tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
τι να αντικρουσω ρε γραφειο τυπου του μπουμπουκου;
αει λοιπόν σύρε και γαμίσου στέρφα γίδα...
τι να αντικρουσω ρε γραφειο τυπου του μπουμπουκου;
το ειδες το βιντεακι τη λεει,οτι εχουν σωας τας φρενας.ποιος το λεει αυτο,αυτος που ουτε τα τρελαδικα δεν τον δεχονται.για τον σαμαρα ακουσες πανιβλαξ τη λεει.οτι δε θα παει στη νδ και μετα πηγε.πως εγω αυτον τον ανθρωπο θα τον παρω στα σοβαρα και πως θα διοικησει ενα υπουργειο που ειναι το πιο σημαντικο μαζι με το οικονομικων και το εργασιας.ρε κανένα επιχείρημα για την αλλαγή στον χώρο της υγείας θα μας φέρεις ή μόνο παπαριές και συμψηφισμούς παλαιοΠΑΣΟΚΕ?
ρε ότι και να πεις πιο προσβλητικο από το να σε αποκαλουν πασοκο το 2014 δεν μπορει να ειναιμοκο εγκληματικη οργανωση
το ειδες το βιντεακι τη λεει,οτι εχουν σωας τας φρενας.ποιος το λεει αυτο,αυτος που ουτε τα τρελαδικα δεν τον δεχονται.για τον σαμαρα ακουσες πανιβλαξ τη λεει.οτι δε θα παει στη νδ και μετα πηγε.πως εγω αυτον τον ανθρωπο θα τον παρω στα σοβαρα και πως θα διοικησει ενα υπουργειο που ειναι το πιο σημαντικο μαζι με το οικονομικων και το εργασιας.
εγω βλεπω μη τυχον αρρωστησει καποιος φτωχος.....
μαλακα αν αυτα τα εκανε το πασοκ τωρα θα εκραζες η θα συμφωνουσες?
οταν ο γιωργακης μας εφερα το δντ και την τροικα συμφωνουσες η διαφωνουσες?
εμεινα αφωνος σοβαρο επιχειρημα
δε βρισκω αλλο χαρακτηρισμο μαν.εχεις να προτινεις καποιον αλλο χαρακτηρισμο?Λες τον Τραμου πουστομπάσταρδο φασίστα ;
Φημολογείται ότι ο Τραμου είναι γνωστός τσατσός ( υπηρέτης )
στα μπουρδέλα ,δεξιός και αχώνευτος ...
για τον ανδρεα ρε βλακα που εδωσε ψωμι στο φτωχο λες.
καλος μαλακουλης εισαι και εσυ.για τον ανδρεα ρε βλακα που εδωσε ψωμι στο φτωχο λες.οσο για ποιος εφερε ποιο πολυ χρεος δες στα του κομματος σου.ο χοντρος ο καραμαλης 2004-2009 τα 5 αυτα χρονια διπλασιασε το χρεος....και ελεγε οτι η κριση δε θα μας αγγιξει.
πασοκεκαι συ την
Τωωωωωωωωωωωωωρα?δικηγορε ψηφισες;