alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.274
- Πόντοι
- 8.006
Αυτοι ειναι εκτος συναγωνισμου...Και όχι μόνο!!! Λείπουν και οι πελάτες των δικηγόρων
Αυτοι ειναι εκτος συναγωνισμου...Και όχι μόνο!!! Λείπουν και οι πελάτες των δικηγόρων
Δεν με ξέρεις εμένα ?
Τεσπά κατάλαβα πολλά για μερικούς εδω μέσα ,...!
Ο άλλος έχει παιδιά και γυναίκα στη Γερμανία, λόγω ανεργίας και παρ όλα αυτά εκεί ευχέλαια στη κυβέρνηση και στον Σπυριδων κι εσύ τον θαυμάζεις !
χρειάζεστε ιατρική βοήθεια , αλλά δεν θα την έχετε , μέχρι να είναι πολύ αργά ,......
Τυπε μιας και τα πραγματα ειναι ζορικα,μηπως μπορεις να βοηθησεις εσυ?Να ξεστραβωθω?Να παρω τα ψυχοφαρμακα που χρειαζονται?
Μπορεις να γυρισεις τον χρονο λιγο πισω?Που απ οτι βλεπω τα πραγματα ητανε εστω και λιγο καλυτερα?
Τοτε που δεν υπηρχε ουτε ενας γιατρος που να γκρινιαζε?Που ολοι τους ηταν ικανοποιημενοι.Γιατι αργα η γρηγορα θα παιρναν μερος και αυτοι στο μεγαλο παρτυ?Ενω τωρα τους πατησαν την ωρα και σκουζουν?Αλλα δεν σκουζουν για τον εαυτο τους.Για την καυμενη την γιαγια σου και την καυμενη την γιαγια μου κλαινε.
Οσο για το τι καταλαβες για μερικους εδω μεσα δεν μπορω να πω κατι.Αβυσσος ο εγκεφαλος του ανθρωπου.
Ασε μας ρε Λαδακη...Αλεξ, μπουμπου κου-κου , ρε !
Κρυφοκομούνι ! Πρασινο-φρουρέ !
Εχεις κανει την μαλακια να βγεις με αρκετους απο εδω μεσα.εσύ πάλι που ξέρεις πόσα κιλά είμαι ??
και όσο το αν λειτουργούν καλά ή όχι γύρνα σκύψε και θα δείς...
κρυφοκομουνι ο αλεξ τυπε?Αλεξ, μπουμπου κου-κου , ρε !
Κρυφοκομούνι ! Πρασινο-φρουρέ !
Είστε εντελώς ανώριμα, ανιστόρητα και με πολύ κοντή (επιλεκτική) μνήμη, άτομα !
Μεταμοσχεύσεις εγκεφαλικών κυττάρων, ακόμα είναι σε πειραματικό στάδιο !
Εχω όμως κάποιες άκρες άν ενδιαφέρεστε τελος πάντων !
Εχεις κανει την μαλακια να βγεις με αρκετους απο εδω μεσα.
τυπε αυτη ειναι μεγαλη προσβολαΝΑι ρε ,....ξέρω τι λέω ,.....!
Το έχει έτοιμο το κονσερβοκούτι !
Ρε συ αλεξ ολο την μια μαλακια μετα την αλλη πετας.Οταν σου ελεγα για τα ψεματα του αντωνακη σου,μου ελεγεςΒεβαιως να τιμωρηθει, αν μου βρεις εναν ελληνα, συμπεριλαμβανομενου του εαυτου σου και των συγγενων σου, που να ανεγραψαν την πραγματικη αξια στο συμβολαιο του ακινητου που αγορασαν...
Ρε συ αλεξ ολο την μια μαλακια μετα την αλλη πετας.Οταν σου ελεγα για τα ψεματα του αντωνακη σου,μου ελεγες
πες μου εναν πολιτικο που δεν λεει ψεματα.Τωρα λες βρες εναν ελληνα που να γραφει την πραγματικη αξια στο συμβολαιο
του ακινητου.Αρα δικαιολογειται και ο αδωνις γιατι υπαρχουν και αλλοι που δεν εχουν δηλωσει την πραγματικη αξια που
αγορασαν τα ακινητα τους.
Σε σενα δεν πετυχε, αρα μούφα οι ακρες σου.Είστε εντελώς ανώριμα, ανιστόρητα και με πολύ κοντή (επιλεκτική) μνήμη, άτομα !
Α δηλαδη δεν ειναι υποκρισια να ζητας να τιμωρηθει καποιος για κατι που εκανες κι εσυ, μονο και μονο επειδη ειναι πολιτικος. Σοβαρα?Ρε συ αλεξ ολο την μια μαλακια μετα την αλλη πετας.Οταν σου ελεγα για τα ψεματα του αντωνακη σου,μου ελεγες
πες μου εναν πολιτικο που δεν λεει ψεματα.Τωρα λες βρες εναν ελληνα που να γραφει την πραγματικη αξια στο συμβολαιο
του ακινητου.Αρα δικαιολογειται και ο αδωνις γιατι υπαρχουν και αλλοι που δεν εχουν δηλωσει την πραγματικη αξια που
αγορασαν τα ακινητα τους.
Τυπε μην κοιτας στον καθρεφτη σου οταν γραφεις στο bou.Δεν ξερεις οτι στα δειχνει αναποδα?Είστε εντελώς ανώριμα, ανιστόρητα και με πολύ κοντή (επιλεκτική) μνήμη, άτομα !
Τι εννοεις;Σε οτι εχω παρει στο συμβολαιο εμπαινε παντα η τιμη που το αγοραζα.εσύ δικαιολογείσαι ???
Τι εννοεις;Σε οτι εχω παρει στο συμβολαιο εμπαινε παντα η τιμη που το αγοραζα.
Τιποτα παρακατω,τιποτα παραπανω.Μαλλον πιαστηκα κοροιδο ομως,επρεπε να κανω και εγω τετοιες
πουστιες,παιζει εσυ με τον αλεξ τωρα να με θεωρουσατε σωτηρα του εθνους.
Ρε θα μας τρελανεις τωρα;Αγορασες σπιτι θες να πεις με μαυρα χρηματα;Α δηλαδη δεν ειναι υποκρισια να ζητας να τιμωρηθει καποιος για κατι που εκανες κι εσυ, μονο και μονο επειδη ειναι πολιτικος. Σοβαρα?
Τι εννοεις;Σε οτι εχω παρει στο συμβολαιο εμπαινε παντα η τιμη που το αγοραζα.
Τιποτα παρακατω,τιποτα παραπανω.Μαλλον πιαστηκα κοροιδο ομως,επρεπε να κανω και εγω τετοιες
πουστιες,παιζει εσυ με τον αλεξ τωρα να με θεωρουσατε σωτηρα του εθνους.