Νέα

Υπουργός ο ΑΔΩΝΙΣ - Impossible is Nothing Nr001

• Μέλος που άνοιξε το νήμα whowho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ρε θα μας τρελανεις τωρα;Αγορασες σπιτι θες να πεις με μαυρα χρηματα;
Αυτο που δεν θες να καταλαβεις ειναι οτι ο αδωνις πηρε ενα σπιτι υποτιθεται με 250 χιλιαδες ευρω ενω στην
πραγματικοτητα,πληρωσε τα διπλασια.Εσυ εχεις κανει το ιδιο;

τι σχέση έχουν τα μαύρα χρήματα στην υπόθεση ? με δάνειο το πήρε ο άνθρωπος ούτε με κλεμμένα ούτε με τίποτα... στο συμβόλαιο έγραψε την αντικειμενική αξία όπως ΟΛΟΙ οι έλληνες Διότι βλακωδώς το δημόσιο έβαλε την αντικειμενική ως φορολογητέα αλλά είπε ότι αν το πάρεις παραπάνω θα φορολογηθείς για παραπάνω και έτσι έχασε την ευκαιρία να έχει μια διάφανη αγορά ακινήτων και να ξέρει τις πραγματικές εμπορικές αξίες των ακινήτων ανα πάσα στιγμή... τα ρέστα τα έδωσε σε μετρητά..

και σύμφωνα με την πρακτική ΟΛΩΝ των δανειοληπτών ένα μέρος του δανείου το πήρε ως δάνει αγοράς και ένα μέρος ως δάνειο επισκευής... και πάλι δικαιολογημένος μπορεί να είναι διότι μπορεί να ισχυριστεί ότι το ακίνητο το πήρε στην αντικειμενική αξία και τα υπόλοιπα λεφτά είναι για μετατροπές που ζήτησε να γίνουν...

τι δεν καταλαβαίνεις από όλα αυτά... ??

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Γιατι γελας μαν;Δεν εχω παρει τιποτα σπιτια στο κολωνακι η στην γλυφαδα.
Στην νικαια και στον πειραια εχω παρει.Εδωσα οσα ελεγε η αντικειμενικη αξια και ευρω παραπανω.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Α δηλαδη δεν ειναι υποκρισια να ζητας να τιμωρηθει καποιος για κατι που εκανες κι εσυ, μονο και μονο επειδη ειναι πολιτικος. Σοβαρα?

Επειδή παρανομούν και οι άλλοι δηλαδή νομιμοποιούμαι να παρανομώ και εγώ. Και επειδή δεν πιάστηκαν οι άλλοι δεν δικαιούστε να τιμωρήσετε εμένα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τι σχέση έχουν τα μαύρα χρήματα στην υπόθεση ? με δάνειο το πήρε ο άνθρωπος ούτε με κλεμμένα ούτε με τίποτα... στο συμβόλαιο έγραψε την αντικειμενική αξία όπως ΟΛΟΙ οι έλληνες Διότι βλακωδώς το δημόσιο έβαλε την αντικειμενική ως φορολογητέα αλλά είπε ότι αν το πάρεις παραπάνω θα φορολογηθείς για παραπάνω και έτσι έχασε την ευκαιρία να έχει μια διάφανη αγορά ακινήτων και να ξέρει τις πραγματικές εμπορικές αξίες των ακινήτων ανα πάσα στιγμή... τα ρέστα τα έδωσε σε μετρητά..

και σύμφωνα με την πρακτική ΟΛΩΝ των δανειοληπτών ένα μέρος του δανείου το πήρε ως δάνει αγοράς και ένα μέρος ως δάνειο επισκευής... και πάλι δικαιολογημένος μπορεί να είναι διότι μπορεί να ισχυριστεί ότι το ακίνητο το πήρε στην αντικειμενική αξία και τα υπόλοιπα λεφτά είναι για μετατροπές που ζήτησε να γίνουν...

Αυτο μενει να αποδειχτει στο δικαστηριο,αν το αγορασε παραπανω,και δεν το δηλωσε,ειναι παρανομο ειτε σου αρεσει ειτε οχι.Και δεν το περιμενεις απο ατομα που υποτιθεται ειναι πολιτικοι που νοιαζονται για την χωρα και τους πολιτες.
Αν δεν μπορεις να καταλαβεις την διαφορα,το προβλημα ειναι δικο σου.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Επειδή παρανομούν και οι άλλοι δηλαδή νομιμοποιούμαι να παρανομώ και εγώ. Και επειδή δεν πιάστηκαν οι άλλοι δεν δικαιούστε να τιμωρήσετε εμένα.

είπαμε... έτσι όπως γινόταν η δουλειά στις περιπτώσεις αγορών με δάνειο δεν υπάρχει τίποτε το μεμπτό... διότι

(1) γινόταν δύο δανειακές συμβάσεις .. μια για την αντικειμενική αξία για την αγορά
(2) μια για την υπόλοιπη αξία για επισκευές..

το συμβόλαιο συντασσόταν στην αντικειμενική αξία και τα υπόλοιπα δινόταν για δήθεν επεκτάσεις, αλλαγές ειδών υγιεινής, πλακιδιων, πατωμάτων κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ...

και γραφόταν και στο συμβολαιο τα τιμήματα για την αλλαγή των ειδών αυτών..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Ρε θα μας τρελανεις τωρα;Αγορασες σπιτι θες να πεις με μαυρα χρηματα;
Αυτο που δεν θες να καταλαβεις ειναι οτι ο αδωνις πηρε ενα σπιτι υποτιθεται με 250 χιλιαδες ευρω ενω στην
πραγματικοτητα,πληρωσε τα διπλασια.Εσυ εχεις κανει το ιδιο;
Φυσικα εχω κανει το ιδιο. Τι σχεση εχει αυτο ομως με το αν τα λεφτα ειναι μαυρα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Επειδη παρανομω εγω, δεν δικαιουμαι να ζητω την τιμωρια κανενος.

Το επιασες τωρα?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τα υπολοιπα λεφτα τα δηλωσες πουθενα,για να φορολογηθεις;

τι ακριβώς να δηλώσει ?? αν είναι με δάνειο είναι από το δάνειο, αν είναι απο οικονομίες έχουν φορολογηθεί κανονικά σαν εισόδημα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τελικά παίζει να είμαι από τους λίγους έλληνες που έχω δηλώσει την αγορά του σπιτιού πάνω από την αντικειμενική αξία (όσο το πήρα)... το αγόρασα το 1988 για 13.600.000 με αντικειμενική 7.500.000 και το δήλωσα κανονικά... αλλά ήμουν αφορολόγητος λόγω του είχα ρόζ χαρτάκια...  ;)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
τελικά παίζει να είμαι από τους λίγους έλληνες που έχω δηλώσει την αγορά του σπιτιού πάνω από την αντικειμενική αξία (όσο το πήρα)... το αγόρασα το 1988 για 13.600.000 με αντικειμενική 7.500.000 και το δήλωσα κανονικά... αλλά ήμουν αφορολόγητος λόγω του είχα ρόζ χαρτάκια...  ;)

γιαλατζί μαγκας...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.249
Πόντοι
5.006
Α δηλαδη δεν ειναι υποκρισια να ζητας να τιμωρηθει καποιος για κατι που εκανες κι εσυ, μονο και μονο επειδη ειναι πολιτικος. Σοβαρα?
μη λες μαλακιες...δεν ειναι το ιδιο...
ο τυπος, εγω, εσυ κτλ δεν ειμαστε πολιτικοι...
εγω δεν ζητησα ποτε την ψηφο σου,δεν το επαιξα ποτε καλος και ηθικος....
οι πολιτικοι ομως που μας το παιζουν υπερμαχοι της ηθικης και της νομιμοτητας δεν θα κριθουν με τα ιδια κριτηρια με τους απλους πολιτες...
δεν ειναι το ιδιο ενας απλος πολιτης να κλεβει το κρατος, με ενα πολιτικο που κανει το ιδιο....
οπως δεν ειναι το ιδιο ενας πολιτης να κατεβαζει χριστοπαναγιες, σε σχεση με ενα παπα που κανει το ιδιο....
κτλ ....κτλ....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

μετα το 'αλλα' το απαντας μονος σου. δεν εκανες και καμια μαγκια, πολλοι ετσι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

αμα δεν εχει αγορασει ποτε σπιτι πως να καταλαβει. ετσι κανανε ολοι τοτε που η εμπορικη με την αντικειμενικη ειχε μεγαλη διαφορα.

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
μη λες μαλακιες...δεν ειναι το ιδιο...
ο τυπος, εγω, εσυ κτλ δεν ειμαστε πολιτικοι...
εγω δεν ζητησα ποτε την ψηφο σου,δεν το επαιξα ποτε καλος και ηθικος....
οι πολιτικοι ομως που μας το παιζουν υπερμαχοι της ηθικης και της νομιμοτητας δεν θα κριθουν με τα ιδια κριτηρια με τους απλους πολιτες...
δεν ειναι το ιδιο ενας απλος πολιτης να κλεβει το κρατος, με ενα πολιτικο που κανει το ιδιο....
οπως δεν ειναι το ιδιο ενας πολιτης να κατεβαζει χριστοπαναγιες, σε σχεση με ενα παπα που κανει το ιδιο....
κτλ ....κτλ....
Eδω ειναι το μεγα θεμα τυπε.Αν εγω ο πολιτης ,κανω μια δουλεια μη κοβοντας αποδειξη για να γλυτωσω την εφορια,προσπαθησω να βρω ενα μεσο στην πολεοδομια για να γλυτωσω καποια τετραγωνικα,προσπαθησω να λαδωσω τον εφοριακο για να γλυτωσω παλι την εφορια,δεν αποδιδω ΦΠΑ που δεν ειναι δικα μου λεφτα,προσπαθησω να βρω ενα μεσο για να βολεψω το παιδι μου στο δημοσιο,τοτε θα ψηφισω πολιτικο για να μου κανει την δουλεια,που θα διορισει εφοριακο που τα παιρνει,πολεοδομο που τα παιρνει κ.ο.κ.Δεν σου θυμιζει κατι απο Ελλαδα των προηγουμενων δεκαετιων?
Μεγα λαθος για μενα η τοποθετηση σου αυτη.Αν θες και απαιτεις πολιτικο να σε εκπροσωπει στην βουλη και στο κρατος και παντου,πρεπει να δωσεις το παραδειγμα πρωτος εσυ.Οταν πας στον βουλευτη για να εχεις ενα οποιοδηποτε αλσιβερισι,απο κει και μετα δημιουργειται ο φαυλος κυκλος.Οχι αυτοι τα φαγανε ,οχι εμεις τα φαγαμε.

rodrigodiaz

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Όλοι το ίδιο κάνουν, δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει τέτοιο θέμα. Στην τελική το κράτος φταίει... Αν και τελευταία δείχνει να συμμαζεύεται η κατάσταση που τα περισσότερα γίνονται ηλεκτρονικά οπότε μπορούν να ελέγχουν τα παντα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
απαιτεις πολιτικο να σε εκπροσωπει στην βουλη και στο κρατος και παντου,

μια χαρα εκπροσωπει ο πολιτικος. κατ'εικονα και καθ'ομοιωση του ψηφοφορου ειναι. σπλαχνο απο το σπλαχνο του. γαμω το πουτανοσπορο πλην κλαψομουνικο ελληνικο dna.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom