Νέα

Υπουργός ο ΑΔΩΝΙΣ - Impossible is Nothing Nr001

• Μέλος που άνοιξε το νήμα whowho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Γιακουμάτος: «Τα 25ευρω είναι για τους τζαμπατζήδες»
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2014, 10:32

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμος Γιακουμάτος, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, με αφορμή τοεισιτήριο των 25 ευρώ στα νοσοκομεία.

«Διαφωνώ με τον τρόπο που παρουσιάστηκε το μέτρο των 25 ευρώ. Το μέτρο θα έπρεπε εξ’ αρχής να παρουσιαστεί διαφορετικά. Για να γλιτώσουμε από αυτούς πού κάνουν βόλτα στα νοσοκομεία, τους τζαμπατζίδες. Όποιος θέλει, περίεργος το βράδυ, μπαίνει μέσα», υποστήριξε ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας και συνέχισε:

«Τα ισοδύναμα υπάρχουν μπροστά μας και δεν τα βλέπουμε. Δεν δέχομαι την λογική των αριθμών για ένα πολύτιμο αγαθό όπως είναι η υγεία», πρόσθεσε.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
καλα κάνει λοιπόν ο άδωνης και θελει τον ΕΟΠΥΥ αποκλειστικά αγοραστή υπηρεσιών και όχι πάροχο υπηρεσιών  όπως επίσης και την ανάθεση των διοικητικών υπηρεσιών των νοσοκομείων σε ιδιωτες...

Αμπελοφιλοσοφιες παλι..........αμα το κράτος τιμωρούσε Λάμογια ιδιωτες κρατικοδιαιτους και δημόσιους λειτουργούς ....όλα θα ηταν καλυτερα.......δε φταίει ο διοικητής ενος νοσοκομείου πουεέπαιρνε Μίζες αλλά φταίει και ο ιδιώτης που ήθελε να πουλάει μια γάζα χρυσή.....και τώρα σου λένε όλα ιδιωτικά ...κάνε ασφάλιση ιδιωτική και πλήρωνε και το ΙΚΑ ......δωστα όλα σε ιδιώτες διότι οι πολιτικοί είναι άχρηστοι να κουμανταρουν μια χώρα με πληθυσμο όσο μια μεγαλούπολη των ΗΠΑ .........ένας δήμαρχος της NY είναι περισσότερος οργανωτικός και άξιος απο οτι ένας έλληνας πρωθυπουργος γιατί πολλά λαμογια έχουν μαζευτεί γύρω του ακόμη και οι ψηφοφόροι του.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
οι συνήθεις παπαριές του ημιμαθούς, κακόπιστου αλλά και κακιασμένου νεοέλληνα

Αμπελοφιλοσοφιες παλι..........αμα το κράτος τιμωρούσε Λάμογια ιδιωτες κρατικοδιαιτους και δημόσιους λειτουργούς ....όλα θα ηταν καλυτερα.......

οταν βέβαια τιμωρεί πάντα θα ακουστούν και γκρίνιες περί χαμηλής ποινης, περι πιάσανε το μικρό ψάρι κλπ κλπ κλπ..

δε φταίει ο διοικητής ενος νοσοκομείου πουεέπαιρνε Μίζες αλλά φταίει και ο ιδιώτης που ήθελε να πουλάει μια γάζα χρυσή.....

αποκλειστικά ο διοικητής φταίει.. κανένας αλλος.... και εγω μπορεί να θέλω να γαμίσω την γειτονοπούλα και της δίνω και λεφτά γιαυτο ... αν μου κάτσει αυτή είναι  πουτάνα..

και τώρα σου λένε όλα ιδιωτικά ...

ναι με σωστό έλεγχο ωστε να κοστίζουν λιγώτερο και να είναι καλύτερα

κάνε ασφάλιση ιδιωτική και πλήρωνε και το ΙΚΑ ......

ναι... και επιτέλους πρεπει να καταλαβεις ότι το ΙΚΑ σου πληρωνει πολύ παραπάνω από οτι δίνεις...

δωστα όλα σε ιδιώτες διότι οι πολιτικοί είναι άχρηστοι να κουμανταρουν μια χώρα με πληθυσμο όσο μια μεγαλούπολη των ΗΠΑ .........ένας δήμαρχος της NY είναι περισσότερος οργανωτικός και άξιος απο οτι ένας έλληνας πρωθυπουργος γιατί πολλά λαμογια έχουν μαζευτεί γύρω του ακόμη και οι ψηφοφόροι του.

το είδαμε και αυτό.. γιαυτό το Ντιτροιτ έχει επίσημα χρεωκοπήσει και η Νεα Υόρκη χρωστάει και της Μιχαλούς

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
οι συνήθεις παπαριές του ημιμαθούς, κακόπιστου αλλά και κακιασμένου νεοέλληνα

οταν βέβαια τιμωρεί πάντα θα ακουστούν και γκρίνιες περί χαμηλής ποινης, περι πιάσανε το μικρό ψάρι κλπ κλπ κλπ..

αποκλειστικά ο διοικητής φταίει.. κανένας αλλος.... και εγω μπορεί να θέλω να γαμίσω την γειτονοπούλα και της δίνω και λεφτά γιαυτο ... αν μου κάτσει αυτή είναι  πουτάνα..

ναι με σωστό έλεγχο ωστε να κοστίζουν λιγώτερο και να είναι καλύτερα

ναι... και επιτέλους πρεπει να καταλαβεις ότι το ΙΚΑ σου πληρωνει πολύ παραπάνω από οτι δίνεις...

το είδαμε και αυτό.. γιαυτό το Ντιτροιτ έχει επίσημα χρεωκοπήσει και η Νεα Υόρκη χρωστάει και της Μιχαλούς

Αφού οι ιδιωτικές ασφαλιστικές λαδωνουν υπουργούς και οι πρόεδροι των ασφαλιστικων τρώνε στην μ. Βρετανία με πρωθυπουργούς.....όλα θα τα φτιάξουν οι ιδιώτες......αφού πρωτα ο πρωθυπουργός θα τους στείλει πελάτες κοροϊδά.....αυτές είναι μπίζνες......και όσο για την NY δε χρωστάει 400 δις και βάλε......

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.469
Πόντοι
2.606
Και τι άλλο μπορούσε να κάνει κ. Κουρτινιάρη; 

Έξω, είχε τρομερό κρύο και δεν μπορούσε να βγεί... Μέσα, είχε την σύζυγο και δεν μπορούσε να καλέσει cg... Οι υπόλοιποι φίλοι του (όπως έγραψε κι ο ίδιος) είναι μεθύστακες και δεν μπορούσε να ανοίξει συζήτηση... Τελικά "την έβγαλε" στο Bou, ο δόλιος...
............... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΚΛΕΩ!

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αφού οι ιδιωτικές ασφαλιστικές λαδωνουν υπουργούς και οι πρόεδροι των ασφαλιστικων τρώνε στην μ. Βρετανία με πρωθυπουργούς.....όλα θα τα φτιάξουν οι ιδιώτες......αφού πρωτα ο πρωθυπουργός θα τους στείλει πελάτες κοροϊδά.....αυτές είναι μπίζνες......και όσο για την NY δε χρωστάει 400 δις και βάλε......

απορώ γιατί κάνετε ακόμα διάλογο με το τρολ.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Ζώο 25 χρόνια τώρα πληρώνω στο ΙΚΑ περί τα 11-15 χιλιάρικα το χρόνο.

Ζώο έχω και ιδιωτική ασφάλιση σε 2 εταιρείες και συνταξιοδοτικό ΖΩΟ με 4 χιλιάρικα το χρόνο.

Ζώο δεν έχω πάει ποτέ στο ΙΚΑ και δεν εχω ξοδεψει ούτε μισό σεντ για ιατρικές εξετάσεις και τους γιατρούς στα μπουρδέλα τους.

Ζώο επειδή εσύ είσαι λιγούρι και θες να ψοφάνε οι άλλοι για να ζεις εσύ θα πληρώσεις ΖΩΟ όσα πληρώνω κι εγώ γιατί δε μπορώ να κάνω διαφορετικά και θα ρουφήξεις όλο το αυγό σου. Και ζώο ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ δεχθώ να πληρώσω 25 ευρώ για το μπουρδέλο τους και το γράφω και τ αρχίδια μου ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ να μου παίρνουν 1 χιλιάρικο το μήνα για ασφάλιση που δεν χρειάζομαι και συνταξη που δεν θα πάρω ποτέ.

Το κατάλαβες τώρα ζώο;

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
αποκλειστικά ο διοικητής φταίει.. κανένας αλλος.... και εγω μπορεί να θέλω να γαμίσω την γειτονοπούλα και της δίνω και λεφτά γιαυτο ... αν μου κάτσει αυτή είναι  πουτάνα..
Λάθος, κι εσύ θα φταις κατά το γνωστό:"πουτάνα χωρίς ρουφιάνο δεν βγαίνει"!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Απορώ που αυτοί που φωνάζουν για το 25άρι δεν φωνάζουν και για την συμμετοχή στα φάρμακα.

Μάλλον θα την θεωρούν σωστή.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Ζώο έχω και ιδιωτική ασφάλιση σε 2 εταιρείες και συνταξιοδοτικό ΖΩΟ με 4 χιλιάρικα το χρόνο.

Ζώο δεν έχω πάει ποτέ στο ΙΚΑ και δεν εχω ξοδεψει ούτε μισό σεντ για ιατρικές εξετάσεις και τους γιατρούς στα μπουρδέλα τους.

Ζώο επειδή εσύ είσαι λιγούρι και θες να ψοφάνε οι άλλοι για να ζεις εσύ θα πληρώσεις ΖΩΟ όσα πληρώνω κι εγώ γιατί δε μπορώ να κάνω διαφορετικά και θα ρουφήξεις όλο το αυγό σου. Και ζώο ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ δεχθώ να πληρώσω 25 ευρώ για το μπουρδέλο τους και το γράφω και τ αρχίδια μου ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ να μου παίρνουν 1 χιλιάρικο το μήνα για ασφάλιση που δεν χρειάζομαι και συνταξη που δεν θα πάρω ποτέ.

Το κατάλαβες τώρα ζώο;

Μπα, τώρα χάθηκαν οι ευαισθησίες περί κοινωνικής αλληλλεγγύης;;;;

Πληρώνεις για να έχουν όλοι οι υπόλοιποι περίθαλψη και σύνταξη.

Αυτή δεν είναι η κοσμοθεωρία σου;

(μακάρι να ήξερες δηλαδή ποιά είναι..... )

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Απορώ που αυτοί που φωνάζουν για το 25άρι δεν φωνάζουν και για την συμμετοχή στα φάρμακα.

Το θέμα είναι απλό.

Ιδιωτική ασφάλιση και ιδιωτική συνταξιοδότηση σε όλους. Ανάλογα του τι πληρώνεις ανάλογη και η ανταποδοτικότητα.

Κλείσιμο ΕΟΠΥΥ και δημιουργία μόνο φορέα για ευπαθείς και ομάδες ανέργων. Αλλά χωρίς ΕΟΠΥΥ πώς θα τρώνε τα λαμόγια; Και πώς θα δικαιολογεί την ύπαρξή του ο αργόσχολος εκάστοτε Αδωνις;

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μπα, τώρα χάθηκαν οι ευαισθησίες περί κοινωνικής αλληλλεγγύης;;;;

Πληρώνεις για να έχουν όλοι οι υπόλοιποι περίθαλψη και σύνταξη.

Αυτή δεν είναι η κοσμοθεωρία σου;

(μακάρι να ήξερες δηλαδή ποιά είναι..... )

και γιατί να έχουν όλοι οι υπόλοιποι περίθαλψη και σύνταξη εάν είναι λαμόγια ή τεμπέληδες;

πλάκα μας κάνετε κύριε μνημονιάκια;

θα συντηρώ εγώ τελειωμένα ταμεία, και αργόσχολους συνδικαλιστές;

Την είχαν την ευκαιρία τους.

Τα κάναν όλα πουτάνα και σχόλασε το έργο. Εγώ μπορώ (όπως πράττω και τώρα) να δίνω βοήθεια στους Γιατρούς χωρίς σύνορα, σε διάφορα ιδιωτικής προέλευσης ιδρύματα στα οποία ξέρω ότι τα λεφτά πιάνουν τόπο και μάλιστα άριστο.

Εσείς να πάτε να παίξετε τον φιλάνθρωπο με τον Αδωνι και τον Βενιζέλο.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Εγώ θα έλεγα οι οικείοι να ζητάνε να τους πληρώνει το κράτος και το ταξί όταν πηγαίνουν επισκεπτήριο!

Πες θα μείνει 10 μέρες ο παππούς στο νοσοκομείο, δυο επισκέψεις να κάνουν οι δικοί του τη μέρα στο Γενικό Κρατικό από τα Σεπόλια, μιλάμε για 20 ευρώ (πήγαινε έλα) επί δύο επισκέψεις τη μέρα, επί δέκα μέρες, φτάσαμε τα 400 Ευρώ!

Αλλιώς να ζητάνε να τους πηγαινοφέρνει το ΕΚΑΒ. Αφού "Έχουν πληρώσει για την περίθελψη του παππού" οι άνθρωποι!
Ο οποίος παππούς βέβαια ενδέχεται να είναι ΟΓΑτζης και να μην έχει δώσει ποτέ μία! Ούτε σε φόρους, ούτε για το ταμείο του. ;)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.469
Πόντοι
2.606

Το κατάλαβες τώρα ζώο;
.......Και τοτε ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ...ΤΗΝ στιγμη που και ο τελευταιος πολιτης ,που με αιμα, πληρωνει ακομα τον ασφαλιστικο του φορεα θα σιχτιρισει και ουσιαστικα θα παρακαλαει να μην πληρωνει τζαμπα λεφτα,ΘΑ εχουν πετυχει αυτο που πραγματικα ΘΕΛΟΥΝ....ΝΑ πληρωνεις αν εχεις αλλιως να ψοφας...και ενημερωτικα...μολις ξεχαρβαλωσουν και το τελευταιο ιατρειο ,το τελευταιο νοσοκομειο ,ξεφτιλισουν και το τελευταιο κραταιο ταμειο που δινει συνταξη...τοτε τα ιδιωτικα συμβολαια ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ να εχουν τιμες 4χιλιαρικα τον χρονο και θα θες πολυ παραπανω μονο για ενα απλο νοσοκομειακο....

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Χθες ένας βλάκας δημοσιοκάφρος την T.V. είπε το απίστετο πως "Τώρα με το 25ευρω, οι άνθρωποι φοβούνται μήπως αρρωστήσουν!

Δηλαδή προ του 25ευρου τους φαινόταν ευχάριστη αυτή η προοπτική; Το 25ευρω είναι που τους αποτρέπει!
Μήπως είναι για καλό δηλαδή; :think:

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
.......Και τοτε ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ...ΤΗΝ στιγμη που και ο τελευταιος πολιτης ,που με αιμα, πληρωνει ακομα τον ασφαλιστικο του φορεα θα σιχτιρισει και ουσιαστικα θα παρακαλαει να μην πληρωνει τζαμπα λεφτα,ΘΑ εχουν πετυχει αυτο που πραγματικα ΘΕΛΟΥΝ....ΝΑ πληρωνεις αν εχεις αλλιως να ψοφας...και ενημερωτικα...μολις ξεχαρβαλωσουν και το τελευταιο ιατρειο ,το τελευταιο νοσοκομειο ,ξεφτιλισουν και το τελευταιο κραταιο ταμειο που δινει συνταξη...τοτε τα ιδιωτικα συμβολαια ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ να εχουν τιμες 4χιλιαρικα τον χρονο και θα θες πολυ παραπανω μονο για ενα απλο νοσοκομειακο....

Ούτως ή άλλως και τώρα απλώς ψοφάς εάν δεν έχεις χρήμα.

Πρακτικά δλδ καταλήξαμε σοβιετια. Θα τα φάνε όλα απο όλους και μετά θα ψοφάνε όλοι πλην των υμετέρων.

Παλαιά πίστευα ότι έπρεπε να υπάρχει δημόσια υγεία, δημόσια παιδεία και δημόσιο κοινωνικό μοντέλο. Το θέμα είναι πως κατέληξα ότι η ελληνική ράτσα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΛΟΓΩ DNA. ΑΛΛΟΙ γιατί έχουν την νοοτροπία του ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ, άλλοι γιατί έχουν τη νοοτροπία ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ, και άλλοι γιατι εκμεταλλευόμενοι τις 2 παραπάνω κατηγορίες ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΟΛΑ ΜΕ ΜΙΖΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΕΣ και πουστιές.

Κατά συνέπεια το μόνο μοντέλο που μπορεί ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΩΛΟΡΑΤΣΑ είναι το Αμερικανικό.
Εχεις; Ζεις;

Δεν έχεις; Ψοφάς.

Γιατί με το τρέχον ελληνικό ΕΧΕΙΣ ΔΕ ΕΧΕΙΣ σε Εχουν καταδικασμενο ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Το θέμα είναι απλό.

Ιδιωτική ασφάλιση και ιδιωτική συνταξιοδότηση σε όλους. Ανάλογα του τι πληρώνεις ανάλογη και η ανταποδοτικότητα.

Κλείσιμο ΕΟΠΥΥ και δημιουργία μόνο φορέα για ευπαθείς και ομάδες ανέργων. Αλλά χωρίς ΕΟΠΥΥ πώς θα τρώνε τα λαμόγια; Και πώς θα δικαιολογεί την ύπαρξή του ο αργόσχολος εκάστοτε Αδωνις;

Όμως δεν υπάρχει ιδιωτική ασφάλιση υγείας που δεν απαιτεί συμμετοχή του ασθενούς ή να καλύπτει 100% τα νοσήλεια ή να επιτρέπει απολύτως ελεύθερη επιλογή γιατρού ή να μην έχει ένα μάξιμουμ ετήσιο ποσό παροχών.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
και γιατί να έχουν όλοι οι υπόλοιποι περίθαλψη και σύνταξη εάν είναι λαμόγια ή τεμπέληδες;

πλάκα μας κάνετε κύριε μνημονιάκια;

θα συντηρώ εγώ τελειωμένα ταμεία, και αργόσχολους συνδικαλιστές;

Την είχαν την ευκαιρία τους.

Τα κάναν όλα πουτάνα και σχόλασε το έργο. Εγώ μπορώ (όπως πράττω και τώρα) να δίνω βοήθεια στους Γιατρούς χωρίς σύνορα, σε διάφορα ιδιωτικής προέλευσης ιδρύματα στα οποία ξέρω ότι τα λεφτά πιάνουν τόπο και μάλιστα άριστο.

Εσείς να πάτε να παίξετε τον φιλάνθρωπο με τον Αδωνι και τον Βενιζέλο.

Α καλά.

Νεοφιλελέ και εσύ.

ΔΝΤ και ξερό ψωμί λοιπόν.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Όμως δεν υπάρχει ιδιωτική ασφάλιση υγείας που δεν απαιτεί συμμετοχή του ασθενούς ή να καλύπτει 100% τα νοσήλεια ή να επιτρέπει απολύτως ελεύθερη επιλογή γιατρού ή να μην έχει ένα μάξιμουμ ετήσιο ποσό παροχών.

Υπάρχει. Στα παλαιά συμβόλαια.

Τώρα ναι όπως το λες δεν υπάρχει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom