Νέα

Υπουργός ο ΑΔΩΝΙΣ - Impossible is Nothing Nr001

• Μέλος που άνοιξε το νήμα whowho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Στην Αγγλία δεν έχουν επίσημα 27% ανεργία......στην Ελλάδα το 13% του πληθυσμού της χώρας είναι χωρίς εισόδημα.......και όσοι παίρνουν τον βασικό μισθό απο όσους δουλεύουν ουτε ενοίκιο να πληρώσουν να ζήσουν μόνοι τους δεν μπορούν......στην Αγγλία οι εργαζόμενοι συντηρούνται μόνοι τους και όχι απο χαρτζιλίκι των γονέων.........εσύ με 586 ευρώ μπορείς να νοικιαζεις και να ζεις στην πραγματικότητα της Ελλάδας μόνος σου; όταν δοκιμασίες έλα πες μας γιατί μας εχεις πήξει στις μαλακιες κάθε 8ωρο.
γιατί εσυ νομίζεις ότι στην Αγγλία με το βασικό ωρομισθιο των 6.78 λιρών (δηλαδή 270 λίρες την εβδομάδα ή 320 ευρώ) μπορεις να νοικιάσεις σπίτι ???

βαθιά νυχτωμενος είσαι..

135 λιριτσες την βδομάδα για ένα δωμάτιο στο East End (Αγιο Παντελεημονα)

εδώ με τα λεφτά αυτά νοικιαζεις γκαρσονιέρα..

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Το κρίσιμο ερώτημα ειναι: καλώς πρέπει να πληρώνουμε 25 ευρώ στο νοσοκομείο?
Γιατί?

Είναι σοσιαλιστική πολιτική αυτή. Πληρώνουμε εμείς που δουλεύουμε για να μπορούν να έχουν παροχές υγείας οι χρόνια ασθενείς (σεβαστό και κατανοητό), οι ανάπηροι (σεβαστό και κατανοητό), τα σώματα ασφαλείας (σεβαστό και κατανοητό) οι άποροι (σεβαστό και κατανοητό) καθώς και όσοι έχουν τα αντίστοιχα επιδόματα μούφικα. Η πλουτοκρατία πληρώνει φίλε μου, τι δεν κατάλαβες. Ο Άδωνις έγινε πιο Σύριζα από τον Σύριζα.

Υ.Γ. για να γίνω πιο σοβαρός προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να πληρώσω τα 25 €. Δεν έχω περάσει απέξω από νοσοκομείο στην ζωή μου και δεν έχω νοσηλευτεί ποτέ. Ούτε κανείς από τους δικούς μου και πιθανολογώ αρκετοί από εμάς. Μου την σπάει που θα πρέπει να δώσω λευτά για παροχή υγείας για την οποία όμως μου κρατάνε από τον μισθό αλλά ακόμα και αυτό είμαι πρόθυμος να το παραβλέψω αν είναι να έχουν παροχές υγείας άποροι κ.α. Όμως αυτό που πραγματικά μου την δίνει είναι να έχουν παροχή υγείας τα μουνιά που παίρνουν ψεύτικα επιδόματα κ.α. Ψόφος.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
τι να λεμε... :2on1:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Bixtis111

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Είναι σοσιαλιστική πολιτική αυτή. Πληρώνουμε εμείς που δουλεύουμε για να μπορούν να έχουν παροχές υγείας οι χρόνια ασθενείς (σεβαστό και κατανοητό), οι ανάπηροι (σεβαστό και κατανοητό), τα σώματα ασφαλείας (σεβαστό και κατανοητό) οι άποροι (σεβαστό και κατανοητό) καθώς και όσοι έχουν τα αντίστοιχα επιδόματα μούφικα. Η πλουτοκρατία πληρώνει φίλε μου, τι δεν κατάλαβες. Ο Άδωνις έγινε πιο Σύριζα από τον Σύριζα.

Υ.Γ. για να γίνω πιο σοβαρός προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να πληρώσω τα 25 €. Δεν έχω περάσει απέξω από νοσοκομείο στην ζωή μου και δεν έχω νοσηλευτεί ποτέ. Ούτε κανείς από τους δικούς μου και πιθανολογώ αρκετοί από εμάς. Μου την σπάει που θα πρέπει να δώσω λευτά για παροχή υγείας για την οποία όμως μου κρατάνε από τον μισθό αλλά ακόμα και αυτό είμαι πρόθυμος να το παραβλέψω αν είναι να έχουν παροχές υγείας άποροι κ.α. Όμως αυτό που πραγματικά μου την δίνει είναι να έχουν παροχή υγείας τα μουνιά που παίρνουν ψεύτικα επιδόματα κ.α. Ψόφος.
τα ειπες ολα...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
λέω ότι με τις τιμες της Αγγλιας αυτός που παίρνει τον εγγλεζικο βασικό μισθό περναει ΠΟΛΥ χειρότερα από έναν που παίρνει τον βασικό μισθό στην Ελλάδα και πληρώνει τιμές Ελλάδας..

δεν το ξέρω αυτό... στο σούπερ μάρκετ πάντως οι τιμές στην Αγγλία είναι πιο καλές από ότι εδώ και μιλάω για τα βασικά αγαθά...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Στην Αγγλία δεν έχουν επίσημα 27% ανεργία......στην Ελλάδα το 13% του πληθυσμού της χώρας είναι χωρίς εισόδημα.......και όσοι παίρνουν τον βασικό μισθό απο όσους δουλεύουν ουτε ενοίκιο να πληρώσουν να ζήσουν μόνοι τους δεν μπορούν......στην Αγγλία οι εργαζόμενοι συντηρούνται μόνοι τους και όχι απο χαρτζιλίκι των γονέων.........εσύ με 586 ευρώ μπορείς να νοικιαζεις και να ζεις στην πραγματικότητα της Ελλάδας μόνος σου; όταν δοκιμασίες έλα πες μας γιατί μας εχεις πήξει στις μαλακιες κάθε 8ωρο.

στην Αγγλία υπήρχε (δεν ξέρω αν έχει αλλάξει πλέον) μεγάλη χορήγηση ρευστού από τράπεζες και για αυτό τα Αγγλάκια μετά το πανεπιστήμιο είναι ήδη χρεωμένα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δεν το ξέρω αυτό... στο σούπερ μάρκετ πάντως οι τιμές στην Αγγλία είναι πιο καλές από ότι εδώ και μιλάω για τα βασικά αγαθά...

πιθανόν για αυτα που βγαινουν σε προσφορά μετα τις 7 το βράδυ και λήγουν την επομένη

κατά τα άλλα

χοιρινες πανσετες 6 ευρώ αγγλία 3.5 ευρώ βαρβακειο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
στην Αγγλία υπήρχε (δεν ξέρω αν έχει αλλάξει πλέον) μεγάλη χορήγηση ρευστού από τράπεζες και για αυτό τα Αγγλάκια μετά το πανεπιστήμιο είναι ήδη χρεωμένα...
ο αγγλος μπαμπας και μαμα δεν κάνουν το σκατο τους παξιμαδι για να σπουδάσει ο κανακάρης....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ο αγγλος μπαμπας και μαμα δεν κάνουν το σκατο τους παξιμαδι για να σπουδάσει ο κανακάρης....

ναι για αυτό πάει στην τράπεζα ο φοιτητής και οταν πάρει πτυχίο αρχίζει να αποπληρώνει...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ναι για αυτό πάει στην τράπεζα ο φοιτητής και οταν πάρει πτυχίο αρχίζει να αποπληρώνει...
ακριβως... .και όλοι οι φοιτητές κάπου κανουν αργοδούλεια και συπληρωνουν...

(εχω γιο στο Λονδίνο και ξέρω απο πρωτο χερι)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.469
Πόντοι
2.606

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τι κάνουν; αργοδούλεια;;;;

tesco νυχτα και ΣΚ

καταστήματα after hours ..

o δικος μου δουλεύει σε ένα καταστημα με συμπληρωματα διατροφής για αθλητές... 20 ώρες την βδομαδα (6-10 το βραδυ) και 20 ώρες ΣΚ.... επι 8 λίρες την ώρα

η γκόμενα του σε ένα κατάστημα καλλυντικων γα 20 ώρες την βδομαδα κάνει και video editing σε ένα στούντιο με το κομμάτι..

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
οκ
απλά με το αργοδούλεια παραξενεύτηκα...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.469
Πόντοι
2.606
ετσι τα λέγανε οι παλιοί...  ;)
Πες την ιστορια τοτε που δουλευες τα ομιχλωδη κρυα βραδια του λονδινου στην προβλητα και σε "χωνανε" που και που και μουτσο και βγηκε ενα σκυλοψαρο και σου φαγε τον π@υτσο....να ψαρωσουνε τα νεουδια του σαιτ!!!!

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
tesco νυχτα και ΣΚ

καταστήματα after hours ..

o δικος μου δουλεύει σε ένα καταστημα με συμπληρωματα διατροφής για αθλητές... 20 ώρες την βδομαδα (6-10 το βραδυ) και 20 ώρες ΣΚ.... επι 8 λίρες την ώρα

η γκόμενα του σε ένα κατάστημα καλλυντικων γα 20 ώρες την βδομαδα κάνει και video editing σε ένα στούντιο με το κομμάτι..

τόσα γκαφρά ο μπαμπάς και ο γιος τέτοια ξεφτίλα; πλασιέ μερικής απασχόλησης σε ντοπατζίδικο και η γκόμενά του στο λοντοχόντο;

μας απογοητεύεις φανταστικέ τεράστιε πατέρα.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Πες την ιστορια τοτε που δουλευες τα ομιχλωδη κρυα βραδια του λονδινου στην προβλητα και σε "χωνανε" που και που και μουτσο και βγηκε ενα σκυλοψαρο και σου φαγε τον π@υτσο....να ψαρωσουνε τα νεουδια του σαιτ!!!!

μιλάμε για τον απολυτο μυθομανή τζιτζιφιόγκο... Τις προαλλες λέει είχε πάει οικογενειακά στο Οσλο και ξημεροβραδιαζόταν γράφοντας ανοησίες στον ιστοτόπο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom