asimakis1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
θα ειχες παει για πορτοκαλια στην Μυτιληνη αμα πεινουσες πραγματικα
για τα πορτοκαλια που πεταξαν στον αδωνη στη μιτυληνη λες;
θα ειχες παει για πορτοκαλια στην Μυτιληνη αμα πεινουσες πραγματικα
boldemort πες αλευρι ο Τομσεν μας γυρευειΕ βεβαια βλακας ειμαι επειδη δεν λεω αυτα που θες να ακουσεις και δεν σου κανω παρεα στο κλαψουρισμα. Οπως κανουν τα τσιριζονια και παιρνουν ψηφους.
Εξηγησε μου που ειναι η κριση... να βγει να διαμαρτυρηθει κανας επιχειρηματιας που τα εχασε ολα να το δετχω αλλα οχι το πιτσιρικι που εχει μια δουλεια και 2 γονεις απο πισω να το στηριζουν.
Δεν κανω σε σενα επιθεση αλλα δεν μπορω το ψεμμα. Ασε να κλαφτει κανενας αλλος που δεν εχει τιποτα.Οχι εσυ που σου κατεβασαν το μισθο απο 900 στα 600 αλλα εχεις μαμα μπαμπα με 2 δουλειες να βοηθανε απο πισω... ελεος επιτελους σε αυτη τη χωρα. ΕΛΕΟΣ με την υποκρισια
boldemort πες αλευρι ο Τομσεν μας γυρευει
μα τετοια γελοιοτητα πια !!!!!
στον ΑΝΤΡΙΚΟ με εξωγαμο στη ΣΟΥΗΔΙΑ ο λαος εδωσε 45% και καταφερε να φερει την Ελλαδα σε κατασταση πτωχευσης.
ο Γαλλος Προεδρος ομοιως.
ο μπουμπουκος σε μαρανε , η μπροστα στα συσιτια που θα τρως και εσυ σε λιγο σε ενδιαφερει να εχεις ενα ανθρωπο που θα φερνει αποτελεσμα ?????
Η Μανωλίδου ήταν σε διάσταση όταν γνώρισε τον Άδωνι. Και ο πρώην σύζυγος της δεν της έδινε συναινετικό διαζύγιο με αποτέλεσμα να χρειάζεται να περιμένει 4 χρόνια για να δημιουργηθεί τεκμήριο ως λόγος διαζυγίου (όπως απαιτούσε τότε ο νομος) και 1-2 χρόνια να προσδιοριστεί το δικαστήριο. Σήμερα τα πράγματα έχουν απλοποιηθεί ακριβώς για τέτοιες περιπτώσεις. Το παιδί δε το αναγνώρισε αμέσως και παντρεύτηκαν θρησκευτικά μόλις κατέστη δυνατό.
Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα σε αυτό. Αλλά συνήθως αυτοί που κάνουν τέτοια υποκριτική κριτική είναι οπαδοί του Αντρέα που στα 70 έκανε πρόταση γάμου σε 35χρονη αεροσυνοδό με ηπατίτιδα B οντας παντρεμένος με 4 παιδιά στην ηλικία της γκόμενας, ή του Αλέξη που τραβολογιεται με μια αστεφανωτη και την έχει με 2 αβαπτιστα κουτσουβελα.
Όπως λέει και ο Γεωργίου: ο αθάνατος, ο μαλακας, ο Ελληνας.
δεν καταλαβαινω γιατι δεν αφηνεις τα παιδια να ΠΑΙΞΟΥΝ..........Οι μπολσεβίκοι έχουν ως ιδεολογία την ησσονα προσπάθεια. Την εξίσωση όλων προς τα κάτω. Γι' αυτό και συνήθως οι κομμουνιστές είναι οι πιο άχρηστοι. Αυτοί που δεν μπορούν να ζήσουν όπως οι άξιοι άνθρωποι και θέλουν να επιβάλλουν την "ισότητα" υπό την έννοια ότι το κράτος θα παίρνει από τους πιο άξιους και ικανούς και θα δίνει σε αυτούς για να ζουν όλοι στο ίδιο επίπεδο.
Μόλις οι μπολσεβίκοι λοιπόν δουν άξιο άνθρωπο, καλλιεργημένο, εργατικό, κλπ. σκυλιαζουν και προσπαθούν να τον απαξιωσουν. Ο μπουμπουκος, ο κωλοτουμπας, ο τσιριδας, ο άρρωστος, ο φασίστας και άλλες μαλακισμένες γελοιότητες που απλώς φανερώνουν τον κομπλεξισμο τους και την αμηχανία τους μπροστά σε έναν καλύτερο τους. Τόσο απλά.
επειδη στο συγκεκριμενο εχουμε τις ιδιες αποψεις θα ερθουν μπολντη θα ερθουν τα νεα μετρα.Να δουμε αν θα τα ψηφισουν ομως και αν θα τους αφησουμε να σουλατσερνουν μεταΩς εδω λεω εγω τωρα αμα ερθουν και αλλες μειωσεις γαμησετα το εχω ξαναπει.
Ε βεβαια βλακας ειμαι επειδη δεν λεω αυτα που θες να ακουσεις και δεν σου κανω παρεα στο κλαψουρισμα. Οπως κανουν τα τσιριζονια και παιρνουν ψηφους.
Εξηγησε μου που ειναι η κριση... να βγει να διαμαρτυρηθει κανας επιχειρηματιας που τα εχασε ολα να το δετχω αλλα οχι το πιτσιρικι που εχει μια δουλεια και 2 γονεις απο πισω να το στηριζουν εχει τη γκομενιτσα εχει το αμαξακι εχει το κινητακι και τις διακοπες στη Μυκονο.
αχ φιλοι αγαπημενοι.... ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ 300 ΑΛΗΤΕΣ ?????επειδη στο συγκεκριμενο εχουμε τις ιδιες αποψεις θα ερθουν μπολντη θα ερθουν τα νεα μετρα.Να δουμε αν θα τα ψηφισουν ομως και αν θα τους αφησουμε να σουλατσερνουν μετα
επειδη στο συγκεκριμενο εχουμε τις ιδιες αποψεις θα ερθουν μπολντη θα ερθουν τα νεα μετρα.Να δουμε αν θα τα ψηφισουν ομως και αν θα τους αφησουμε να σουλατσερνουν μετα
Βρες και εσύ μια πλούσια να πας Μύκονο. Είσαι και παιδαράς... piece of cake θα 'ναι για σένα.
γιατι δεν θα βρουν την ψηφο τους μετα και πιστευω γιατι θα γινει Καμπουλ ο δρομος μετα.Ξερω εγω λες να γιναμε τελειως μαλακες;αχ φιλοι αγαπημενοι.... ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ 300 ΑΛΗΤΕΣ ?????
αφου ο μισθος και τα οφελη τους σταθερα θα παραμεινουν.
εμεις θα τρεχουμε στα συσιτια να φαμε !!!!!
ναι συμφωνω.Εδω γνωστοι μου ανεργοι εχουν παει διακοπες με ξενοδοχειο παρακαλαω.Να σε ρωτησω κατι... συμφωνεις οτι οι δρομοι και το μολ και ολα αυτα ειναι γεματα? αρα ακομη εστω και λιγο χρημα για να κινηθει στην αγορα υπάρχει. Ειναι δυνατον να μιλαμε για κριση απο την στιγμη που κυκλοφορουμε με κινητο των 200 ευρω στην τσεπη ειμαστε καθε μερα στο Ιντερνετ και μαλακιζομαστε , τρεχουμε στις πουτανες , εχουμε γκομενα , εχουμε δουλειτσα εστω και με λιγα λεφτα κτλπ κτλπ?
οποτε τελειως πεθαμενος δεν εισαι βεβαια δεν εισαι οπως πρωτα και λογικα αφου εχεις κριση νταξει δεν αρεσουν στους περισσοτερους αυτα που γραφω τωρα επειδη ειχαν συνηθισει αλλιως αλλα τι να κανουμε τωρα? Εγω προσωπικα τον παω τον Αδωνη και συμφωνω μαζι του.
Ναι με εμενα θα ερθει η πλουσια. Ασε μας ρε bestman
τα λεφτα πανε στα λεφτα επειδη λενε παραμυθια μερικοι? αυτα ειναι φαντασιοπληξιες. Οταν εισαι ενας απλος καθημερινος τυπος τετοιες θα ειναι και οι παρεες σου τις πλουσιες που να τις βρεις? χαχαχα ελεος
ναι συμφωνω.Εδω γνωστοι μου ανεργοι εχουν παει διακοπες με ξενοδοχειο παρακαλαω.
Ρε κολλητέ, εσύ δεν έλεγες ότι γαμούσες κόρη επιχειρηματία από τα νότια προάστια και μάλιστα την πήγαινες σε μουράτα μαγαζιά με σκισμένα ρούχα;
γιατι δεν θα βρουν την ψηφο τους μετα και πιστευω γιατι θα γινει Καμπουλ ο δρομος μετα.Ξερω εγω λες να γιναμε τελειως μαλακες;