Γεροντας Πιθηκισιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ω τυπε, εδω μαζι του.Πάλι καλά, να λέτε.
Πρώτος μου ξάδερφος, πριν υποβληθεί σε τετραπλό μπάι πας, μου ζήτησε δύο cg και τρεις φιάλες Τάλισκερ.
ω τυπε, εδω μαζι του.Πάλι καλά, να λέτε.
Πρώτος μου ξάδερφος, πριν υποβληθεί σε τετραπλό μπάι πας, μου ζήτησε δύο cg και τρεις φιάλες Τάλισκερ.
ποσο τον δινουν τον ασσο στη μαυρη?
Φίλτρο ή άφιλτρα;
που ειναι το κρανος σου;Φίλτρο ή άφιλτρα;
ασσος ειναι το γραμμαριο ρε
Πάλι καλά, να λέτε.
Η Αγιότητά Σας ομως βλεπω γνωριζει απο Ταλισκερ.Μα τι με ρωτάτε κι εσείς...
Που να ξέρω εγώ από αυτά; Άγιος άνθρωπας...
επενδυτικη ευκαιρια για τον majestic.ποσο τον δινουν τον ασσο στη μαυρη?
που ειναι το κρανος σου;
Η Αγιότητά Σας ομως βλεπω γνωριζει απο Ταλισκερ.
ωω ναι
30 minutes £3.50
1 hour £7.00
1 to 2 hours £14.00
2 to 3 hours £21.00
3 to 4 hours £28.00
4 to 24 hours £38.00
Motorcycle per day £5.00
London Covent Garden
ωωω ναι στοιχίζει ΠΟΛΥ ακριβώτερα απο £4.70-£12.50
Ε τότε ας εφαρμοστεί το μέτρο του Άδωνι να δούμε αν είναι αποτυχημένο ή όχι.
(Εν τω μεταξύ 25€ δίνουν πολλοί στα νοσοκομεία γιατί δεν τους αρέσει το φαγητό και παραγγέλνουν πίτσες ντελίβερυ).
ρε χαμένε σε όλο το λονδίνο έχει τέτοια ΜΜΜ που το αυτοκίνητο ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟ.
τι δεν καταλαβαίνεις;
στις άλλες χώρες μισέλληνα έχουν και τεράστια δημόσια πάρκινγκ που δε χρεώνουν 13 ευρώ την ώρα και αλλο 1 ευρώ καθε ώρα.
έχουν ανταποκρίσεις στις στάσεις όχι κάθε μια ώρα. Εχουν παντού διασύνδεση ΜΜΜ και δε χρειάζεται να περπατάς χιλιόμετρα για να συνδεθείς με τον προορισμό σου και το εισιτήριο για να πας απο τον ένα σταθμό στον άλλο αποστασης ενός χιλιομέτρου δε στοιχίζει 1,4 ευρώ.
Α και στις άλλες χώρες τα διόδια είναι για οδικό δίκτυο που δεν πλημμυρίζει, δεν εχει λακούβες, δεν έχει χαλασμένα φανάρια και οι πινακίδες δεν κρύβονται απο τη βλάστηση ουτε ο κάθε δημαρχος φτιάχνει τις πινακίδες όπως θέλει βάσει των τοπικών του συμφερόντων.
Θες να συνεχίσω ρε μισέλληνα ναι, ή όχι;
είπα εγώ όχι;
αλλά τα λεφτά να πηγαίνουν στην υγεία όχι στο πρωτογενές πλεόνασμα.
Μας σπάσαν τ αρχίδια με την ΕΡΤ.
Την έκλεισαν και μαζί κόψαν και ορθά το ΕΡΤοχαράτσι.
Τώρα το ξανάφεραν πίσω στα 3 ευρώ εκ των οποίων τα 100-110 θα είναι το κόστος της νεριτ να προβάλλει αυτό το ερασιτεχνικό πρόγραμμα νυχθημερόν και τα λοιπά 90 θα πάνε λέει στο πρωτογενές πλεόνασμα.
Πάλι δλδ ο καλός μαλάκας έλληνας θα πληρώσει το σακσες στόρυ έτσι αγαπητέ;
τι δεν καταλαβαινω??
μαλλον εσυ δεν καταλαβαίνεις ή δεν μπορείς να καταλαβεις τι γραφεις
δηλαδή ποιός πρέπει να κάνει το σακσες ?? ο τούρκος??
ρε λακαμά μιλήσαμε για άλλες χώρες και μου έφερες παράδειγμα την Αγγλία με το αρτιότερο μετρό και την αρτιότερη δημόσια συγκοινωνία στην Ευρώπη.
μακάρι να είχαμε τα ΜΜΜ της Αγγλίας και ας μου τα χρέωναν 30 Ευρώ τα πάρκινγκ.
και σου ξαναγράφω ανθέλληνα.
εάν θέλω μισή ώρα περπάτημα και άλλη μισή ώρα να βρω να παρκάρω έξω από τους τερματικούς του μετρό και εάν το λεωφορείο έχει κάθε 3 τέταρτα ανταπόκριση τι ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ να τα κάνω τα 15 λεπτά μέχρι το Σύνταγμα απο εκεί που πήρα το Μετρό εάν συνολικά για να φτάσω στον προορισμό μου θέλω 1.5 ώρα (όσο και με το αυτοκίνητο) και 6 ευρώ κόστος εισιτηρίων πηγαινε έλα;
και σου ξαναγράφω παπαρα.... το ιδιωτικό πάρκιν στους τερματικούς του μετρό κοστίζει πολυ λιγώτερο από 30 λίρες.... αλλά εσυ το θες στο τζάμπα που δεν ισχύει πουθενά
ααα ναι και για να έχουμε ΜΜΜ σαν της Αγγλιας θα πρεπει να πληρώνουμε όσο στην Αγγλία γκε γκε.
κατώτατος μισθοςκαι σου ξαναγράφω παπαρα.... το ιδιωτικό πάρκιν στους τερματικούς του μετρό κοστίζει πολυ λιγώτερο από 30 λίρες.... αλλά εσυ το θες στο τζάμπα που δεν ισχύει πουθενά
ααα ναι και για να έχουμε ΜΜΜ σαν της Αγγλιας θα πρεπει να πληρώνουμε όσο στην Αγγλία γκε γκε.
κατώτατος μισθος
Το λες εκτός "χορού". Σου απάντησα πιο πριν με άτομο που έλεγε τα ίδια αλλά έπραξε αλλιώς.Λοιπόν επειδή προφανώς έχω παρεξηγηθεί, ασφαλώς και δεν εννοώ να μην αντιμετωπίζουμε καμία μορφή καρκίνου. Πολλοί
ΑΛΛΑ υπάρχουν και κάποιες μορφές στις οποίες και μόνο η διάγνωση ισοδυναμεί με "θανατική καταδίκη". Ας πούμε του πνεύμονος με οστικές μεταστάσεις, του παγκρέατος, του παχέως εντέρου με ηπατικές μεταστάσεις κλπ.
Λοιπόν εγώ προσωπικά αν μου διαγίγνωσκαν τέτοιας μορφής καρκίνο, ούτε καν που θα έμπαινα στο νοσοκομείο για χειρουργεία και χημειοθεραπείες για να κερδίσω λίγους μήνες ζωής με πόνους!
Είναι σαν να λες σε κάποιον που έχει καταδικαστεί σε θάνατο αν θα προτιμούσε να μείνει στη φυλακή 8 μήνες πριν εκτελεσθεί ή ελεύθερος 4 μήνες.
Εγώ λοιπόν θα προτιμούσα να μείνω ελεύθερος 4 μήνες. Θα πήγαινα ένα ταξίδι στην Βενετία και ένα στην Σαντορίνη, όσο ακόμα είχα καιρό και μετά θα έβλεπα πως θα "χειριζόμουν" το πρόβλημα, ανάλογα με το πόσο θα υπέφερα...