΩΡΟ ).

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ε καλα εννοειται.Απλα τα πραγματα.Στην Ελλαδα ο θεσμος της οικογενειας ακομα υφισταται και βοηθαει γιο κορη κλπ

Μεγαλυτερο προβλημα καμια φορα να ξερεις οτι παιζει να εχουν αυτοι που δεν μιλανε καθολου.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
γιατι να γινει καμπουλ ο δρομος ρε φιλε; αν χριαστουν νεα μετρα δε πρεπει να τα ψιφησουν;
τυπε δωσε μου το ενα νεφρο σου και λιγο συκωτακι να βγαλω κανα φραγκο να γραφω στις ξυρισμενες αρχιδαρες μου τα νεα μετρα

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
την σημειωση δεν την εγραψα για πλακα. παρατηρω τι συμβαινει πραγματικα συμμετεχω στις εκδηλωσεις διαμαρτυριας.
ξερεις τι διαπιστωσα ??????
οπως και με τους "αγανακτισμενους" στο Συνταγμα.
παντα υπαρχει καποιος η καποιοι "λαικοι διαβουλευομενοι " οι οποιοι την τελευταια στιγμη κλωτσανε την "καρδαρα με το γαλα".
και για να σοβαρευτουμε .
λυση θα υπαρξει μονο οταν ενωπιον της βουλης μαζευτει 1.500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ καθισμενοι στους δρομους χωρις να μιλουν.
τοτε η αστυνομια κανει πισω και μονο ο Στρατος μπορει να επεμβει.
τοτε θα υπαρξει και λογαριασμος με τους 300 αλητες της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
αυτο πρεπει να το καταλαβουμε οι ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ !!!!!!!

(φυσικα δεν αναφερομαι στον γελοιοδεστατο "ΛΕΠΤΟ" ΘΕΟΔΩΡΟ ).
εχω λαβει μερος σε πολλες πορειες και συμφωνω σε οτι λες.Χαθηκε η πρωτη ευκαιρια ελπιζω να εχουμε δευτερη

asimakis1980

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
τυπε δωσε μου το ενα νεφρο σου και λιγο συκωτακι να βγαλω κανα φραγκο να γραφω στις ξυρισμενες αρχιδαρες μου τα νεα μετρα

αν χριαστουν νεα μετρα και αυτα δεν ψιφηστουν ομως εχεις ιδεα τι μας περιμενει;

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Α καλα εισαι.... η Ελλαδα ειναι η χωρα της παρανοιας εδω βλεπεις ολο το κοσμο να κλαιγεται για την κριση και ολοι εχουν φυγει διακοπες με τα σουπερ κινητα τους απο τα οποια μπαινουν στο φεησμπουκ βριζουν τις ελληνιδες (ολοι ειναι με γκομενες) οτι δεν εχουν δουλεια δεν εχω βρει ουτε ΕΝΑΝ να μου πει οτι δεν εχει δουλεια ετσω και με 200 ευρω το μηνα εναν καφε θα τον πιεις ενα σαντουιτς θα το φας χαχαχαχα ρε ολοι ψευτες ειναι και να ναι καλα και οι γονεις που δουλευουν και οι 2 και καποιοι μπορουν να μεινουν ανεργοι μεχρι και τα 35

κρίση για γέλια ρε τύπε. Έχω συναδέλφους που το παίζουν εξαθλιωμένοι από την δυσβάσταχτη οικονομική κατάσταση και ξοδεύουν κάθε μέρα 5,00 - 6,00 € σε τσιγάρα, σάντουϊτς και φρέντο-καπουτσίνο.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
κρίση για γέλια ρε τύπε. Έχω συναδέλφους που το παίζουν εξαθλιωμένοι από την δυσβάσταχτη οικονομική κατάσταση και ξοδεύουν κάθε μέρα 5,00 - 6,00 € σε τσιγάρα, σάντουϊτς και φρέντο-καπουτσίνο.
να το ξαναπουμε.Αυτη τι στιγμη πειναει το 20%του πλυθησμου.Ενα 20$ ακομα τα φερνει πολυ δυσκολα βολτα.Το υπολοιπο 60% ειναι καλα.Οταν ανατραπει αυτη η συνισταμενη -και ετσι οπως παμε-θα ανατραπει θα ερθει η λαιλαπα και η καθαρση και το ρησετ να τελειωνουμε

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Ρε κολλητέ, εσύ δεν έλεγες ότι γαμούσες κόρη επιχειρηματία από τα νότια προάστια και μάλιστα την πήγαινες σε μουράτα μαγαζιά με σκισμένα ρούχα;  :think:

Βρες ποστ που εχω πει εγω τετοιο πραγμα.

Ότι ζητήσατε, φίλτατε
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: ασε ρε λοπεζ.... εδω ειχα σκασει στο γκιουζελ που μετα εγινε room με εμφανιση γαμησετα και μας εβαλαν μεσα επειδη η φιλη μου ηξερε τον μαγαζατορα ξες πως ειχα παει στο γκιουζελ? με σκισμενη φορμα. Με αυτην που επαιζα μπαλα.. σαν τον λετσο ειχα παει και μου λες τωρα εσυ θα γινω ανθρωπος...

ε δεν φαινοτανε ρε... αλλα το παντελονι που φορουσα ηταν στυλ φορμας... ημουν σαν τον λετσο πως να στο πω αλλα παρολαυτα μπηκα επειδη ειχα γερο κονε... [size=20pt]ειχε βασικα αυτη που πηδαγα τοτε  :grin:

απο γλυφαδα ο πατερας της επιχειρηματιας
[/size].... καναμε και μπανια στην πισινα της... ωραια ειχα περασει  :smitten:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
να το ξαναπουμε.Αυτη τι στιγμη πειναει το 20%του πλυθησμου.Ενα 20$ ακομα τα φερνει πολυ δυσκολα βολτα.Το υπολοιπο 60% ειναι καλα.Οταν ανατραπει αυτη η συνισταμενη -και ετσι οπως παμε-θα ανατραπει θα ερθει η λαιλαπα και η καθαρση και το ρησετ να τελειωνουμε

Ψαγμενη αποψη. Και δεν κανω πλακα

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Ψαγμενη αποψη. Και δεν κανω πλακα
τυπε ετσι ακριβως ειναι.Μολις ανατραπει αυτο το ποσοστο θα ερθουν τα ωραια μετα που η Αργεντινη θα ωχρια.Δυστυχως για εκει μας πανε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε ετσι ακριβως ειναι.Μολις ανατραπει αυτο το ποσοστο θα ερθουν τα ωραια μετα που η Αργεντινη θα ωχρια.Δυστυχως για εκει μας πανε

Σε αυτο δε διαφωνω... οτι μπορει να μας πηγαινουν προς τα εκει ειδικα αμα ερθουν και αλλες μειωσεις

asimakis1980

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
τιποτα χειροτερο απο οτι θα ερθει τωρα αν παρθουν τα νεα μετρα που λενε

τι λες ρε φιλε; αν δε ψιφηστουν θα πεινασουμε
θα φτασε η ανεργια πανω απο 30% δεν θα εχουμε λευτα για πετρελεο δεν θα βρισκουμε φαρρμακα
πρωτη φορα το ακους; τηλεοραση δεν βλεπεις;

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Σε αυτο δε διαφωνω... οτι μπορει να μας πηγαινουν προς τα εκει ειδικα αμα ερθουν και αλλες μειωσεις
το κλιμα ηδη ετοιμαζεται για να κοψουν αντιδρασεις.Ξεκινησε ο Χατζηνικολαου,μετα το νιουζιτ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ελπιζω να μην γινουν αλλες μειωσεις παντως και στη τελικη στα παπαρια μου για αυτους που κλαιγονται ενω πανε διακοπες εχουν κινητουλι να μπαινουν φβ εχουν την γκομενιτσα για την μυκονο κτλπ κτλπ το θεμα ειναι αυτοι που εμειναν στο δρομο

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Ελπιζω να μην γινουν αλλες μειωσεις παντως και στη τελικη στα παπαρια μου για αυτους που κλαιγονται ενω πανε διακοπες εχουν κινητουλι να μπαινουν φβ εχουν την γκομενιτσα για την μυκονο κτλπ κτλπ το θεμα ειναι αυτοι που εμειναν στο δρομο
ολοι στην ελπιδα το εχουμε ριξει δυστυχως με τα μουνια που εχουμε μπλεξει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom