Νέα

Υπουργός ο ΑΔΩΝΙΣ - Impossible is Nothing Nr001

• Μέλος που άνοιξε το νήμα voltaire45
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 231K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα θέλατε τον Άδωνι πρωθυπουργό;

• 1. Ναι

Ψήφοι: 6 27,3%
  • 2. Οχι

Ψήφοι: 15 68,2%
  • 3. Ίσως

Ψήφοι: 1 4,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    22

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.676
Πόντοι
206
Νεκτάριος διοικητής ΙΚΑ επί Σημίτη. Γκεσούλης ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου φροντιστηρίου της Θεσσαλονίκης, υφυπουργός παιδείας επί Σημίτη. Πανταλάκης, τελευταίος διοικητής Αγροτικής Τράπεζας, πριν αναλάβει ήταν στην Πειραιώς. Θες κι άλλα;
Η κυβέρνηση του Σημίτη ήταν πριν γίνουν τα μνημόνια. Εγώ σχολίασα ότι με τα μνημόνια κάποια πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο, και όταν όλα τα κόμματα ήταν κατά των μνημονίων, για να μην ξεβολέψουν τις προνομιούχες τάξεις, αυτός, ο Άδωνις ήταν ίσως ο μόνος που υποστήριζε τα μνημόνια, κάτι που μου είχε προξενήσει ιδιαίτερη εντύπωση τότε όταν όλοι τα θεωρούσαν όνειδος και θα τα καταργούσαν με ένα άρθρο

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.001
Πόντοι
86
Είναι τόσο κότα που το έχει παραδεχτεί και ο ίδιος, όταν έγινε η φάση με τον Γρηγορόπουλο, ήθελε να βγει στα κανάλια να υπερασπιστεί τον κορκωνεα αλλά δεν τον άφησε ο Καρατζαφέρης..

Τώρα με το ζαβο, αλωνιζει..

ΜΠΟΥΓΕΛΟ

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2024
Like
481
Πόντοι
21
Η κυβέρνηση του Σημίτη ήταν πριν γίνουν τα μνημόνια. Εγώ σχολίασα ότι με τα μνημόνια κάποια πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο, και όταν όλα τα κόμματα ήταν κατά των μνημονίων, για να μην ξεβολέψουν τις προνομιούχες τάξεις, αυτός, ο Άδωνις ήταν ίσως ο μόνος που υποστήριζε τα μνημόνια, κάτι που μου είχε προξενήσει ιδιαίτερη εντύπωση τότε όταν όλοι τα θεωρούσαν όνειδος και θα τα καταργούσαν με ένα άρθρο
Λες για τον κωλοτούμπα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom