Νέα

Υπουργός ο ΑΔΩΝΙΣ - Impossible is Nothing Nr001

• Μέλος που άνοιξε το νήμα whowho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
σαφώς και είμαστε..

τρώμε διαφορετικά

έχουμε διαφορετικό κλίμα

διαφορετική ατμοσφαιρική ρύπανση

διαφορετικό βιολογικό ρολόι

διαφορετικά γονίδια

διαφορετικό DNA

τι δεν καταλαβαίνεις ρε;

τωρα καταλαβαίνω.... δεν ανήκουμε στο ανθρώπινο είδος..

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αααα ναι και όσο για το τραμ που κάνει θραύση σε άλλες χωρες..

στις αλλες χώρες παράλληλα με το τραμ έχουν και κάτι απαγορευσεις κυκλοφοριας ΙΧ,κάτι διοδια εισόδου στο κεντρο της πόλης , κάτι γαμίσια για παράνομη σταση και στάθμευση και κάτι ξεκωλιασματα σε οδηγους οι οποίοι εμποδίζουν τα ΜΜΜ

εδω μια λεωφορειολωριδα έχουμε στα χαρτια την οποία οι ελληναράδες έχουν γραμμένη στα αρχίδια τους και το κυριώτερο όταν προταθηκε να εχουν τα λεωφορεία κάμερες να καταγραφουν το ποιός παραβιάζει την λεωφορειολωρίδα και να του στέλνουν το πρόστιμο στο γαμωσπιτο του κοντεψε να γίνει επανασταση για τα προσωπικά δεδομενα

στις άλλες χώρες μισέλληνα έχουν και τεράστια δημόσια πάρκινγκ που δε χρεώνουν 13 ευρώ την ώρα και αλλο 1 ευρώ καθε ώρα.

έχουν ανταποκρίσεις στις στάσεις όχι κάθε μια ώρα. Εχουν παντού διασύνδεση ΜΜΜ και δε χρειάζεται να περπατάς χιλιόμετρα για να συνδεθείς με τον προορισμό σου και το εισιτήριο για να πας απο τον ένα σταθμό στον άλλο αποστασης ενός χιλιομέτρου δε στοιχίζει 1,4 ευρώ.

Α και στις άλλες χώρες τα διόδια είναι για οδικό δίκτυο που δεν πλημμυρίζει, δεν εχει λακούβες, δεν έχει χαλασμένα φανάρια και οι πινακίδες δεν κρύβονται απο τη βλάστηση ουτε ο κάθε δημαρχος φτιάχνει τις πινακίδες όπως θέλει βάσει των τοπικών του συμφερόντων.

Θες να συνεχίσω ρε μισέλληνα ναι, ή όχι;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
σαφώς και είμαστε..

τρώμε διαφορετικά

έχουμε διαφορετικό κλίμα

διαφορετική ατμοσφαιρική ρύπανση

διαφορετικό βιολογικό ρολόι

διαφορετικά γονίδια

διαφορετικό DNA

τι δεν καταλαβαίνεις ρε;

και εφόσον είμεθα ΤΟΣΟ διαφορετικοί γιατί ζητούμε να μοιάσουμε τους άλλους στις αμοιβές..??

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
και εφόσον είμεθα ΤΟΣΟ διαφορετικοί γιατί ζητούμε να μοιάσουμε τους άλλους στις αμοιβές..??

γιατί ειμαστε καλύτεροι.

Α και δεν στηρίζουμε την ανάπτυξή μας στις μίζες σε άλλες χώρες.....

Bixtis111

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
1
ποιος με πληρωνει ρε τσοπανακο,τι ειναι αυτα που λες??σου λεω για φαρμακα, εεοπυ, να μου πεις μια μαλακια που εκανε και μου μιλας για το τραμ και το μετρο!!!

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ποιος με πληρωνει ρε τσοπανακο,τι ειναι αυτα που λες??σου λεω για φαρμακα, εεοπυ, να μου πεις μια μαλακια που εκανε και μου μιλας για το τραμ και το μετρο!!!
σου έχω ήδη απαντήσει κοκοπίκο.....

ένα μέτρο πρώτα εφαρμόζεται για κάποια χρόνια και μετά κρίνεται ως σωστό ή λαθος.

έδω όταν μας συμφέρει είναι σωστό εκ των προτέρων και όταν δε μας συμφέρει είναι λάθος επειδή απέτυχε αλλού.

αλλά ποιοός να χάσει την κοινή λογική για να την βρείτε εσεις;

εδώ ωρύονται όλοι οτι το μέτρο της εξίσωσης φόρου πετρελαίου ειναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΛΑΘΟΣ απο όλες τις πλευρές και σεις μιλάτε για τις θερμαινόμενες πισίνες.

Για τους απόλυτους μαλάκες δλδ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
στις άλλες χώρες μισέλληνα έχουν και τεράστια δημόσια πάρκινγκ που δε χρεώνουν 13 ευρώ την ώρα και αλλο 1 ευρώ καθε ώρα.

έχουν ανταποκρίσεις στις στάσεις όχι κάθε μια ώρα. Εχουν παντού διασύνδεση ΜΜΜ και δε χρειάζεται να περπατάς χιλιόμετρα για να συνδεθείς με τον προορισμό σου και το εισιτήριο για να πας απο τον ένα σταθμό στον άλλο αποστασης ενός χιλιομέτρου δε στοιχίζει 1,4 ευρώ.

Α και στις άλλες χώρες τα διόδια είναι για οδικό δίκτυο που δεν πλημμυρίζει, δεν εχει λακούβες, δεν έχει χαλασμένα φανάρια και οι πινακίδες δεν κρύβονται απο τη βλάστηση ουτε ο κάθε δημαρχος φτιάχνει τις πινακίδες όπως θέλει βάσει των τοπικών του συμφερόντων.

Θες να συνεχίσω ρε μισέλληνα ναι, ή όχι;

ωω ναι
30 minutes £3.50
1 hour        £7.00
1 to 2 hours £14.00
2 to 3 hours £21.00
3 to 4 hours £28.00
4 to 24 hours £38.00
Motorcycle per day £5.00

London Covent Garden

ωωω ναι στοιχίζει ΠΟΛΥ ακριβώτερα απο £4.70-£12.50

Bixtis111

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
1
πες μου ηταν σωστο ή λαθος η καταργηση του εεοπυ??σωστο η λαθος η μειωση των φαρμακων?? απαντα με ενα ναι ή ενα οχι..εκτος αν θελεις να περασουν 5 χρονια να καταλαβεις...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Εγώ λοιπόν θα προτιμούσα να μείνω ελεύθερος 4 μήνες. Θα πήγαινα ένα ταξίδι στην Βενετία και ένα στην Σαντορίνη, όσο ακόμα είχα καιρό και μετά θα έβλεπα πως θα "χειριζόμουν" το πρόβλημα, ανάλογα με το πόσο θα υπέφερα...

Και ένα στην Βραζιλία (αν προλάβαινα).

Καλά ο καρκίνος που μπορείς να τον εκτιμήσεις και λίγο - πολύ μόνος σου, ο μεγάλος μου φόβος είναι το Αλτσχάϊμερ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
γιατί ειμαστε καλύτεροι.

Α και δεν στηρίζουμε την ανάπτυξή μας στις μίζες σε άλλες χώρες.....

μπααααα??? έτσι σου είπαν να λές??

και οι Δαπάνες χωρίς δικαιολογητικά εξαγωγικών επιχειρήσεων σε τι ακριβως χρησιμεύουν?

Δαπάνες χωρίς δικαιολογητικά εξαγωγικών επιχειρήσεων

1. Οι δαπάνες χωρίς δικαιολογητικά αναγνωρίζονται προς έκπτωση χωρίς να ερευνάται ο τρόπος διάθεσης των ποσών. (Ε.1887/ΠΟΛ.78/1974), (1018050/189/Α0012/ΠΟΛ.1042/8.2.1993)
2. Οι εξαγωγικές επιχειρήσεις έχουν δικαίωμα έκπτωσης από τα ακαθάριστα έσοδά τους, δαπανών χωρίς δικαιολογητικά, εφόσον τα προϊόντα που εξάγουν είναι εγχωρίου παραγωγής, άσχετα αν παρήχθησαν από τις πιο πάνω επιχειρήσεις ή από τρίτους. Εγχώριας παραγωγής θεωρούνται και τα προϊόντα προελεύσεως εξωτερικού, όταν αυτά επανεξάγονται μετά από προηγούμενη επεξεργασία ή κατεργασία ή μεταποίηση ή εξευγενισμό, ο οποίος προσδίδει σε αυτά την έννοια του νέου προϊόντος. (1055818/10526/Β0012/18.6.1999), (1110033/717/0015/4.6.1998), (1065187/10310/Β0012/4.6.1993)
3. Εξαγωγές που πραγματοποιούνται από εξαγωγική επιχείρηση για λογαριασμό τρίτων, στους οποίους ανήκουν τα εξαγόμενα προϊόντα (μέσω αντιπροσώπου). Το δικαίωμα έκπτωσης δαπανών χωρίς δικαιολογητικά έχει η εξαγωγική επιχείρηση. (Ν. 6127/2318/ΠΟΛ.215/10.7.1976)
4. Το προβλεπόμενο ποσοστό που αναγνωρίζεται για έκπτωση χωρίς δικαιολογητικά, από τα ακαθάριστα έσοδα των επιχειρήσεων, ισχύει για κάθε προϊόν που εξάγεται, ανεξάρτητα αν αυτό είναι βιομηχανικό, βιοτεχνικό, χειροτεχνικό, γεωργικό, κτηνοτροφικό, οπωροκηπευτικό, προϊόν αλιείας, μεταλλευτικό, λατομικό ή επισκευή ή κατασκευή πλοίων υπό ελληνική ή ξένη σημαία. (1115226/10755/Β0012/18.6.1993)
5. Οι ναυπηγοεπισκευαστικές επιχειρήσεις εκπίπτουν δαπάνες χωρίς δικαιολογητικά, που υπολογίζονται ως ποσοστό στα ακαθάριστα έσοδά τους από συνάλλαγμα, τα οποία προέρχονται από κατασκευές, μετασκευές ή επισκευές πλοίων, χωρίς να ερευνάται το είδος (εμπορικό, επιβατικό, πολεμικό, κλπ.) του κατασκευαζόμενου ή επισκευαζόμενου πλοίου ή η σημαία αυτού (ελληνική ή ξένη) ή οι πλόες που εκτελεί αυτό (εσωτερικού ή εξωτερικού). (1115226/10755/Β0012/18.6.1993), (1120147/10421/Β0012/29.3.1990)
6. Επιχειρήσεις (Νηογνώμονες) που παρέχουν υπηρεσίες (επιθεωρήσεις πλοίων με ελληνική και ξένη σημαία, σχετικά με την κατάσταση και φόρτωσή τους, καθώς και για την έκδοση πιστοποιητικών αξιοπλοϊας) στην αλλοδαπή, δικαιούνται γι' αυτές και μόνο τις υπηρεσίες, να εκπίπτουν από τα ακαθάριστα έσοδά τους δαπάνες χωρίς δικαιολογητικά, οι οποίες θα υπολογίζονται με την εφαρμογή των ποσοστών που προβλέπονται για τους εξαγωγείς εγχωρίων προϊόντων, επί των ακαθαρίστων εσόδων τους που προέρχονται από τις προσφερόμενες στην αλλοδαπή υπηρεσίες. (1072442/10444/Β0012/16.11.1990)
7. Οι βιοτεχνικές επιχειρήσεις που αναλαμβάνουν με ΦΑΣΟΝ την κατασκευή βιοτεχνικών προϊόντων για λογαριασμό αλλοδαπών οίκων, εδικαιούντο σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 5 του άρθρου 31 του Κ.Φ.Ε., να εκπίπτουν από τις αμοιβές που λαμβάνουν για την εργασία αυτή ποσοστό 3% χωρίς δικαιολογητικά. (Σημειώνεται, ότι η ισχύς των διατάξεων της παραγράφου 5 του άρθρου 31 του Κ.Φ.Ε. έληξε στις 31.12.2001). (Π.2914/136/22.5.1987)

Bixtis111

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
1
αλλα τι να πεις..πηγες απ'τα παρκινγκ στο πετρελαιο μετα στο τραμ χωρις να πεις τιποτα!!ψεκασμενος εισαι??

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

ένα μέτρο πρώτα εφαρμόζεται για κάποια χρόνια και μετά κρίνεται ως σωστό ή λαθος.

έδω όταν μας συμφέρει είναι σωστό εκ των προτέρων και όταν δε μας συμφέρει είναι λάθος επειδή απέτυχε αλλού.

Ε τότε ας εφαρμοστεί το μέτρο του Άδωνι να δούμε αν είναι αποτυχημένο ή όχι.

(Εν τω μεταξύ 25€ δίνουν πολλοί στα νοσοκομεία γιατί δεν τους αρέσει το φαγητό και παραγγέλνουν πίτσες ντελίβερυ).

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

εδώ ωρύονται όλοι οτι το μέτρο της εξίσωσης φόρου πετρελαίου ειναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΛΑΘΟΣ απο όλες τις πλευρές και σεις μιλάτε για τις θερμαινόμενες πισίνες.

Για τους απόλυτους μαλάκες δλδ.

το μετρο αυτο είναι απολυτως σωστό... το λάθος είναι η τιμή στην οποία έγινε η εξίσωση...

Bixtis111

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ε τότε ας εφαρμοστεί το μέτρο του Άδωνι να δούμε αν είναι αποτυχημένο ή όχι.

(Εν τω μεταξύ 25€ δίνουν πολλοί στα νοσοκομεία γιατί δεν τους αρέσει το φαγητό και παραγγέλνουν πίτσες ντελίβερυ).
πεστα ρε φιλε μηπως και αλλαξει τιποτα!!!!!!

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Λοιπόν επειδή προφανώς έχω παρεξηγηθεί, ασφαλώς και δεν εννοώ να μην αντιμετωπίζουμε καμία μορφή καρκίνου. Πολλοί καρκίνοι και διαγιγνόσκονται εύκολα με τις σύγχρονες μεθόδους και αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά και συνηθέστατα λυσιτελώς.

ΑΛΛΑ υπάρχουν και κάποιες μορφές στις οποίες και μόνο η διάγνωση ισοδυναμεί με "θανατική καταδίκη". Ας πούμε του πνεύμονος με οστικές μεταστάσεις, του παγκρέατος, του παχέως εντέρου με ηπατικές μεταστάσεις κλπ.
Λοιπόν εγώ προσωπικά αν μου διαγίγνωσκαν τέτοιας μορφής καρκίνο, ούτε καν που θα έμπαινα στο νοσοκομείο για χειρουργεία και χημειοθεραπείες για να κερδίσω λίγους μήνες ζωής με πόνους!
Είναι σαν να λες σε κάποιον που έχει καταδικαστεί σε θάνατο αν θα προτιμούσε να μείνει στη φυλακή 8 μήνες πριν εκτελεσθεί ή ελεύθερος 4 μήνες.
Εγώ λοιπόν θα προτιμούσα να μείνω ελεύθερος 4 μήνες. Θα πήγαινα ένα ταξίδι στην Βενετία και ένα στην Σαντορίνη, όσο ακόμα είχα καιρό και μετά θα έβλεπα πως θα "χειριζόμουν" το πρόβλημα, ανάλογα με το πόσο θα υπέφερα...
τυπε μου τπ βλεπεις απ' τη σκοπια του γιατρου και σου ευχομαι ολοψυχα να το βλεπεις σ'ολη σου τη ζωη μονο ετσι. ασε με να εχω αλλη αποψη.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467

Έφτασε η πίτσα στα 25 Ευρώ;  Πωωω!!! Φωτιά και λαύρα...

Γιατί δεν παραγγέλνουν πιτόγυρα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom