Νέα

Υπουργός ο ΑΔΩΝΙΣ - Impossible is Nothing Nr001

• Μέλος που άνοιξε το νήμα whowho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ποιος εχει δικιο ρε τενεκε....ο αδωνης?

ναι ρε μαλάκα... ο Αδωνης... και αυτό γιατί το σύστημα υγείας στην Ελλάδα είναι δομημένο να παρέχει υπηρεσίες στους ασφαλισμένους πολίτες (και τα μέλη των οικογενειών τους και όχι σε αυτούς οι οποίοι είναι ανασφάλιστοι...

και ασφαλισμένος είναι αυτός που πληρώνει ασφάλιστρα και όχι αυτός που για οποιονδήποτε λόγο δεν πληρώνει... και μόνο ο ασφαλισμένος δικαιούται περίθαλψης... πάει και τελείωσε... δίκαιο ή άδικο αυτό ήταν είναι και θα είναι (τουλάχιστον για μερικά ακόμη χρόνια) το σύστημα...

όπως το αυτοκίνητο σου είναι ασφαλισμένο ΜΟΝΟ όταν πληρώνεις το ασφάλιστρο έτσι και ο οπλίτης πολίτης έχει κάλυψη υγείας μόνο όταν πληρώνει τις εισφορές του στον ασφαλιστικό του φορέα....

συγνώμη έκανα λάθος στην πληκτρολόγηση... το πρόλαβε ο τζώνυς και ελλείψει άλλων επιχειρημάτων το χρησιμοποιεί...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
όπως το αυτοκίνητο σου είναι ασφαλισμένο ΜΟΝΟ όταν πληρώνεις το ασφάλιστρο έτσι και ο οπλίτης έχει κάλυψη υγείας μόνο όταν πληρώνει τις εισφορές του στον ασφαλιστικό του φορέα....

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
ναι ρε μαλάκα... ο Αδωνης... και αυτό γιατί το σύστημα υγείας στην Ελλάδα είναι δομημένο να παρέχει υπηρεσίες στους ασφαλισμένους πολίτες (και τα μέλη των οικογενειών τους και όχι σε αυτούς οι οποίοι είναι ανασφάλιστοι...

και ασφαλισμένος είναι αυτός που πληρώνει ασφάλιστρα και όχι αυτός που για οποιονδήποτε λόγο δεν πληρώνει... και μόνο ο ασφαλισμένος δικαιούται περίθαλψης... πάει και τελείωσε... δίκαιο ή άδικο αυτό ήταν είναι και θα είναι (τουλάχιστον για μερικά ακόμη χρόνια) το σύστημα...

όπως το αυτοκίνητο σου είναι ασφαλισμένο ΜΟΝΟ όταν πληρώνεις το ασφάλιστρο έτσι και ο οπλίτης έχει κάλυψη υγείας μόνο όταν πληρώνει τις εισφορές του στον ασφαλιστικό του φορέα....
νουμερο μεγαλο εισαι και θα πρεπει να σε παρει ο σαμαρας στο γαμημενο κομμα του.ρε μαλακα ακομα και ασφαλισμενος να εισαι ,δημοσια υγεια δεν υπαρχει πια,δεν αφησε τπτ ορθιο ο μαλακας ο αδωνης.δεν υπαρχει περιθαλψη και για αυτους που ειναι ασφαλισμενοι και πληρωνανε ολα αυτα τα χρονια για να εχουν δωρεαν περιθαλψη.ολοι οι ασφαλισμενοι πληρωνουν για μια απλη εξεταση και για καθε συνταγογραφιση

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Ακόμα και το ίνδαλμα σου είπε στον ενικο ότι τα 25άρια, εισφορές κτλ. μπαίνουν στους έχοντες για να έχουν δικαίωμα περίθαλψης και οι μη προνμιούχοι συμπολίτες μας και εσύ μας λες ότι ο ανασφάλιστος πρέπει να πεθαίνει σαν το σκυλί. Μου φαίνεται παραγέρασες και άρχισες να ρετάρεις.

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
το πασοκ το εκραζες να φανταστω......τη ν.δ που κανει τα ιδια και χειροτερα δε λες τπτ παλιο φασιστα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
νουμερο μεγαλο εισαι και θα πρεπει να σε παρει ο σαμαρας στο γαμημενο κομμα του.ρε μαλακα ακομα και ασφαλισμενος να εισαι ,δημοσια υγεια δεν υπαρχει πια,δεν αφησε τπτ ορθιο ο μαλακας ο αδωνης.δεν υπαρχει περιθαλψη και για αυτους που ειναι ασφαλισμενοι και πληρωνανε ολα αυτα τα χρονια για να εχουν δωρεαν περιθαλψη.ολοι πληρωνουν

για πες για πες .. τι ακριβώς δεν άφησε όρθιο ???

που είπε και έκανε ότι

"μάγκες τέρμα η μανούρα εγώ πλερώνω το φτηνότερο σκεύασμα της ίδιας δραστικής ουσίας αμα γουστάρεις χλιδα τα ρέστα από την τσέπη σου"

ή

"μάγκες τέρμα οι αξονικές και οι μαγνητικές για ψύλλου πήδημα "

πες μου έναν ασφαλισμένο που να μην έχει πρόσβαση σε γιατρό οποιασδήποτε ειδικότητας (κακώς γιατί στους ειδικούς θα πρέπει να πηγαίνεις μόνο με παραπομπή από γενικό γιατρό)... ΕΝΑΝ θα μου βρείς  παπάρα ???????

και να μην ακούσω τις παπαριές ότι τα ραντεβού είναι κλειστά .... αμα θέλεις γιατρό βρίσκεις...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

που είπε και έκανε ότι

"μάγκες τέρμα η μανούρα εγώ πλερώνω το φτηνότερο σκεύασμα της ίδιας δραστικής ουσίας αμα γουστάρεις χλιδα τα ρέστα από την τσέπη σου"

ή

πες μου έναν ασφαλισμένο που να μην έχει πρόσβαση σε γιατρό οποιασδήποτε ειδικότητας (κακώς γιατί στους ειδικούς θα πρέπει να πηγαίνεις μόνο με παραπομπή από γενικό γιατρό)... ΕΝΑΝ θα μου βρείς  παπάρα ???????

και να μην ακούσω τις παπαριές ότι τα ραντεβού είναι κλειστά .... αμα θέλεις γιατρό βρίσκεις...

σε  εχει φαει η  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1

που είπε και έκανε ότι

ή

σε εφαγε η αγαμια.λεγε τωρα σε βαρεσε η αγαμια κατα κουτελα και πιο συγκεκριμενα στον εγκεφαλο???

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
σε εφαγε η αγαμια.λεγε τωρα σε βαρεσε η αγαμια κατα κουτελα και πιο συγκεκριμενα στον εγκεφαλο???

θα μας πείς κάτι εκτός από μαλακίες?????

κανένα επιχείρημα εκτός από βρισιές έχεις? γιατί και εγω ξέρω να βρίζω και μάλιστα αμα λάχει και χυδαιότερα από σένα...

επιχείρημα έχεις ρεεεεεεεεεεεεεεεεε ??????????????????????????

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

απλο και σιγουρο

%25CE%259A%25CE%25A1%25CE%2595%25CE%259C%25CE%2591%25CE%259B%25CE%2591.jpg

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
θα μας πείς κάτι εκτός από μαλακίες?????

κανένα επιχείρημα εκτός από βρισιές έχεις? γιατί και εγω ξέρω να βρίζω και μάλιστα αμα λάχει και χυδαιότερα από σένα...

αυτα που λες για τον συγκεκριμενο υπουργο ειναι μονο για βρισιμο.οταν εσυ συμφωνεις με αυτα που κανει ο αδωνης και γενικα η νδ,τη στιγμη που η νδ οταν ηταν αντιπολιτευση εκραζε το πασοκ....και τωρα κανει πολυ χειροτερα.να σου θυμισω τον αντωνακη με το ζαπειο 1,ζαπειο 2 τη ελεγε ο βλακας.σε τη να συνενεσω στο λαθος.το μνημονιο ειναι ενα λαθος ελεγε,τους το λεω και δε με ακουνε.αμ ο αδωνης οταν ηταν στο λαος να μη σου πω τη ελεγε για νδ και σαμαρα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αυτα που λες για τον συγκεκριμενο υπουργο ειναι μονο για βρισιμο.οταν εσυ συμφωνεις με αυτα που κανει ο αδωνης και γενικα η νδ,τη στιγμη που η νδ οταν ηταν αντιπολιτευση εκραζε το πασοκ....και τωρα κανει πολυ χειροτερα.να σου θυμισω τον αντωνακη με το ζαπειο 1,ζαπειο 2 τη ελεγε ο βλακας.σε τη να συνενεσω στο λαθος.το μνημονιο ειναι ενα λαθος ελεγε,τους το λεω και δε με ακουνε.αμ ο αδωνης οταν ηταν στο λαος να μη σου πω τη ελεγε για νδ και σαμαρα.

οπα οπα.. σβησε και άραξε...και ας μείνουμε στο θέμα του Αδωνη...

δεν συναινώ μα αυτά που κάνει η ΝΔ.. συναινώ όμως με αυτά που κάνει ο Αδωνις (ο οποίος βρίσκει μεγάλες αντιδράσεις μέσα στην ΝΔ)...

και για αυτα συζητάμε.. και αναμένω επιχειρήματα και όχι παπαρολογίες...

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
καμαρωστε τον τον μπουλακο σας φασιστοηδες νουμερα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
καμαρωστε τον τον μπουλακο σας φασιστοηδες νουμερα

ρε κανένα επιχείρημα για την αλλαγή στον χώρο της υγείας θα μας φέρεις ή μόνο παπαριές και συμψηφισμούς παλαιοΠΑΣΟΚΕ?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ρε κανένα επιχείρημα για την αλλαγή στον χώρο της υγείας θα μας φέρεις ή μόνο παπαριές και συμψηφισμούς παλαιοΠΑΣΟΚΕ?

ενω εσυ ρε ρομπα ξεκουμπωτη μας εχεις φλομωσει στα επιχειρηματα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
τι να αντικρουσω ρε γραφειο τυπου του μπουμπουκου;

Stories

Νέο!